Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var nenem yatalak hasta bezi kullanıyor sgk ya başvurduk bez ödemesi hasta adına ptt ye yatıyor fakat isme yattığı için bu parayı çekemiyoruz ptt şahsı görmeden ödemeyi yapamayız diyor sgk hasta adına para yatar diyor iki arada bir derede kaldık üstelik verdikleri para ancak 1 paket ediyor onu bile alamıyoruz nereye başvuralım acaba teşekkürler
hüseyin yılmaz vasilik alman lazım mahkeme ile oluyor diyorlar ama ben şahit oldum noter ilede yapanlar var, adı belki vasi değildir noterde olanın öğrenmen lazım
Doğru diyorsunuz da yatalak hastayı nasıl mahkemeye çıkaracağız noter yaşı büyük olduğu için bizim karar geçersiz olur vasi kararı tayin edeceksiniz dedi o da mahkeme 1 2 ay sürüyormuş sonuca bağlanması en iyisi almamak uğraşmaya değmez zaten verdikleri 234 tl oda ancak 1 paket ediyor
hüseyin yılmaz hastamızın ev hanesi içinde sgk lı çalışan yada emekli yokmu, varsa e devlette şahıs ödemeye banka hesabını tanımlayın o hesaba yatar, yatmazsa sgk gidip durumu anlatıp yatması için iban vermeyi deneyin
hüseyin yılmaz nasıl kabul etmiyor benim babam emekli direk onun hesabıma yatıyor para
Ben sadece başvurdum banka hesabım yok, babamın e devletinde şahıs ödemede kendi maaşı tanımlı dırek ona yatmaya başladı
Not : Aklına çocuk olduğum gelmesin yetişkinim
arkadaşlar bizde baş vuralı sanırım 3 ay oldu bir sefer 422 lira yattı 02,09,2022 tarihinde birdaha yatmadı 9 cu ayınki yatması gerekmiyormuydu nereden bilgi alabilirim.
Rapor süresi dolmamıştır daha gün olarak belki ben direkt gidip başvuru yaptım bana öyle dediler mevcut raporlar yıl sonuna kadar geçerli pandemiden dolayı 3 yıldır uzatılıyor süresi,ocakta uzamaz daha yenisini çıkarınca anlarız ama raporlar e-rapor olduğu için belki sisteme otomatik düşüyor olabilir yeni bir olay sonuçta.
Arkadaşlar her ay SGK bankaya yolluyor ama Ziraat sağ olsun her seferinde 3-4 gün sonra anca yatırıyor hesabıma. Sizce bu normal mi? Değilse değiştireyim mi bankayı?
Nenenizin sgk'sı yoksa birinin üzerine kayıtlıdır. Hastaneye falan giderken kimin sgk'sından faydalanıyorsa e-devlet üzerinden kendi hesabına kayıt yaptırsın otomatikman para o hesaba yatıyor.