Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Aile Desteği Programı

Gss den sorun yaşayan arkadaşlar bir daha ki ay 2 tane birden alacak,aynı şey benimde başıma geldi geçen ay alamadım,144 ü aradım 2 tane alacaksın hak kaybı yaşamaycaksın dediler..

Gss den sorun yaşayan arkadaşlar bir daha ki ay 2 tane birden alacak,aynı şey benimde başıma geldi geçen ay alamadım,144 ü aradım 2 tane alacaksın hak kaybı yaşamaycaksın dediler..

İnşallah kral verirler yani adalet pek yok dogrusu ama yani insanda güvenemiyor artık türkiyeye.

Valla benimde pek umudum yok ama 2 tane yatarsa sürpriz olur işte,ama 144 2 tane alacaksın dedi,bekleyip göreceğiz bakalım,zaten çerez parası veriyorlar onu da alana kadar süründürüyorlar işte,buna şükür ne yapalım..

Arkadaşlar Gss nin açılımı genel saglık sıgortası deyıl gelır sorgulama yanı gelır testı anlamına gelıyor

ailedestek e zam varmı sorusunun cevabı. evli ve çocuk sayısına göre artış yapıcaklarını söylediler. yani bekar olup bu destekten yararlanana yok. okuduğum haber sitelerinden bunu anladım...

Gss Tespitinin Güncel Olmaması Nedeni İle rededildi feshedildi diyor bu durumlan karşılasan var mı ?
şimdi ne yapabiliriz çünkü asgari ücretin neredeyse 5 te biri gibiyiz

evet geçen ay sistem güncellemesi yapıldı ve bende alamadım ama bu ay 2 aylık veceklerini söylediler vakıf tan gss güncellemesi normalde otomatik oluyordu ama hata olmuş

Gss anlamıgelir testı vakıfınla gorus tekrar aktıf ederler aile desyek odemesını

Bendede Gss red yazıyordu aradın vakfı duzeltıler

Barda5 yok kardeş. bu günde güncelleme olmazsa. birkere daha olmuştu ayın 12 . 13 üne sarkar gibi..

Aile destek ödemesi bu hafta yatacaktir..bugün olmazsa yarın hesaplara geçer..ama bu ay GSS guncellemesi yapanların ödemesi yapılmayacak dediler..neredeyse yarı yarıya insan almayacak gibi

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi bu gss durumundan maaş alamayacakların ne suçu var acaba? Durduk yere aldığımız paradan da olduk.

Ahaber ayın 15 ı diyor ödemeler ıcın.
Siz Ahabermi izliyorsunuz ?insan çok güzel ve önemli bir haber uğruna bile olsa o kanalı izlemez ...ayrıca bu haberi zaten yalandır .aile dsstek her ay ilk hafta yatar..maaelsef ekonomi kötü ve kasada para olmayınca odemeler birazcık gecikiyor..

Her gün zam ve agırlasan bır yaşam maliyetı var. Madem yardım edılecek, bunun bır günü olsa.. Çokmu şey ıstıyoruz bılemıyorum

PTT kurum ödemeleri açılmıyor inşallah aile destek güncelleniyordur
mesajı attım açıldı :) ama boş boş ödeme yok

Evet baktım şimdi açılıyor ama para yatmamış

yarın 11 i cuma ödeme günleri belli olucakmış. mış mış mış...

Her gün zam ve agırlasan bır yaşam maliyetı var. Madem yardım edılecek, bunun bır günü olsa.. Çokmu şey ıstıyoruz bılemıyorum
İşte tamda bu sebeplerden dolayı ülke battı . Şeffaflık yok..kimse yönetenlere asla hesap soramaz .binlerce büyük sorun olmasına rağmen kimse hesap soramaz.. inanın bazı insanlar aileler bu aile dsstek yardımıni alacak diye geçen aydan beri borç eşya gıda alıyor...insanlar gerçekten perişan durumdalar .ve bu sorumsuzluk burdada sürüyor..kendileri diyor bu yardım 12 ay sürer ve her ayın ilk haftasında ödenir..yani 7 olmazsa 8 kesin ödenir..yarın cuma zaten hiç yatmaz..çünkü haftasonu geldi kurumlar bankalar kapali..sürekli atmlere para yüklenmesi lazım..mümkün değil...haftaya kaldı...işin acı tarafı...lütfedip milyonlarca insana bu konusa bir aciklama gereği duymuyorlar çünkü sorumsuzlar..bizler internetten sosyal medyadan ne olduğunu ne zaman yatacagini önceden haber alıp,öyle bankalara atmlere gideriz ama,milyonlarca insan okumamış yaşlı kadın hiç haberi olmadan hergun atmlerde sıraya girip kontrol ediyorlar.. binlercesini gördüm..yazık değilmi..ayın 15 veya 20 sinde ödeyin ne olursa olsun,vatandaşa bilgi verin.. boşuna evden çıkıp kuyruklara girmesinler.. sizler toplumu egitmedinizki herkes edevletten kontrol edip boşuna pttye gitmesin...kesin olan şudur tahminimce ! Büyük çoğunluğun 12 aylık ödemesi dolduğu icin,sistem otomatik olarak GSS veya başka nedenlerden dolayı ödemeyi kesti.
Ayrıca maaşlar ve gelir kriterleri de değişti ve yeniden bütün yardım alanları incelemeye aldilar..tamda bu sebeple ödeme gecikecek...yahu arkadaş insan bir tane açıklama yapsa ölürmü...ne kadar büyük bir sorumsuzluk ve duyarsızlık.. kadınlar yaşlılar hatta gençler atmlere gidip bakıyorlar hesap boş[emoji22][emoji22]yazıklar olsun

Geçen ay GSS Güncel değil nedeni ile alamayanlar bu ay 2 aylık mı alacak ? Bilgisi olan varmı

İnsanları perişan ettikten sonra nihayet açıklama yapma gereği duydular...

Türkiye Aile Destek Programı’nın uzatıldığı müjdesini Cumhurbaşkanı geçtiğimiz ay vermişti.

Hazırlanan takvime göre ilgili ödemeler Ağustos ayının 15’inde hesaplara aktarılmaya başlanacak.

Ne kadar ödeneceği belli mi? Sadece devam ediyor yazıyor ama ödeme yazmıyor..........

Üst Alt