Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Aile Desteği Programı

Barda5

Sosyaldestek odemesi alanlarin bazilari aldigini soyluyor ama ne kadar dogru bilinmez komsumun ablasi 1000 ₺ almis ama komsuma yatmamis birde ibb sosyal market yardim karti olanlara 500 ₺ verdi 4 nisanda hesaplara gecdi yapikrediden alindi o para 153 den sorgulaya bilirsin eyer market yardim kartin var ise coguna sms gec gitmis gitmeyen bile var

Not: ptt den bank hesabi acanlar destek odemelerini ve sosyal kart bakiyesini gorebiliyor mobil uygulama ile bende yeni acdim yattimi yatmadimi ATM ye bakiyim derdine son. Edevletden yardim odemesini hesaba havale yaparken diger bankalara yapilirken islem ucreti varken pttbank hesabinda ucret alinmiyor diger bankalara yapilan odemelerde islem ucreti aliniyor pttbank hesabi 5₺ karsiligi aciliyor tavsiye ederim

Resimlerde sorgulama nasil yapilir gosterdim

https://i.imgyukle.com/2023/04/20/QbCNgN.jpeg

https://i.imgyukle.com/2023/04/20/QbCLQe.jpeg

BitiGen
Her bayramda verilirdi İBB farklı o istanbul için .illerdeki soayal yardım vakfından bahsetmiştim bu bayram verilmedi o yüzden sormuştum e devlet de ve ptt de birşey görünmüyor

Barda5
arkadaşlar PTT kurum ödemeleri bende aile destek parası yatmış gözüküyor 9 mayıs kartınıza aktarılcak yazıyo

09/05/2023 09/11/2023 1100 0 Ödemeniz ödeme başlangıç t

parayı çeken oldu mu ? Hesaba aktar yaptım ben ama geçmedi hesaba bir türlü

Bu ay aile destek ödemesi gecikecek diye söylenti var bilgisi olan var mı acaba bu konuda

Aile Destek Proğramı için İl ve İlçelerdeki Kaymakımlara bağlı Sosyal Hizmet Vakıfları tarafından yapılmaktadır lakin bazı insanlar E-Devlet üzerinden yaparken Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne müracaat etmektedir.Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlükleri Aile Destek hizmeti vermemektedir e-devlet üzerinden red edilip sosyal yardımlaşma vakıflarına yönlendirilmetedir ....e-devletten direk Sosyal Hizmet Vakfına yapmalılar...ben Aile ve Sosyal Hizmetlerde çalışmaktayım binlerce yanlış müracaat gelmekte ve oraya yönlendirilmektedir..müracat ederlen dikkat izlenecek yol dikkat yoksa ret...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligi Aile Destek Odemeniz 07/06/2023 Carsamba gunu Pttkartiniza yatirilacaktir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligi Aile Destek Odemeniz 08/06/2023 Persembe gunu Pttkartiniza yatirilacaktir.

Şimdi yeni bir mesaj geldi.

Arkadaşlar ben geçen ay başvurdum düne kadar başvuru yazıyordu bugün yardım durumu devam ediyor yazıyor onaylandı mı anlamadım bilen varsa yazsın bu ay alabilir miyim

Arkadaşlar ben geçen ay başvurdum düne kadar başvuru yazıyordu bugün yardım durumu devam ediyor yazıyor onaylandı mı anlamadım bilen varsa yazsın bu ay alabilir miyim

Alırsın bende bu ay başvuru yaptım 2 sinde 8 sinde yattı çektim parayı ancak merak ettiğim konu başvuru tarihi 2022 gözüküyor 2023 olması gerekmez mi 1 yıllık faydanalabileceğiz mi acaba yoksa 1 seferlik miydi şuan yardımın durumu devam ediyor yazıyor bende

bENİM BİLDİĞİM 12 AY VERİLECEKTİ VE ÖNÜMÜZDEKİ TEMMUZ AYINDA 12 AY SON BULACAK FAKAT 4-5-6 7 8 VS AY ALANLAR VAR BU AİLE DESTEK PARASINI 12 AYDAN AZ ALANLARA 12 AY TAMAMLANACAK MI ? SORUM BU..

Bende onu merak ediyorum ben daha 1 ay aldım 11 ay daha alabilecekmiyim bide başvuru tarihi niye 2022 yazıyor 2023 yazması gerekmez mi bunlara cevap verebilecek varmı acaba bi aydınlansak

emrullah93
bENDE DE ÖYLE YAZIYOR YARDIMIIN GENEL ANLAM DA BAŞLANGIÇ TARİHİ O . BENDE BU TARİHTEN 3 ay sonra almaya başladım bende de aynı tarih

emrullah93 12.Ay süresi dolduğunda yardım kesilecek başlangıç ve bitiş tarihi geçerli istersen 2 ay al kesinti olacak

Son düzenleme:
Sosyal yardım bilgilerine bak yada ptt kurumdan takip edin onaylandı ise çıkar ordan

önümüzdeki ay son ama uzatılabilir diye söylentiler var.. bide maksat muhabet olsun resmi gazetede y ayınlanmadı ama 2 gündür şöyle bir haber dolaşıyor. haber sitelerinde.. Meclisten geçti! Bayram öncesi hane başına 7500-15.000 TL arası destek ödemesi. yapıcaklarmış :)

Aile destek bayram öncesi yatar veya yatmaz gibi bu konuda bilgisi olan var mı ? arkadaşlar

Aile destek bilmiyorum ama engelli evde bakim ve engelli maaşları yani temmuz ayının maaşları bayramdan önce yaticakmiş hesaplara az önce haberlerde izledim bu durumda her bayramdan once verilen 750 veya 1000 tl olarak değişen yardim verilmeyecekmi acaba bilgisi olan var mı?

Arda t
bULUNDUĞUN YERDEKİ SOSYAL YARDIM VAKFINA BAŞVURU YAPMAN GEREK ONUN DIŞINDA KESİN VERİLECEK DİYE BİR DURUM YOK BAZEN VAKIF SEÇTİĞİ KİŞİLERE VERİR HAFTAYA E DEVLET DEN KONTROL ET

Üst Alt