Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Aile Desteği Programı

Biz 950 tl alıyorduk bu ay 1100 tl yatmış

Geçen ay gss den dolayı alamadım,neyse 144 ü aradım bir daha ki ay 2 tane alacaksınız hak kaybı yaşanmayacak dendi,az önce 144 ü aradım 1700 tl yatmış,dedim 2 tane yatacaktı evet 2 tane yatmış dedi yani ben normalde 1100 tl alıyordum 2200 tl yatması gerekirken 1700 tl yatmış..500 tl kırpmışlar,1100 alırlen 850 ye düşürmüşler,hiç vermesinler bence cimerden yazacağım az sonra,biz zam gelsin diye beklerken bunlar daha da düşüyor anlam veremiyorum ne yapmaya çalışıyorlar...

Senden iyi 100 kesmişler benden 250 tl kesmişler,1100 alıyordum 850 ye düşmüş.

Oy kullanmaya gitmemek çözüm değil bence,geçersiz boş oylar falan iktidara gidiyor diye biliyorum,yerel seçimler yaklaşıyor tepkimizi göstermemiz lazım..

Bizimde tam tersi artmış 950 alıyorduk 1100 tl yatmış

Zam beklerken 100tl den olduk.

Bizim 150 tl artmış 950 alıyorduk 1100 yatmış

Bişi soracam ? Ben aile destek odemesini ilk defa bu ay alacam . ptt kurum odemelerinde odeme gunu ayin 15 diyor. Bugun ptt mesaj geldi oda 18 diyor. Ne zaman alirim maaşı

950 TL alıyordum yine 950 geldi 2 maaş birden yatmayacak mıydı ? geçen ayınkini vermedilerdi 2 maaş vermeleri lazımdı vermediler haram yiyorlar. HARAM ZIKKIM OLSUN YA yazık valla.

bu ay herkezin parasını kısıyorlar mı ? bizdede kısma oldu nedense halbuki baya asgari ücretin neredeyse 3 re birinden çok altındayız

Ne yaptıkları belli değil bunları ellerine yüzlerine bulaştırdılar iyice beceremiyorlarsa bıraksınlar ya yazıklar olsun ne diyelim

az önce çektim hesaba aktarılsın diye bekleyen 18 ini bekler. ptt içeriden ödeme yapıyor bilginize..

Bu aile destek paketi cocuklu olan aillerimi veriliyor yoksa engellilerde yararlanabiliyormu

Daha once bi kere basvurdum red geldi hanede yasayan kisi olarak gorunuyormusum o nedir anlamadim ikinciyi basvurdum bakalim ne olacak pek umudum yok ya sansina

Bende ptt den aldım parayı eğer karta geçsin diye beklersem çok beklermiştim sizde ptt ye gidip paranızı alın beklemeyin bence

Emrullah sen aldın, belki şimdiye harcadın gitti:))
Biz 3 gün sonra alacağız , 3 gün kardayız :))

Banada mesaj geldi çarşamba günü PTT hesaba yatacak git al diye gittim "0" TL yardım gözüküyor diyorlar dalga geçiyorlar her halde!?.

PTT Kurum ödemelerinde 12 eylülde ödemeniz hazırdır yazıyor ama daha önce 1450 tl veriyorlardı 1300 tl ye düşürmüşler ....

Ptt kurum ödemelerinde bendede aynı 850 yazıyor daha öncede 850 idi demek en düşük 850 olmasa benim aldığımıda düşüreceklerdi 🤔

Biz yükselecek diye beklerken bunlar düşürüyor,1100 den 850 ye düşürmüşler.

valla babamın hesabına baktım 900 den 1100 cıkmış bölgeselmi acaba sorun

Ödeme 12/09 ---> 850 TL

Daha önce de 850 idi aynı devam..

benimki de 1.100 tl'den en tepeye çıkmış,yarın ödenecek iban'a

Üst Alt