Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'dan Hasta Alt Bezi teminine bilgiler

Hangi telefon numarasını aradınız. Ben de başvurdum internetten ama herhangi bir şey yok e devlette.

Mustafa3146 evde yaşayan ssk lı varmı yada emekli aynı hane içerisinde, onlarında
e devletine bakın, bana yatmadı babam emekli ona yattı mesela

Arkadaşlar lütfen cimer üzerinden sgk'a tıbbı cihaz ve medikal ürünlerde fiyat güncellemesi yapılmasını istesin. Bu durumda ürün temin edilmesi zorlaşıyor. Hep birlikte olursak sonuç alırız.

SGK bez-sonda vb. Şahıs Ödemeleri neden ödenmiyor!?

Selâmün aleyküm arkadaşlar.
Daha önce ezaneneler den alınan hasta bezlerini yeni düzenleme ile şahıs ödemesi şeklinde verilmeye başlandı. İlk başvuru 01.07.2022 tarihi ile yapılabiliyordu. Bende daha ilk günlerden online olarak başvuru yaptım gerekli tüm belgeleri banka hesabı vs bildirdim. E-devlet üzerinden başvuru görünüyor ama 3 ay geçmesine rağmen bir kuruş ödenmedi. Tarafına yapılmış şahıs ödemesi yoktur yazıyor. Hasta bezleri çok pahalı bu durumda ne yapacağımı bilmiyorum.
Ödeme almış yada benim gibi alamamış ne yapmam gerektiği konusunda bilgi verecek olan varsa çok sevirim.

Emrealt

Sigortalı olan sizmisiniz yoksa anne, babanız yada eşiniz üzerinden sağlıktan mı yararlanıyorsunuz böyle ise sigortalı kimse onun e-devlet te tanımlı olan banka hesabına yatar orayı kontrol edin. Ben babamın sigortasından yararlandığım için babamın hesabına yatıyor.

idosente

An itibari ile tekrar kontrol ettim. babamın edevlet hesabından görüntü ptt ye 186 tl yatırmışlar.. bu da ayrı bir sorun babama verilen rapor da günlük 4 adet yazıyor yani aylık en az 120 bez ki bu duruma göre aylık 150 adet bezi falan buluyor.. 30 adet bezin fiyatı ile ödenen 186 tl nin arasında dünya kadar uçurum var kaldi ki 30 değil en az 120 150 adet bez ihtiyacı olduğunu düşünürsek bu 186 tl ile ne almamız gerek acaba..

Bu durumu nereye şikayet edebiliriz..

Emrealt çocuk ise az verıyorlar, yetişkin ise 243 tl ama mesala bende 186 tl aldım tahminimce 1 hafta daha vardı normal günüme o yüzden eksık, ikincisi ayın 1 inde yatar o zaman anlarız bır hata varmı

Emrealt

243 TL ödüyor her ay sizin 1 ay dolmamıştır yetersiz ama şikayet işe yaramıyor cimere yazıyoruz yıllardır arttırsalar bile yılda bir kez oda kayda değer değil en iyi çözüm imkanınız varsa 6 aylık yada yıllık toplu almak en azından 1 yıllık zamlardan kurtuluruz her ay artıyor çünkü.

Hasta babam çocuk değil. normal günden kasıt nedir acaba 04.07.2022 tarihinde başvuru yapmışım aylık ödeneceği söyleniyor. 7. ay yok. 8.ay yok. 9.ayda da 186tl şuan en ucuz 30 adet bezin fiyatı 370-500 tl arası. ayda 4x30=120 bez en az 800-1000tl arası bu para nasıl ödenecek anlamadığında bu. günlük 1 adet olarak mı hesaplıyorlar. çocuk bile olsa 2-3 adet kullanır günde, koca adama 1 tane yeter mi günlük. Raporunda günlük 4 adet yazıyor. 7. ay öncesi de eczaneden veriliyordu zaten bezler. o zamanlar 240 adet 2 aylık olarak veriyorlardı şimdi ne değişti acaba. ?

e devlet nerde görünüor . başvvuru llink tıkladım müracatt edlmş dior. hesepta para yokk

Emrealt

Raporlar günlük 4 tane ama SGK sadece 1 tanesini ödüyor bu enflasyon ve savaş olayı ham madde fiyatlarını tavan yaptı önüne geçilemiyor 3 sene önce tamamını ödüyordu SGK şimdi tamamını ödersek sistem çöker diyorlar verdikleri cevap bu aylık 550-600 TL gibi farkı mecbur cepten ödüyoruz. bende 6 aylık toptan alıp zamlardan etkilenmemeye bakıyorum en son 1 ay önce evony büyük boy bezi 180 TL den aldım paketini.

Selam arkadaşlar bana iki aydır 235 tl yatıyor daha fazla alan arkadaşlar var neden

İlk ay ayın 1'inde geçen ay ise 26'sında yatmıştı ama bugün daha yatmadı bunun net bir tarihi yok mu? Bir de e devlet'te geçmiş 2 ayın ödemesi gözüküyor bu ay ile ilgili yeni bir şey yok sizde de öyle mi?

İlk yatan paradan sonra düzene giriyor çünkü ilk yatan para tam 1 aylık değil sizin en son medikalden fark ödeyip aldığınız bezin bitiş zamanı ay ortasına denk gelmiştir 15 günlük para yatmıştır sonra ki ay tam 1 aylık 243 TL yatar banada aynısı oldu temmuzun 15 ine denk geliyordu reçete bitişi 1 temmuz da başvurmama rağmen 1 Ağustos ta 15 gün temmuz 30 günde Ağustos olarak hesaplanıp 360 küsur TL yattı 1 Eylül de normale döndü 243 TL yattı. Bazı kişilerin ki geç onaylandı. Ondan farklı tarihlerde yatmıştır. 1 Kasım'da herkesin ki düzene girer.

Benimki yarın yatıyor. Yani 29 Eylülde. 243 lira lütfetmişler. Neye yetecek bu bilmiyorum ama yapacak bir şey yok.

Arkadaşlar bu paraları toplasak bile tam bize yetebilecek hasta bezi alamayız. Lütfen sizde cimere yazın ve medikal ürün ,cihazlarda ücretleri güncellenmesi bizim sorunumuzu çözer.

Banada 243 tl yatacak. Bazıları daha düşük ücret ödeniyor. Bu durumu düzeltmek bizim için önemli. Herkes şikayet hakkını kullansın. Bu paralara bez almamız imkansız. Piyasada hasta bezi 50 tl de biz mi bilmiyoruz. Bu kadar da olmaz yani.

Ben sabah ilk defa başvurdum , öğleden sonra bir mesaj geldi . 0.09 tl ve 0.01tl bir iş günü sonra tanımladığınız hesaba aktarılacaktır diye şaka mı bu😂 0.09tl ve 0.01 tl hahahha hala gülüyorum varmı bunu yaşayan

Swain bugun başvurduğun için günlük yatmıştır, önümüzdeki ay normal alırsın

Kingkong benimde yatmadı işlem devam ediyor yazıyor heralde haftasonu dıye olabılir dıye tahmın ediyorum

SGK ödemeleri resmi tatil ve haftasonu olan günlerde yatmaz, iş günü olan günlerde ödeme yapılır

Sgk bankaya para gönderdiği halde banka hesaba halen yatirmadi

Üst Alt