Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Aile Desteği Programı

Aile destek yardımına 3. Defa başvuru yaptık bakalım umarım bu sefer kabul olur

Arkadasllar engelli maası almak aile destek almaya engel deyıl rwd nedenı gelelde hane gelirine bakılır veya arac oturdugun ev harıç gayrı menkul arsa olursa vermıyorlar

Arkadaşlar aile destek ödemesi sona erdiği için ve tekrar devam edip etmiyecegini belirlemek için bugün kontrole geldiler bize

Bugün aile destek programına başvurdum her ay 850 TL alacaksın dediler. Bu aydanmi almaya baslicam agustosda yoksa eylulemi kaldı??

Ben daha once iki kere basvurdum red oldu hanede yasayan kisi olarak gorunuyormusum

Benimde iki defa red olmuştu 11 ay sonra tekrar gittim tüm kriterleri karşılıyorsun dedi ordaki ilgilencem dedi sonra 3 saat sonra olumlu sonuçlandı 11 ay boyunca sistem red veriyormuş sözde artık bizim hakkımızı kimlere verdilerse neyse yapacak bişey yok sonunda bağlandıya gerçi 2-3 ay sonra bi bahane bulup keserler ya bunlar

Hayır niye kişi kendi gelirine bakılmazda aileninkine bakılır ailenin ne faydası olacak zaten zor geçiniyo millet devlet hiç düşünmüyor bu engelli bireyleri kaç kişi mağdur varya bu yüzden yani acaba ne bulsakta kessek veya hiç bağlamasak diye bakıyorlar yazık gerçekten devlete yükmüşüz bizler

Vakıftaki görevli bilgisayardan baktı önceki başvuruda evde olmadığım için red vermişti sonra ki başvurularda da otomatik red veriyormuş annemin üstüne başvurdum gittim böyle böyle dedi sen uyuyorsun kriterlere 3 saat sonra onaylandı benim üzerime madem bu kadar kolay niye 11 ay bekledim anlamadım

emrullah93

Bende e devletden 2 kere red yedim 3. defa başvuru yaptım yine red yersem sosyal yardımlaşma gideyim olmazsa benimde almam gerek bu parayı ama red yiyorum sürekli

Evet arkadaşlar bugün benimde aile destek ödemesini kesmişler GSS güncel olmama nedeniyle engelliyim gerekçeleri nedir bilmiyorum bu ülkenin huzuru kactı nalet olsun bu düzene

tolg@

Bizde red yemistik cimere başvurdum bize verilmiyecekte kime vereceksiniz diye yazdım gönderdim hemen kabul edildi İçişleri Bakanlığı'na gönderdim sizde yapın başvurduk tan sonra

Gülsüm kartal

Cimere de yazdım bişey çıkmadı o zaman için bakanlığın twitter'dan paylaşıma yorum yaptım geri dönüş oldu aradılar arayan memur almanız gerek dedi ondan sonra saçma sapan şeyler sordu yurt dışına mı çıktınız pasaport falan mı çıkardınız gibi sorular ama sonuçta bir netice çıkmadı hakkım olan ve benim gibi hakkı olup bu yardımı alamayan bir sürü kişi var hakkımızı kim vermiyorsa iki yakası bir araya gelmesin

Şimdi baktım e devletten yine red vermişler aile destek yardımına Allah cezalarını versin bunların inşallah

PEK İNANDIRICI GELMEDİ AMA... :)

AİLE DESTEK PAKETİ ZAMLANDI MI?

[FONT=Roboto]Ben gazetenin yalancısıyım :) Sonra bazı ukalalar çıkıp saçma sapan ahkam kesmesin adları lazım değil :)
Bu da gazetenin linki doğru yanlış bilemem 30 temmuz 2023 tarihli

https://www.tum-haberler.com/ekonom...rdimina-zam-karari-son-dakika-duyuruldu-38492

Haberin Özeti: Kısaca
Peki Aile Destek paketine zam geldi mi ne kadar oldu? Aile Destek paketine zam konusunda şu an için aile Bakanlığı tarafından bir açıklama yapılmadı. Ancak sosyal yardımlar memur maaş kat sayısı oranında arttı. Bu sebeple aile yardımına da zam gelme ihtimali oldukça yüksek. İlerleyen günlerde Bakanlığın Bu konuda da bir açıklama yapacağını tahmin ediliyor.[/FONT]

Bu gün baktım aile destek proğramı feshedildi yazmakta nedeni ise oldukça ilginç (Gss Tespitinin Güncel Olmaması Nedeni İle)Yani 2022 engelli maaşı almaktayım.Gss tespiti nasıl güncel olmuyor hatta neden gss tespiti yaptırmam gerekiyor.Sorgulama yaptığımda Gss hizmeti devam ediyor yazmakta ama bu fesih işlemi ne amaçla ve nedendir anlayamadım.

Aile destek yardımı ile ilgili cimere yazmak istiyorum tekrardan hangi bakanlığa seçmek daha etkili olur bilgi sahibi arkadaşlar bilgi verebilir mi

Kardeş çimerde hem aile bakanlıgına hem iç işlerı bakalıgına yaz malesef bende engellitim bende baktım bendede fes edıldı yazıyor ancak ben sosyal yardımlasmayı aradın engelli oldugumu soyledım aile destek kesıldıgını belırttım bana engellilerın vakıfa gelmesı gerekmıyor otumatık tekrar baglacak dedıler

Stepai

Ben hiç almadım bu yardımı red cevabı alıyorum sürekli teşekkürler bilgi için

Arkadaslar aile destek odemesınde Gss tespıtının güncel olmamasından dolayı red edıldı fes edıldı yazan kısılefede (engellilerde) otumatık duzeltme olacak yanı tekrardan devam yazacak üzülmeyın bende sabah baktım red yazıyordı az once baktım devam yazıyor

Aile Destek ödemesinde bu sorunu yaşayan varmı

Reddedildi/Feshedildi (31/07/2022) (Gss Tespitinin Güncel Olmaması Nedeni İle)

Kaymakamlıgına gittim bana bunu dediler dogru mu bilmiyorum senede 1 güncellenmesi gerekiyor bu ay deilde diger ayda verilebilir diyorlar kimligi istedi verdim gss oradan güncelleniyor deil mi ve ne zaman aktif hale gelir ? ve ee benim 1 senelik maaşımdan 1 tanesi gidince 11 ay alacam 1 sene deil tanımlanır mı aldım sayılmaz deil mi o şekilde arkadaşlar yardımcı olun lütfen

Büyük ihtimalle temmuz ayının parasının üstüne yattı devlet

Bende şu an bir sorun görünmüyor ama bilemem ne olacak elektrik yardımında bir sorun yok yatırdım elektrik borcunu 150 tl vermişler inşallah bu ay GSS yüzünden sorun yaşayan arkadaşlara diğer ay 2 aylık verirler inşallah temennim bu yönde

Barda5
İnşallah ustam ama adalet yok bu türkiyede artık millete müstahak yani umarım allah büyüktür verirler allah karşısında hesaplarını.

Üst Alt