Yazdığım şeyler muhabbet değil gerçek de olan yaşadıklarım@Barda5 @ARZU NUR YILMAZER forumu meşgul etmeyin. Gidin başka yerde muhabbet edin.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Yazdığım şeyler muhabbet değil gerçek de olan yaşadıklarım@Barda5 @ARZU NUR YILMAZER forumu meşgul etmeyin. Gidin başka yerde muhabbet edin.
tc nosu 0 olan bu gün. 1 ve 2 olan yarın 3ve 4 diğer gün. 8 ve 9 pazartesi benim 8 pazartesi...
Birde bu Ptt denin saçmalığı var karta aktarıldı diye bir de onu bekliyorsun karta aktarsınlar diye. Hesabında olan para aynı anda kart da da görünmesi lazım çok saçma
Zor şey PTT KURUM ÖDEMELERİNE girebildim. Tarih 11.04.2023 olarak yatmış görünüyor. Şimdi bu ekranda göründüyse yatmıştır dimi yarın boşu boşuna girmeyelim o sıraya
Nerede yaşıyorsunuz e devlet de ptt açılmıyor da boşa gitmeyelim uzak
Bende de ayın 11 i yazıyor ama şimdi gidecem de karttan çekemem diye düşünüyorum atm uzak bana size güveniyorum bende ziraat atm sine gidecem inşalah çekerim birde kimlik son rakamı takıldı kafama aslı varmı bilmiyorum benim son rakam 36Ziraat atm'sinden bu sabah 950 lira çektim üstte birisi yalan söylüyor demiş yalan falan da söylemiyorum işsiz miyim buraya gelip yalandan para çektim yazayım yahu ptt ödemesi bende de açılmıyor hala
2022 aylığı değil
Bende de ayın 11 i yazıyor ama şimdi gidecem de karttan çekemem diye düşünüyorum atm uzak bana size güveniyorum bende ziraat atm sine gidecem inşalah çekerim birde kimlik son rakamı takıldı kafama aslı varmı bilmiyorum benim son rakam 36
Tşk ederimYok arkadaş PTT KURUM ÖDEMELERİNDE görünen ödeme başlangıç tarihi bugün yazmasına rağmen. Şimdi atm ye gittim ptt kartta para yok. İyice sıvadılar şu destek ödemelerini
Gitme boşuna bendede ayın 11 i yazıyor e devlette şimdi baktım atm ye gittim kartta para yok
Şimdi atmden 850 lira çektim. (Düzce)