kadirgursoy;
sayin kardesim....su an benim kendi gormeyen gozum de saten hem sasi hemde renk ve sekil itibariyle kotu bir protez gibi duruyor...ustune ustelik şaşi bakan bir protez gibi durmakta.iki gozun hareketleri paralel degil.....ben protez takmadansa o cocukkarin sorularina.muhatabim.....doktorlar beli olur ama enazindan yuzde 70 paralel ve renk benzemesi olur diyor....benim derdim o yuzdelik ...korkumsa...protez i kulanamassam diye..kuruluk intehap capak yapisma olaylari yasarsa diye tedirginim..sendeki eksiler .belli olmanin disinda bir zorluk varmi???????? AYRICA TUM YAZAN ARKADASLARA TESEKKUR EDER VE PAYLASIMLARINI DEVAM ETMELERINI ISTERIM....bir ling atacagim..izleyip yorum yazarmisiniz..degerlendirmeniz benim icin olcu olacaktir......
Promed - Göz Protezi, Hareketli Göz Protezi, Protez Yapım Süreci, Bebeklerde Göz Protezi lutfen izleyip bir yorum yazin....bu lingin dışında yuzlerce amerıkedan afrıcıal eye implant dıye yazıncada cıkıyor..cok başarılı hatta anlaşılmayan lar bıle var...ama hındıstan ve ıtalya videoları rezalet hıc benzetememıişler...
ayrica artilari ve eksileri halan beklemekteyim....daha dogrusu
ayrıntılı olarak artisini yazan hic olmadi......
sayın kader arkadaşlarım ;
hasaner,,,,kadirgürsoy,,,bülent37,,yaylacı60,,,nazisam,,,;
buradaki protez göz uygulaması bana başarılı geldi...bu demek değilki aynısı bende de olaçak.....ama inanın benim şu anki göz durumuma göre cok cok estetik ve paralel duruyor.....kullnanımı konusunda bu yazan arkadaşlardan herbiri farkli soyledi....biraz daha acıp
lingi yorumlarsanız...ben size dua edecem.....
yalancı60 yazdı mutlu oldum...
nezisam yazdı korktum....
hasaner;kız arkadaşım bile anlamadı yazdı tekrar mutlu oldum....
yani 2 arada bir deredeyim....iş-özel hayatımda cok zorluk oluyor..gözumu aldırtmaktan korkmuyorum yada ameliyatdan..sadec prpotezi ya kulanamaz sam ya alerjım olursa.ya paralellik saglanmaz sa..
ya porselen tabak gıbı durursa.diye çekıncelerım var.....sizin analatacakl arınız dan kendime empatı yapıyorum..