Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SFT sonucuma göre yüzde kaç oran alabilirim?

RADYOLOJİK BULGULAR:

Mediastinal ana vasküler yapıların genişlikleri ve kalp boyutu normaldir.

Trakea ve ana bronşlar açık olup, HRCT sınırlarında mediastinal patolojik boyutta lenf nodu ayırt edilmemiştir.

Kesitler akciğer parankim penceresi ile birlikte değerlendirildiğinde;her iki akciğer apikal kesimlerde fibroskatrisyel değişiklikler, paraseptal amfizem alanları izlenmektedir. Alt loblarda ince lineer fibroatelektazik bantlar izlenmektedir.

Kesitlere dahil alanlardaki kemik yapılar, yumuşak dokular normal olarak yorumlanmıştır.

rapor bu şekilde

Evet
Aciliyeti olmasada akciğerde bir takım sıkıntılar var,

Anlayacağın dilden yazalım,Akciğerin bazı bölümlerinde serlteşme, doğal yapısında bozulma,alt loblarda ince cizgiler halinde sönme ve amfizamatöz,
Ana broşlar ve trakea açık ..

Puan alırsın,

Diğer soruna cevap olarak,
Haftaya sonucu alırsın demişler,
E-nabızdan kontrol edersin,sisteme 2 yada 3 güne düşer.
İncelerler,merak etmeyin...
hüseyin_cet

Kardesim sft testimi nasıl resim olarak eklerim bi değerlendirmen icin

upload-success

sft raporuma göre engel oranı alırmıyım

d64qjcn

Sft raporuma görre oran ne olur

PRED BEST %(b/p) 1
vc max 4,71 4,35 92
fvc 4,52 4,35 96 4,35
fev1 3,66 3,46 95 3,46
fev1%m 78,39 79,44 101 79,44
ıc_f 3,40 3,68 108 3,68
pef 8,85 8,45 95 8,45
mef75 7,72 8,43 109 8,43
mef50 4,80 4,59 96 4,59
mef25 1,96 1,11 56 1,11

https://www.hizliresim.com/6k5iy8m

Son düzenleme:
Sft testiniz normal sınırlarda olmasada çiddi bir durum yok ,

Ne için çektirdiniz,tanı almış astım veya KOAH veya diğer.
Herangi bir tanı varmı?
Enfatber

Evet astim dedi doktor daha önce heyete girmiştim kardiyoloji %10 beyin cerrahi %20 ozur orani almıştım ve raporum yüzde 28 'de kalmıştı fakat şimdi astim tanısı konuldu ve bu sft testi ile oran verirler mi ayrıca ldl 169 cıktı ve raporlu ilaç yazıldı heyete girsem tekrar nasıl olur

Anladım,
Puan mutlaka gelecektir,
Ancak tek başına bu yeterli olmayabilir....

Bişiy daha sormak istiyorum bana HEM anjiyo hemde ablasyon yapıldı ve ayrıca blade atriyal septostomi ve balon septostomi diye işlemler yapıldı kardiyoloji %10 puan normalmi

Sft testine göre yüzde 20 puan gelebilecek bir testmi

Kac yıl önce heyet başvurun oldu?

Kardiyoloji 10 puan vermişse üstüne bir şey söylemek doğru olmaz ,
Sft testin çok kötü değil,20 puan gelebilir.

Yazdıklarım kesin sonuclar olarak düşünülmemeli, en doğru sonuc heyete girmenle netleşir,takip eden hekim en iyisini bilir,tekrar değerlendirilmende fayda var,isterseniz tekrar deneyin...

Diğer branş lar puan vermemişse,
Raporun %80 olarak çıkar...

yok sadece göğüs bölümü 80 verdi .1 haftaya edevlete düşer dediler ama 2 haftaya yakın oldu halen yok beklicez sanırım halen .
teşekkürler .vergi indirimi için onunla şirketemi vercem çalıştığım yere yoksa vergi dairesinemi..

Başka bir başlıkta sana cevap yazdım zannediyorum?
Sft testinede baktık,
Tatmin olamadınız mı acaba ?

Sft testinde önemli bir şey yok diyede eklemiştim.
Başka ne bekliyorsunuz ?
60 puan alırsın diye yazmamızımı?
Sft testin de bir sıkıntı yok,illaki olsun mu?

Diğer hepsi bir arada değerlendirilmeli heyete girmenizde fayda var diye ekledik, tatmin olamadınızsa artık diceğim yok. Poliklinik yapmıyoruz rapor da vermiyoruz bize sitem ediyorsun.
Enfatber

Sınırda yazmışsınız evet tatmin etmedi sınırda derken ne anlamaliyim poliklinik beklemiyorum sadece yorum istedim çok kişiye yapılmış 79 80 muhabbeti bende oran verilecek yada verilmeyecek değerim 80 altındaki üstündeki öğrenmek istedim sadece yinede ts ederim

Sınırda nerede yazmışım hatırlayamadım?

Sizin başka hastalık varmı? Kısaca özet geç istersen,çok kişiye yazınca unutuyorum yada hatırlayamıyorum.

80 yada 70 altında değil,

Şimdi şöyle anlatalım,biz sadece sizin anlattıklarınız üzerinden yorum yapıyoruz,sonucu bilsekte kesin konuşamayız,

Heyette olumlu şeyler olduğu gibi olumsuz aksilikler de olabiliyor,kesin konuşmak hem sizin hem bizim için hayal kırıklığı olur.

O yüzden başka hastalıklarınız varsa en doğru olan heyete girmek.
Hepsi bir değerlendirilip ona göre bir karar verilmeli.

Bir önceki 51. Sayfada

Yazayım tabiki bel fıtığı sağ sol 4 ameliyat 6 platin vidalar sıyırmış artefaklar var kardiyoloji arıtma ablasyon yapıldı bir önceki raporda 10 oran verildi fakat ilaç raporunda hipertansiyon hastasıdır yazıyor fakat hiper tansiyon oran verilmedi ablasıyla birlikte anjiyo , hiperlidemi raporlu ilaç kullanıyorum göğüs doktoru astım teşhisi koydu ve 4 5 tane raporlu ilaç verdi ayrıca aurali migren hastalık çık bende ama oranları vermiyolar

Fikir sahibi olmak istememin sebebi daha önce heyete girdim 7 ay önce kardiyoloji 10 beyin cerrahı 20 verdi ve 28 de kaldı raporum şimdi ise astım ve kolesterol gibi hastalıklarında çıkınca sizlerden bilgi sahibi olup kendimi ifade edebilmek için Oğuzhan kardeş çünkü dediğim gibi kardiyoloji ilaç raporunda hipertansiyon hastasıdır yazıyor fakat hipertansiyondan oran yapmamışlardi böyle şeylerle karşılaşmamak için fikirlerini öğrenmek istedim kardeşim umarım beni anlamissindir

64l4lly.jpg
[/url][/IMG]

Sınırda yazmamışım,normal sınırlarda olmasada önemli bir durum yok yazmışım. Dünya geneli Normal kabul edilen bu şekilde olur,ki bu şeklde de kimsenin çıkmaz çok zor,

Anlıyorum sıkıntı yok.
Ht eklenmişse diğerleri ile birlikte sonuc olumlu çıkabilir,.
6 ay geçmiş zaten,tekrar deneyin,ht eklenirse istediğin puanı alırsın,umarım .

Daha önce 28 almışsın,
Ht 20 eklenirse %42 olur,
Ht/ kalp rahatsızlığı göz önüne alınıp 20 puan olarak eklenecektir.

Benimde sonucunda yorumlar mısınız

Benim sft sonucumada bakabilirmisin lütfen ..Fvc L pre/pred%32.9 fev1 15.9% fev1%Fvc 50.1

Son düzenleme:
Fvc L pre/pred%32.9 fev1 15.9% fev1%Fvc 50.1 abi benimkinide yorumlarmisin

Üst Alt