Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Aile Desteği Programı

Barda5 çektim 850 tl eve gelene kadar 150 tl kaldı :) onada biramı içsem içim soğur belki :)

Herkes aynı gün mu alıyor..genelde 14 su benim..e devlet 11 dio.yoktur diye cikmayada cesaretim yok bu sıcakta.

11 bende de e devlet ptt açılmıyor gün içerisinde bakarım ATM ye

11.00'de sms geldi 14 temmuz cuma günü aile destek ödemeniz ptt kartınıza yatırılacaktır diye,4 dk sonra iban'a yatırdılar bilginize..

SMS hiç gelmio bana..çıkalım bı bakalım ATM ye.oyle de böyle de terlicez zaten 😝

Her aynı şey.odeme başlangıç 11 dio..gittim yok..TC son rakam a gire sanırım yine..belirtmioda..ay sonunda cekeriz

11.de çekmem gerekirken 14.de kartınıza yatacaktık mesajı geldi en azından uzatıldığı için sevindim umarım maaşlarda bi güzellik yapılır diye düşünüyorum çok umutlu bakmıyorum olaya

Arkadaşlar ben sabah içeriden çektim.Parayı çektikten sonra geldi bana mesaj 12 sinde karta geçecek yazıyordu.

ist.34

Maalesef 1 yıl uzatılması dahi çok büyük bir mucize şu anki ekonomik tabloda. O yüzden herhangi bir zam yapılacağını zannetmiyorum.

bu gün çektim. mesaj geldi 14 ünde çekebilirsiniz die alakası yok. yanlız ptt şubeen içerden çekebilirsiniz.

fkrtce
evet artık sakız alabilcegiz cocuklarımıza oyuncak alırız ya bi 1000 tl ye :D veya 500 tl ye :)

Barda5
bendede yazıyorduda kart'da gözükmedi illa ptt gidip mi alacaz?

theboy
Mesaj geldi cuma diye ama bugün hesaba havale yaptım hesaba geldi para

arkadaşlar bugün aile destek yardımına başvurdum kaç günde bağlanır

derbeder47
Daha önce başvurdunuz mu acaba aile destek yardımına yoksa ilk defa mı başvuru yaptınız

tolg@ daha önce vakıflar genel müdürlüğünden muhtaç maaş alıyordum
tam aile destek yardımı alacaktım vakıftan mesaj geldi aile destek
yardımını alırsanız maaşınızı keseriz diye ondan dolayı feragat etmiştim
Allaha şükür kurtuldum muhtaç maaşından 2022 engelli maaşı alıyorum
şimdi tekrar bugün aile destek yardımına başvurdum çok sürermi

2 defa başvurup 2 red de ben aldım.
üzerime kayıtlı araba var diye vermiyorlar. belki onlarda haklı ama 2 yıldır gelirim 0 tl.

ucuncubahar

Benim üzerime bir şey yok bir engelli maaşı alıyorum birde babam emekli neye göre red cevabı alıyorum şaşıyorum

derbeder47 15 gün içinde belli olur. ara ara gir e devletine konturol et. red olan arkadaşlara tavsiyem e devlet üzerinden başvurmayın. gitme imkanınız varsa. sosyal yardımlaşmaya bire bir gidin. oradaki memura ihtiyacınız olduğunu iza edin iyi bir memura denk gelirseniz yazar bağlanır yardım..

fkrtce ama işte gittim vakıftan aile destek başvurusu almıyorlar
e devletten başvuru yapmanız lazım dediler

derbeder47 yapabilirsen yazıişleri vea oranın müdürü ile görüş dediğin gibi memurlar başvuru e devlet diyolar. ben başvurumu bire bir yaptım aldılar başvurumu 5 gün içinde onaylanmıştı..

fkrtce vakıftan başvuru almadılar ama ben dün e devletten başvurumu yaptım
bu arada tşk ederim

hem engelli maaşı alıp hem aile destek paketine başvuru yapabilir miyiz? Yani aile destek kabul olsa engelli maaşı kesilir mi?

Üst Alt