TAGI arkadaşımızın dediği gibi bir kolunun veya bacağının yarısı olmayan bir kişiyi 3 derece bile özürlü sayılmayan bi sistemde,dikkat edin 3 derece özürlü yani bu kişi ortalama 18 yıl ve 4500 gün ile emekli olabiliyo ve siz bu hakkı bile vermiyosunuz. Ama sistem ne diyo bu kişi için en basit örnek1. ticari arac kullanamaz mesala(ehliyetine not düşüyosunuz)hadi ben azimliyim ya herşeyin üstesinden gelirim da e niye bana bu hakkı vermiyosunuz.2.Bu kişi bedensel işlerin hangisinde calışabilir söylermisiniz inşaatlarda kalfalık mı yapacak, yaya posta veya kurye işindemi calışacakyok yok belki şimdinin moda işi özel güvenlik firmasında calışır belki.Arkadaşlar böyle bi kişinin masa başı işi hariç başka kategorilerde calışması mümkünmü allah aşkına,bunu 3 yaşındaki cocuk bile biliyooo.Burda olan veya olmayan onurlu insanlara kimse sadaka bağışlamaya kalkmasın,sözüm ona keyifleri geldiği zaman prim affı yapanlar ,erken emekli olsun diye 2 yaşındaki torununu sigortalı gösteren siyasiler varken ne yapcağız şimdi burda yok özürlü hakkı yok toplum ve özürlü yok efendim özürlü ve sanat bissürü süslenmiş politik laf bunları sıralayıp duralım.BİRİ BANA ANLATSIN LÜTFEN ÖZÜRLÜ KİM ?.