Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'dan Hasta Alt Bezi teminine bilgiler

Abormen

Bende aradım sordum yoğunluktan dediler bekliycez mecbur ama hak kaybı olmaz medikal son ödemeyi ne zaman aldıysa ondan itibaren hesaplanıyor.

Ben 15 temmuzda başvuru yaptım halen odeme yok acaba ne zaman ödeme olur sgk yi aradim ay sonuna kadar yatmazsa geri ara dediler

volki_80
Senin daha önceki recrte tarihi 3 ağustos mi bitiyordu benim 26 ağustos bitiyor ondan mı acaba

tuba27

evet reçete tarihim bitmişti galiba çünkü eczaneden ayın ilk haftasında alıyordum bezi.

Bez

Medikaller bez vermiceklermis oda sgk para olarak odeme yapacakmış

Hasta alt bezi ödemeleri alan var mı?

Hasta alt bezi ödemeleri alan var mı

Arkadaşlar en iyi külot bez hangisi koku ve sıvı tutma açısından siz en çok hangisinden memnun kaldınız?

Benım hala yatmadı . Nasıl olacak. Temmuz 14 de yatması lazımdı eylul geldı. Sızın medıkal bıtıs tarıhlerı ne kı

Benimde yattı bugun tam 1 aylık değil ama 7 Eylül normal bitiş tarihi diye 1 haftalık eksık yatmış. Birde sadece kendınizin e devletine bakmayın benım adıma banka kartı yok dıye babamın e devletinde çıktı ödeme

Şimdi telefon açtım benim 10 eylülde 210 tl yatacakmis

Mustafa3146 külot bez kullanmıyorum ama bez markaları içinde evony en iyisi diye düşünüyorum. Eğer varsa bu markanın külot bezi de iyidir diye tahmin ediyorum.

Benim 60.9 TL yatmış!!

61 TL harca harca bitmez

Bizim 16 temmuz bitiş tarıhı. 16 temmuzda yatması lazım. Eylul oldu yatmadı. Para baslangıcında mı yatıyor bıtısınde mı yatıyor.

wakwak e devlet de medikal malzeme sorgula diye ara orda bitiş tarihi ne zaman son reçetenin yazar

Her ayın birinde yatacak deniyordu. E devlette yatmış paranın bankaya geçişi bekleniyor diyor. Hesaba yatmadı henüz.

235 lira ödeyecek allahın belaları. İnşallah kendileri de 235 liraya muhtaç kalırlar.

243.64 TL ödendi. Bu paraya günlük 4 bez almak imkansız. Günlük 1 buçuk bez falan ediyor.

Geçen ay ayın birinde yatırmışlardı, bu ay ayın ikisinde bugün 243 TL yatırdılar.

Bu yeni düzenleme bizlerin sorununu çözmeye yetmedi. Bana 381,75 kuruş yattı. Bu parayla anca bir paket bez alabilirim. Belki üzerine biraz kendi paramı koyarak anca 2iyi bulur paket olarak. Sanırım sgk piyasada bez fiyatlarını 50 ,70 tl saniyor. Piyasada kaliteli bezler 200 tl başlıyor. En kötü marka bile 150 tl. Ayrıca almam gereken ayda verilmemesi ayrı bir mağduriyet. Sırf benim 11 paket bez kaybım var. Elimizde rapor var ama bir seye yaramıyor. Her ay yapacaksa bu bez parası 800 ,1000 tl yatarsa anca 4 paket bezi alırız. Bu konuda cimere yazdım.Sgk tıbbı cihaz ve medikal ürünlerde fiyatları güncelleme yapmalı. Yoksa cok zor günler bizi bekliyor. Bu konuda tüm arkadaşları cimere yazmaya davet ediyorum. Sorun hepimizin sorunu, sizde destek verin. İyi akşamlar dilerim

Benım coktan yatmış. Haberımız yok. Kardesımın bezı babamın hesabına yatmış. Annemınkıne bakıyordum da babamınkıne dun bı kontrol edeyıö dedım. Hemde ıkı sefer yatmış bırısı 240 dıgerı 360. Ptt den alıncak.

RÜZGAR ADA ERDOĞDU

Biz her defasında yazıyoruz cevap aynı kopyala yapıştır sağlıkta sürdürülebilirlik için anca bu kadar karşılanabiliyormuş.

Biz hepimiz yazarsak sonuç alırız. Bazıları hemen kabulleniyor. Bu verilen parayla alınamadığı gibi mağdur oluyoruz. Keşke sağlıklı olsakta bu ürünlere ihtiyacımız olmasa. Ama birlik olursak sonuç alacağımıza eminim.

Cimer uzerinden yazabilirsiniz. SGK medikal ve tıbbi cihazlardaki fiyatları güncellemesi ve var olan fiyatlardan dolayı mağdur olduğunuzu yazabilirsiniz. Hepimiz yazarsak belki bir düzenleme yapılır.

RÜZGAR ADA ERDOĞDU
3 yıldır burdan topluca yazıyoruz cimer e ama oda SGK ya yönlendiyor şikayetleri üstte yazdığım sebebi öne sürüyorlar hep yani sgkyı denetleyen bir üst kurum yok herhalde SGK yı SGK'ya şikayet ediyoruz anlıyacağın 🙁 önceden %90 ını öderdi şimdi %30 a kadar düştü. Kendi sonlarını hazırlıyorlar haberleri yok.

Üst Alt