Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz için protez kulanan var mı?

sayın:kaka_jwan fiyat olarak kaça yaptırdınız protezinizi bilgi verirseniz memnun oluruz tşklr saygılar

selam , protezi 1750 tl , yaptirdim , ayar baska sorun varsa cevapliabilirm

tşklr öğrenmek istedigim fiyatt tı biraz pahalıymış bizde bir yakınıma 2000 li yıllarda sirkecide /MESOP/ PROTEZ / de yaptırmıştık ama yenilenmesi gerekiyor

MESOP dediğin yerde bende protez yaptırdım ama Mesut Bey öldü arkadaşım kalp krizinden. Benim tavsiyem Ankara İmka Göz kesinlikle pişman olmazsınız.

sayın:iron bilgi için tşklr siz hangi yıllarda yaptırmıştınız mesoptan protezinizi ve memnun muydunuz ?sanırım siz hem mesop tan hemde imka göz den yaptırmışsınız aradaki fark neydi ? imka göz de fiyatlar ne kadar ? mesut beye allahtan rahmet dilerim şimdi öğrendim ve çok üzüldüm şimdilik protez yaptırmıyacagım bilgi alış verişi aşamasındayım yaptıracağım zaman buradan iletişime geçerim sizinle tekrar tşklr saygılarr..

Aradaki fark imka da işçilik , Mesop ta çene vardı . 2006 - 2007 arası rahmetli Mesut la tanıştım. Protez yaptırayım dedim almak nasip olmadı. Abisini aradım benin gibi bir çok kişinin protez parası alındı dedim geri ödenmesini istedim abisi benden helallik istedi. iyi de benim 5000tl aldı 3 protez için verdiğim para ve diğer kişiler de verdi hangi biri helal edecek anlamadım yani. Ankara İmka gözde yaptır kardeş ilgi alaka iyi işçilik on numara Mesop protez konusunda hiç memnun olmadım çünkü çok oyaladı beni 6 ayda protezi bitiremedi çene vardı icraat yoktu yani .

merhaba arkadaşlar uzun bir süre uzak kaldım foruman sorusu olanlar var ise cevaplayabilirim...
Geçmiş olsun

ben senelerce cam protez kullandım sulanma ve batma cok rahatysız ediciydi uyumsuz olduğu için göz küresinin içindeki yerleştirile bilyanın üstü açılmış amaliytla kapattırdım ve imka göz e kişiye hazır protez için gittim dedikleri gibi ilgi alaka cok iyi ama protezin estetiği acısından memnun kalmadım 3-4 kere işlem görmesine rağmen son işlemden sonra da aşırı batma var herkezin ki bir omuyor işte kısmet olursa bide okuleri deniyecem

Ben 8 yaşımdan beri protezle yaşıyorum şuan 22 yaşındayım tek sıkıntım protezimin hareketsiz oluşu

Merhaba arkadaşlar istanbulda en iyi protez göz yapan doktor öneren var mı. Devlet ya da özel

Protez gözü doktor yapmıyor. İstanbul değilde Ankara da imka göz iyi tavsiye ederim.

Doktorlar bana bu bilgiyi vermediler 3 aşamada protezi gerçekleştiriyoz dediler ben mi yanlış anladım Haseki de

Slm arkadaşlarbeni. Bir sorum var dr.Levent Akçay oynayan protez göz ameliyati yapiyormuş içinizde bunuyaptıran varmi ve menmun olan olmayan yazarsaniz cok sevinirim .cok sorum var araştirdımıma göre amelyat yarım saat sürüyormuş ve bir ay sonra protezi taktıktan sonra mükemmel görünüyormuş ve sağlam gözle birlikte hareket ediyormuş .lütfen acil cevap yazan olursa sevinirim ve fiyatlari bilen varsa amelyat ve protez göz fiyati da cok önemli benim için saygılarımla .almanyadan sevda

Slm. Sevda senin dediğin vidalı protez göz. Evet bu yapılıyor ama temizliği zor olur. Oynama oranı artar. Ben İstanbul da yaşıyorum ama benim göz doktorum Sadik Kavakli Ankara da onunla konuşup sizi bilgilendirecegim.

Ben de Levent Akçay'dan ameliyat olanları merak ediyorum.anadolu yakasında oturuyorum bana devlet hastanelerinden Kartal araştırma da Titap doktoru ve Haydarpaşa hastanesinden de Didem serin doktoru tavsiye ettiler. Ama çok kararsızım 😩

İron siz protezinizden memnun musunuz hareketli mi ve kaç yılda değiştiriliyor. Sürekli gözde mi kalıyor yoksa çıkarılanilerden mi sorularım çok bunlar aklıma geldi🙈

Levent akcayda ameliyat olup oküler de protezimi yaptirdim. Vidali degil implantli. Protez tamamiylen goz kaslariniza gore hareket ediyor. Diger gozle %70 praninda uyumlu. Hele ki 1 2 yil icinde protez tam oturdu mu tadindan yenmez. Sadece arada kuruyor ve 2 3 hafta da bir cikarip bebe sampuaniyla yikamak gerekiyor o kadar. Sanildigi gibi zor degil. Goz kuresi cokmesin diye arka kisma gorunmeyecek sekilde implant yerlestiriliyor. Üstüne sklera protezi yapiliyor. Tavsiye ederi.

Nazen ben ankara da yaptırdım protezi imka göz ve çok memnunum işçilik hizmet 10 numara İst.da adam gibi protez yapan yok hepsi dolandırıcı yoğunluk çok diye salliyorlar. Çapa nin karşısındaki fahri bey e de gittim 1500tl ile 1750 tl arasi yapıyor ama vidalı yapmıyor ben begenmedim işçiliğini eldiven bile takmiyor sekreterinin tavırları da iyi değil laf dinliyor ben 5 yildir ayni protezi kullanıyorum evet kuruma çapaklanma batma yanma yapıyor suni göz yaşı damlası eyestil kullanıyorum ve protezin arka kısmına ciloxan pomad sürüp takiyorum istersen ara yardımcı olurum 0535 587 1202 avrupa yakasindayim pazar günü gorusebilirizde kahve içer nsl hareket edeceğini söylerim. Ameliyat oldunmu göz boşaltımı kazami yoksa tümör den kaynaklimi bunlar onemli

Slm arkadaşlar şubat 2014'te Dr.Levent Akçay'a ütse amelyatı oldum protezide yine Ataköy Dünya Göz'de Engin Akgün yaptı gayette memnunum sen memnum kalana kadar uğraşıyorlar en ufak bi burun kıvırmaları yok şuan sadece akşam saatlerinde biraz kuruluk yapıyor onuda suni göz yaşı ile giderebileceğimi söyledi ama henüz kullanmadım buarada tabiki her gözde olduğu gibi çabaklanma muhakkak oluyor onun dışında sorun yok isteyen olursa resimde gönderebilirim ameliyatın süresi ise 30-45 dk arası sürüyor ilk bikaç hafta gözünüz mor geziyorsunuz ama :) sonunda buna değiyor fiyatına gelince ise ben yaptırırken ameliyat ve protez dahil 10.000 tl idi aklınıza takılan varsa sorularınızı cvplandırabilirim

Cengiz yürek siz ne kadar yaptırdınız ne zamandı. Göz küresini temizlemek için çıkarttığınızı söylediniz inanın okurken tüylerim diken diken oldu buna nasıl dayancam😔. Iron Ankara da doktorlar iyi olabilir ama şehir dışı istemiyorum.Benim sağ göz çoçuklğmda iğne gibi cisim battığı için görme yetisi kaybettim. On yıl önce cerrahpaşada ameliyat oldum( olmaz olaydım) silikon taktırmışlar son bi kaç aydır göz rengini de kaybettim silikon yüzünden.Proestetik lens kullanmaya başladım o da alerji yaptı😔. Nirvana41 siz Levent beyde bütün işlemlerinizi yaptırmadınız mı ataköy e de gittim demişsiniz . Levent beyin yeri altunizadede diye biliyorum.

Nazen;
Gözün içindeki sıvı boşaltılıyor göz komple alınmıyor. yani göz kapağınızı açtığınızda yine gözünüzü göreceksiniz ameliyattan sonra. sadece gözün beyaz kısmında kesik açılıp içindeki sıvı boşaltılacak ve sıvı yerine implant konacak. 1 ay sonra göz iyileşince implantı tam benimseyince ve doktorunuz bu tamamdır protez yapılabilir onayı verirse hangi protez merkezini istiyorsanız oraya gidiyorsunuz ve gözünüzün kalıbı alınıyor. sklera protezi deniyor buna yani tam yuvarlak protez değil onun yarısı kadar birşey. ve üzerinde beyaz kısım ve renkli kısım var o kadar. çıkarması takması lensten daha kolay. ameliyattan korkmayın genel anestezi yapılıyor. uyanınca ağrınız olabiliyor. ağrı kesicililerle bir günü atlattıktan sonra birşeyiniz kalmıyor.

Fakat şunu belirtmek istiyorum. estetik olarak protez gerçek gözün yerini tutamaz sadece benzetilmeye çalışılır. eğer ağır, acı, düzeltilemeyecek katarak ve şaşılık, glokom gibi sıkıntılarınız varsa yani gözünüz artık sadece et parçasıysa bu ameliyatı yaptırıp protez yapın.
Yok eğer şaşılık, katarakt, göz hareketlerinde kısıtlılık yok ise ve lens ile kapatılıyor ve ayırt edilmiyorsa sakın ha ameliyat olmayın.

Arkadaşlar Resim göndermek isteyen gönderebilecek mi . Gözde ki duruşunu merak ettim

Cengize katılıyorum gözünüz çok kötü gözüküyorsa amelyat olun hiçbirzaman gerçek gözün yerini tutmaz protez gözler.ben pendik dünya gözde oldum Levent bey sadece perşembe günleri orda oluyor diğer günler dediğiniz gibi altunizadede protez içinde sadece Ataköy dünya gözde labaratuvarları var oraya yönlendiriyorlar protez yaptırmadan önce 1 sene araştırdım gözde duruşu ise bilmeyen birkişi çok dikkatli bakmadığı sürece anlayamıyor.

Simdi arkadaşlar protez goz anlaşılır. Diğerine gore daha az hareket eder şasi gibi bakarsın yada şaşırmış gibi çünkü sağlam göz diğerinden hareketlidir. Siyah ve kahve renk tonlarına yakin protezler sağlam göz renginize yakin olur ama renkli gözlü kişilerde rengi yakalamak zordur. Ayrıca gün içerisinde göz bebeğimiz küçülür ve buyur protezde göz bebeği sabittir. Çok detayci olmayın kul ile Allah yapısı asla ayni olmaz. Çok sik aynaya bakmayın takmayin bu kadar anlaşılırsa anlaşılsın sizi seven böylede sever.

haydarpaşa numunede hastanesinde sami bey var tercih ederim hemde ücretsiz yapılıyor

Cengi yürek bey ve nirvana41 bende 7 yaşımda kaza geçirdim şu an 23 yaşındayım bu zamana kadar idare ettim gözümde kayma yoktu artık başladı küçülmede olmaya başladı açıkçası mutsuzum hareketli protez yaptırmak istiyorum fakat pişman olmaktan korkuyorum sizler ameliyat olmuşsunuz sanırım bendende büyüksünüz sizden yardım istiyorum gözümde opaklık var kaymada başladı sizce ne yapmalıyım bekarımda ee insan evlenmekte istiyor ama şu durumda değil tabi tavsiyelerinizi bekliyorum bu çapaklanma olayı her zaman oluyor mu batma sürekli mevcut mu yardımlarınızı bekliyorum allah şimdiden razı olsun bir de resim istersem sizden bana bir güzellik yapıp yollarmısınız saygılar herkese

Takmayın bukadar kafaya protezi
1991 yılından 2008 kadar kullandım. Sonra çıkarttım attım 2008 yılından beri protez kullanmıyorum gayette rahatım.

ümit kurtuluş : abi öyle deme yaş 23 evleneceğiz ama bu tabloda zor gibi valla

konuyu yeni görüyorum umarım özel mesajda verdiğim cevaplar yeterli olmuştur.. olmadıysa buradan da devam edebiliriz. hemde bizim durumumuzda olan arkadaşlara belki bi nebzede olsa yardımcı olabiliriz...
Hasan kardeş göz protezini araştıran bir arkadaşımız var.Bilgilerini paylaşmanı rica ederim.Herkese açık olarak tecrübelerini yazarsan seviniriz.

Emine şahin: hanımefendi bende de aynı problem var müsayit olduğunuz da yardımcı olurmusunuz ben sorularımı yazayım izninizle benim yaşım 23 gözümde opaklık var birazda küçülme va şaşılık gözün üstüne protez demişsiniz o nasıl oluyor hareket edebiliyor mu ? göze bir zararı var mı ? şimdiden teşekkürler cvplarınız için

Arkadaşlar en kısa sürede resim yükleyeceğim farkı ozaman daha net görebilirsiniz isteyen olursada her konuda yardımcı olurum.Resimi inceledikten sonra sorularınızı cevaplandırabilirim.Şimdi nekadar anlatsam havada kalır.

Üst Alt