Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Gss den sorun yaşayan arkadaşlar bir daha ki ay 2 tane birden alacak,aynı şey benimde başıma geldi geçen ay alamadım,144 ü aradım 2 tane alacaksın hak kaybı yaşamaycaksın dediler..
Siz Ahabermi izliyorsunuz ?insan çok güzel ve önemli bir haber uğruna bile olsa o kanalı izlemez ...ayrıca bu haberi zaten yalandır .aile dsstek her ay ilk hafta yatar..maaelsef ekonomi kötü ve kasada para olmayınca odemeler birazcık gecikiyor..Ahaber ayın 15 ı diyor ödemeler ıcın.
Belli olmuyor o şansını dene sen yineAile destek alanlara gıda nakti yardımı yapılıyormuydu
İşte tamda bu sebeplerden dolayı ülke battı . Şeffaflık yok..kimse yönetenlere asla hesap soramaz .binlerce büyük sorun olmasına rağmen kimse hesap soramaz.. inanın bazı insanlar aileler bu aile dsstek yardımıni alacak diye geçen aydan beri borç eşya gıda alıyor...insanlar gerçekten perişan durumdalar .ve bu sorumsuzluk burdada sürüyor..kendileri diyor bu yardım 12 ay sürer ve her ayın ilk haftasında ödenir..yani 7 olmazsa 8 kesin ödenir..yarın cuma zaten hiç yatmaz..çünkü haftasonu geldi kurumlar bankalar kapali..sürekli atmlere para yüklenmesi lazım..mümkün değil...haftaya kaldı...işin acı tarafı...lütfedip milyonlarca insana bu konusa bir aciklama gereği duymuyorlar çünkü sorumsuzlar..bizler internetten sosyal medyadan ne olduğunu ne zaman yatacagini önceden haber alıp,öyle bankalara atmlere gideriz ama,milyonlarca insan okumamış yaşlı kadın hiç haberi olmadan hergun atmlerde sıraya girip kontrol ediyorlar.. binlercesini gördüm..yazık değilmi..ayın 15 veya 20 sinde ödeyin ne olursa olsun,vatandaşa bilgi verin.. boşuna evden çıkıp kuyruklara girmesinler.. sizler toplumu egitmedinizki herkes edevletten kontrol edip boşuna pttye gitmesin...kesin olan şudur tahminimce ! Büyük çoğunluğun 12 aylık ödemesi dolduğu icin,sistem otomatik olarak GSS veya başka nedenlerden dolayı ödemeyi kesti.Her gün zam ve agırlasan bır yaşam maliyetı var. Madem yardım edılecek, bunun bır günü olsa.. Çokmu şey ıstıyoruz bılemıyorum