Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz için protez kulanan var mı?

Bu video da konuşan bey kim? Bilen var mi arkadaşlar.

Arkadaşlar forumdan bayadır uzağım kusurabakmayın protezi yaklaşık 15 ile 20 gündür kullanıyorum sanırım hiç bir sorun yaşamadım ağrı sızı yok memnunum kimse anlamadı da sizlere tavsiyem fazla beklemeyin güzel bir araştırma sonunda bu işi halledin insan son derece değişime uğruyor ve özgüven kazanıyor bu arada protezi kullanmaya başladıktan sonra fahri bey aradı nasılsın ağrın sızın var mı bir sıkıntın olursa her zaman bekleriz dedi plansız bir şekilde merkezlerine gittim allah işte insan darda olunca yardım ediyor reco61 üstat protezle ilgili eğer ısrar ediyorsan numaramı vereyim fakat benim protez gözün üstüne yapılan ameliyatsız bir işlem anlatabileceklerim sınırlı fakat elimden geleni yaparım ama ben amatörüm bu işte sana somut bir örnek vereyim benim protezimin göz bebeği sağlam gözüme göre evin aynasında küçük görünüyor fakat protez merkezindeki aynada eşit ayrıca camın önünde bakarsam normal kapının olduğu bölüme geçersem küçük yani ışığa göre değişiyor bunu fahri bey birebir bana gösterdi yani detay bilgi isteyeceksen zamanın olduğu bir gün git aklındaki bütün soruları sor işlem yaptırmana gerekte yok korkma kimse sana oküler protez merkezinde ticari gözle bakmıyor birebir hasta gözüyle bakıyorlar benim analizlerim ve gözlemlerim bu yönde ama ben minnettarım okülere bugün bir çıkardım gözüme baktımda bugüne kadar nasıl gezmişim böyle diye kendi kendime sordum arkadaşlar her zaman giremeyebiliyorum hastane işlerim var bir yakınım kanser arabayla götürüp geliyorum bugün vaktim oldu girdim hepinize sağlıklı günler dilerim

Slm yaylaci 60 bende protez goz ameliyati olcam istanbul haseki egitim ve arastirma hastanesinde protez taktirmak icin onereceginiz biyer varmi

Kardesim bu akuler goz merkezi nerde bende iyi bir yerde protez yaptirmak istiyorm. 22yasindayim bu islerde biraz hassasimda bilgi verirseniz memnun olurum

Arkadaşlar ben 21 yaşındayım 7 Yaşında sağ gözümü kaybettim bir süre sonra alışıyor tabi insan yokluğuna yerine protez taktım geçen seneye kadar hep hazır protez kullandım ama hazır protez çok sulanıyor çok çabuk iltihap kapıyor ve gözün kas hareketlerini de olumsuz etkiliyor yani tam açamıyorsunuz gözünüzü geçen sene araştırmalarım sonucu Göze göre protez yapan yerler araştırdım Ve en sonunda Oküler protez merkeziyle tlf konuştum çok yardımcı oldular sağolsunlar gözümü artık kimse ayırt edemiyor eskisi gibi sulanma da yok ve benim için en önemlisi artık göz kırpabiliyorum :) kısacası hazır protez tavsiye etmem yaptırmak için de Oküler hem fiyatı hem kalitesiyle mükemmel sayılabilecek bir yer tavsiye ederim

oküler göz merkezi ne çok övgü aldı birde ben gidim bakim şuraya

Değerli arkadaşlarım bende iş kazası geçirdim nisanda protez yapılacak bana da fakat ameliyat gerekiyomu bilmiyorum gözüm küçülüyo foraftaki de bnm bi bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
tavsiye edecğiniz bi yer varmı ameliyet konusunda
bana levent akçay hocayı önerdiler protezde de oküler protezi önerdiler
biraz bilgi verirseniz ben benden sonra aynı kaderi yaşayan kardeşlerimi aydınlatayım teşekkürler herkese ayrıca geçmiş olsun

Ahmet bey ben 2.5 seneden beri Protez göz kullanıyorum benim protez gözüm alınmadan üzerine yapıldı baya bi ugraşıldı 1.5 hafta kadar ben ankarada imka göz de yaptırdım ilkten büyük gelmişti yazda gidecem tekrar.

Peki sizde kaza mi gecirdiniz küçülen göze mi yapıldı sizin. bende nisan gibi gideceğim inşallah muayene olacağım okulerde kararimi verdim randevu alman gerekiyordu bilen arkadaşlardan ricam nani67 bu arada tesekkurler

Rusa bende protez için Şafak beye gitmiştim fakat daha 15 yaşındaydım o zamanlar. doktor 18 inden sonra yapalım dedi daha önce ışın tedavisi aldıgımdan dolayı yüz simetrim biraz kaymış. şimdi 20 yaşındayım. bu yaz yeni protez taktırmayı düşünüyorum.
ama Şafak bey ile Fahri bey (Oküler Göz) arasında kaldım hangisi bu işte daha iyi yardımcı olur musunuz forumdaki arkadaşlar?

Rusa birde kaç operasyon geçirdin kaç tl verdin?

protez yapılacak tek yer bence yaptıralı benim 2 ay oldu bende çok araştırdım gittim kullanıyorum arkadaşlar, hesaplı uygun işçilik 1 numara bende yaptırana kadar endişeliydim fakat kullanıyorum benim gözün üzerine oldu arkadaşlar protez düşünen ler 7 günü oraya harcayacak istanbul aksaray tarafında çapa tıp fakültesinin çapraz karşısında bi yer oküler protez göz mrkezi fahri bey ve ailecek çalışıyorlar

fiyat konusu muayene sonrası söyleniyor muayene ücreti yok ücret 1500 ve 2500 arasında bence bedava o işçiliklere karşı

Sayin kardesim MRKaraburc
ben ameliyatımı şafak beyde yaptırdım.
sorunsuz geçti tek operasyon yapıldı.
arıdından protez..
fiyat konusuna gelinçe..
her amaliyat kişiye göre ve gözün durumuna göre değişir.
benim ki 9000 bini bulduydu.
protez dahil.

fahri bey sadce protez yapıyor.ondenele herhanngi bir diyoloğum olmadı.ama tavsiye ediyorlar.
..ben hem amaliyat ardından da amaliyatı yapan doktorun eşi arzu hanıma da protezi yaptırdım.
bana ameliyatı yapan doktorun ekibi olduğundan daha mantıklı geldi.

Anladım çok sağol rusa. bende ameliyat olmam lazım, daha önce gitmiştim Şafak beye ameliyat gerekiyomuş önce sanırım gözün altında çukur var orayı dolduracaklarmış. ama parası cidden tuzluymuş.

Ameliyatımı 2 ay önce medıkal parkta oldum.Protez göz yaptırmak için kendim araştırdım.Uzman Göz Protez Merkezini tesadüfen internette araştırma yaparken bulmuştum. Sitesindeki yazılar beni bayağı cesaretlendirmişti. Ama yine de bazı tereddütlerim vardı.Protezin renginin sağlam gözümle bu kadar uyumlu olacağını tahmin etmiyordum. Renk, şekil, bakış her şeyi ile çok iyi. Herkese burayı gönülden tavsiye ediyorum. Tereddütler mutlaka olabilir, fakat buraya gelip ortaya çıkan sonucu gördükten sonra hepsi yok oldu,

@AHMET BEY merhaba bende ameliyat oldum inşallah cuma gunu protez takılacak ökuler de

beni şişli etfal de ayşe burcu dirim'e ameliyat oldum sağolsun ilgilendi ve tek kuruş ödemedim ssk karşıladı ökulerden ayşehanımı tavsiye etdiler özelliklede belirtdim özel sağlik sıgortam vardiye israrla ayşe hanım dediler

bugun prortezimi takdılar çokda güzel oldu nazar degmez inşallah
https://www.facebook.com/#!/photo.p...1513894520617.74711.1032045555&type=1&theater

memnun olduğunuza sevindim fatih bey hafize hanım olması gerek

6 aydir protez kullaniyorum sol gozum protez . 1 yildir bu konu hakkında arastirma yaptim. Ameliyati haseki egitim ve arastirma hastenesinde Nedime Demir yapti protezi de akuler goz merkezinde yaptirdim memnunum .bu işin iki asamasi ameliyat+ protez yaptiracaginiz yer cok onemli bunu soyleyebilirim .ameliyat olacak arkadaslarima şimdiden gecmis olsun.

Merhaba ben ameliyat oldum protez takıldı ameliyat sonrası doktor kontrole çagriyor ve bazı testler istiyor mesela psikiyatra gönderiyor göz olcumu yapiliıyor yeşil bir alana bakıp test yapiliyor ilaçli bt emar çekiliyor 04/09/2015 de emar sonucunu alıcam doktorum ayşe burcu dirime göstericem bakalım sonra ne isteyecek :)

oküler protez göz merkezine git arkadaşım hem uygun hem de İstanbul da en iyisi bence.

Malatya'daym protez göz yaptırmam gerekiyor yardım edin arkadaslar :-/

ankara veya Malatya Çevresinde var mı bildiğiniz protezci arkadaslar

Ankara da imka göz var en iyisi onlar google imka göz yaz adresi ve telefonu çıkıyor.

İron çok saol kardeşim Aradım görüştüm çok güzel aydınlattılar.. Müsait zamanda gidicem insallah sonuçta iyi olur

Pişman olmazsin hijyenik ortam ve mükemmel hizmet seni genç ve dinamik bir ekip karşılar 3 günde alırsın bende orada bir protez daha yaptiracagim

İron sence Oküler mi İmka mı kardeşim? Okülerde çok güzel protezler gördüm ama bnmki hüsran oldu diyebilirim

Merhaba arkadaşlar;
Göz için kullanılan protez hakkında deneyimlerinizi, bilgilerinizi burada açıklar iseniz memnun olurum.

şahin protez göz var arkadaşım bence oraya da bi git görüş,konuş. Amcam için biz orda yaptırdık çok memnun. düzenli takibe alıyorlar yılda bir kez mutlaka kontrol ediyorlar.

Arkadaslar adana cukurova goz hasyanesinde hareketli goz protezi ameliyati olacagim hastahane hakkinda bilgidi olan var mi ?

Ameliyatta hocaya bakmak gerekir. Doç. Olması ve okulaplastikçi olması önemlidir.

İmka da protezim yapıldı çok başarılı oldu , İron tavsiyelerin için teşekkürler kardeşim

Üst Alt