Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Aile Desteği Programı

fkrtce tsk ederim iki gün önce başvuru yaptım bakalım hayırlısı inşallah çıkar

Emd ne diyim kardeşim ihtiyacın olmasa yazıp bilgi almak istemezdin. buda bu ülke ye talip olan yöneticilerin. ayıbı.....

Bu gun ayin 7si destek odemesi neden yatmadı

Aile destek ödemesi yatan varmı alanlar buraya yazarsa sevinirim boşuna gel git yapmayalim

fkrtce

ilçemizdeki belediye ye bağlı sosyal yardımlaşmaya başvurmamız gerekiyor sanırım. Daha önce başvurmadığım için bilgim yok kusura bakmayın

Dune kadar aktif ti simdi rede dildi feshedildi yaziyor

Arkadaşla aile destek ödemeleri ile ilgili ben vakfı aradım her ay hangi tarihte alıyorsanız ogün paranızı çekebilirsiniz dedi ben sistemde görükmüyor dedim bizde göremiyoruz dedi

İzmir konak vakıf isteyenlere telini verebilirim sizde sorabilirsiniz bana verilen cevap böyle

0232.4843024

Arkadaşla aile destek ödemeleri ile ilgili ben vakfı aradım her ay hangi tarihte alıyorsanız ogün paranızı çekebilirsiniz dedi ben sistemde görükmüyor dedim bizde göremiyoruz dedi

İzmir konak vakıf isteyenlere telini verebilirim sizde sorabilirsiniz bana verilen cevap böyle

0232.4843024
sALLAMIŞ HER AY aynı tarıhte yatmıyorki

Arkadaşlar vakiftaki ve ptt'deki memurlar merkezi yardimlarin ne zaman yatacagini bilemezler boşuna sormayin ve onlardan aldığınız bilgileri buraya yazmayın ..merkezden ayni anda otomatik olarak yatar...eğer cuma günü yardım yatmamissa o yardım büyük ihtimal öbür haftaya kalır..çünkü aile destek yardımını 6.7 milyon insan alıyor..yaklaşık 5 gün boyunca PTT ve 3 tane devlet bankası tıklım tıklım olur. ..yarın yatmaz çünkü bankalar kapali ve sürekli hesap kitap yapılıp atmlere para yüklenmesi lazım...haftasonu olduğu için bugün yatmazsa haftaya kalır..büyük ihtimal haftaya meclis çalışmaları bitecek ve memur maaşları belli olacak..o açıklama ile beraber engelli bakkm maaşları, memur maaşları ,emekli maaşları ve bakım destekleri filan hepsini Cumhurbaşkanı canlı yayından açıklayacaktir...her zaman olduğu gibi bir yardım verirken gösteriş olmali

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sosyal yardımlara zam geldi ama destek programında bir artış yok sanırım

11.07.2023 odeme başlangıç tarihi guncellenmis ptt kurumda

İyide herkese 11.07 yazmışlar bide zamlı diyolar hiçbirşey yok utanmadan bide açıklama yapıyolar insanlarla dalga geçercesine

Herkesde 11.07 ödeme tarihi yazdıysa benim ödeme bu ay güme gitti..

Aynı durum bizede ole güme gitti bu ay gss den dolayı ıptaldı gittim düzeldi ama bu ay yok herkeste var gss den ıptal olup düzelenlerinki bu ay güme gitti

Aynı durum bizede ole güme gitti bu ay gss den dolayı ıptaldı gittim düzeldi ama bu ay yok herkeste var gss den ıptal olup düzelenlerinki bu ay güme gitti

Evwt gss den dolayı oldu,düzelttim gidip sydv ye ama bu ay yatmaz herhalde, cimer e yazdım ama pek sallayacaklarını düşünmüyorum.

Bende yatmış gözüküyor ama 950 tl zam yok bu ay digerki ay galiba zamlı verilecek nedense.

theboy

Hiç birşeye yok kardeşim zam falan yok ne yani bu verdikleri zam mı oluyor gidin Allah aşkına gidin adam bizlerle dalga geçiyor.

Gülsüm kartal

Belli zaten dalga geçtigi hala savunuyorlar ya yazık diyecek birşey diyemiyorum savaş cıksa bizleri sorumlu tutar .

Yerel seçim yaklaşan kadar zam yapılmaz gibi geliyor bana.

aile destekten yararlanan bekarlara zam yok. sadece evli olup çocuk sayısına göre bir artış yapıcaklarmış okuduğum haberden bunu anladım. aile desteği bir kenera maaş lara çok zam yaptılar yaşadık :)

Aile desteği bu ay gss şaçmalığı ile heba edildi resmen coğu insan gss den dolayı bu ay alamıcak neden bayramdan önce verilmediği şimdi anlaşıldı bayram öncesi verilseydi herkes alıcaktı demek böyle olca bellşydiki planlı yapıldı uyarı yapılmadan şaçma sapan gss cıkardılar zaten vakıfta dosyaları herkesin mevcut yardıma muhtackı veriliyor bu ona bile göz koydular

Aile destek parasını çeken varmı arkadaşlar 11 temmuz ödeme yazıyordu

Üst Alt