Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Aile Desteği Programı

Aile destek ödemesi yatmamış. Hep bu hükümetin yüzünden 😄

fbamasya Aile destek bu hükümet çıkardı tc nonun son rakamına göre yatıcak. 0 bu gün 1 ve 2 yarın. 3 ve 4 diğer gün.

Birde bu Ptt denin saçmalığı var karta aktarıldı diye bir de onu bekliyorsun karta aktarsınlar diye. Hesabında olan para aynı anda kart da da görünmesi lazım çok saçma

Birde bu Ptt denin saçmalığı var karta aktarıldı diye bir de onu bekliyorsun karta aktarsınlar diye. Hesabında olan para aynı anda kart da da görünmesi lazım çok saçma

Hiç sorma ya, bide onu yakalaman lazım ptt karta geçmeden,,

Zor şey PTT KURUM ÖDEMELERİNE girebildim. Tarih 11.04.2023 olarak yatmış görünüyor. Şimdi bu ekranda göründüyse yatmıştır dimi yarın boşu boşuna girmeyelim o sıraya

Nerede yaşıyorsunuz e devlet de ptt açılmıyor da boşa gitmeyelim uzak

Ziraat atm'sinden bu sabah 950 lira çektim üstte birisi yalan söylüyor demiş yalan falan da söylemiyorum işsiz miyim buraya gelip yalandan para çektim yazayım yahu ptt ödemesi bende de açılmıyor hala

2022 aylığı değil

Hocam bendede yaarım saat önceye kadar hiç birşey yoktu 2 ayrı kişi tc sonları 8 ve 2 olanlar ptt kurum ödemeleri ödeme başlangıç tarihi 11.04 yazıyor şimdi atm deyiz çekerse yazacam tekrar

Ziraat atm'sinden bu sabah 950 lira çektim üstte birisi yalan söylüyor demiş yalan falan da söylemiyorum işsiz miyim buraya gelip yalandan para çektim yazayım yahu ptt ödemesi bende de açılmıyor hala

2022 aylığı değil
Bende de ayın 11 i yazıyor ama şimdi gidecem de karttan çekemem diye düşünüyorum atm uzak bana size güveniyorum bende ziraat atm sine gidecem inşalah çekerim birde kimlik son rakamı takıldı kafama aslı varmı bilmiyorum benim son rakam 36

Yok arkadaş PTT KURUM ÖDEMELERİNDE görünen ödeme başlangıç tarihi bugün yazmasına rağmen. Şimdi atm ye gittim ptt kartta para yok. İyice sıvadılar şu destek ödemelerini

Bende de ayın 11 i yazıyor ama şimdi gidecem de karttan çekemem diye düşünüyorum atm uzak bana size güveniyorum bende ziraat atm sine gidecem inşalah çekerim birde kimlik son rakamı takıldı kafama aslı varmı bilmiyorum benim son rakam 36

Gitme boşuna bendede ayın 11 i yazıyor e devlette şimdi baktım atm ye gittim kartta para yok

Yok arkadaş PTT KURUM ÖDEMELERİNDE görünen ödeme başlangıç tarihi bugün yazmasına rağmen. Şimdi atm ye gittim ptt kartta para yok. İyice sıvadılar şu destek ödemelerini

Gitme boşuna bendede ayın 11 i yazıyor e devlette şimdi baktım atm ye gittim kartta para yok
Tşk ederim

bende ayın 7'sinden beri atm yolun üzerinde olduğu her gün için gidip kontrol edip durdum en sonunda bugün yatabilmişti

Bende şimdik baktım yatan bir şey yok.
Son numara 2

Bu liyakatsiz yönetimin beceriksizliğini bizler neden çekmek zorunda kalıyoruz neden Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının son rakamına göre kimisi günler önce kimisi günler sonra almak zorunda kim neden beklemek zorunda çoğu koskoca 80 milyonluk ülkenin teknoloji bakanı o kadar liyakatsizce bir şekilde neden bu sistemi oturtamıyor acaba dünyanın hangi yerinde böyle bir uygulama var koskoca ülkenin e-devlet sistemine bile girilemiyor yoğunluk olduğunda ve hala dün çıkmış büyük Önder hazreti reis diyor ki bu kardeşinize bir şans daha verin eğer 22 senedir nereden nereye geldiğimizi ve ne çileler çekmek zorunda bırakıldığımızı görmüyorsanız sizlere de yazıklar olsun

Aile destek ödemesini PTT gişeden çektim bence TC ile alakası yok benim TC son 6

Ayrıca benimde kurum odemelerinde gozukmuyordu

Sukriye

Tşk edrim bende onu soracaktım son rakam vs benimde 6 bugün gideyim o zaman

Güzel Ülkemin Güzel İnsanları
Bu gidiş nereye ......
Asalet biraz da suskunlukta saklı
Eleştirilerimizi hakaret etmeden
Yapamıyor muyuz ?
Uslubunda herkesin görüşüne saygım
Var .....
Bu ülke sağcıyı , solcuya kırdırıldığı anda
Yok olur .....
Viran olmuş , ayağa kalkmış Almanya
kadar olamıyoruz .....
Ülke ayakta kalacaksa , geriye dönük
Aile Destek ödemelerini geri alsınlar benden
Bir gün herkez Depremzede olabilir
Ve birgün yaşamak için ÜLKE ararsak
Özgürlüğün kıymeti daha iyi anlaşılır
Kimseyle fiziksel özelliğinden dolayı
Dalga geçme .....
Benim gözümde ;
Manisa Milletvekili Özgür Özel ' de
Mansur Yavaş ' da , Reis ' de
Adam gibi Adam
ATATÜRKÜM ' üde seviyorum

Sen sus ben susayım o sussun Yeter artık 22 senedir dayanacak gücümüz kalmadı susarak asil olmuyoruz sustuğumuz için aç kalıyoruz açıkta kalıyoruz yaşamak Bu değil yaşamak ömür boyu sabır ve şükürden geçmiyor sormak sorgulamak yeri geliyorsa oylarımızla iktidar ettiğimizi yine oylarımızla o tahttan indirmek gerekiyor ben bunca çileyi çekmek zorunda mıyım sizler mazoşist olabilirsiniz ama bizler hiçbir suçumuz günahımız yokken reva görülen bu çileği çekmek zorunda değiliz

Tc no sonuna göre diye sevinmiştik. Eğer no 6 olanlar bu sabah çekebildiyse o zaman tc sonu ile alakası yok. O zaman tek bir sebep var engellilere yönelik sorumsuzca davranan sistem. Şimdi ptt gişe sırasındayız bakalım bu defa ne olacak.

Hsnslmz113
Gitmişken ptt kart çıkart bir dahakine sıra beklemeden ziraat halk vakıfbank ptt gişelerinden ücret ödemeden çekersin paranı

Yatmamis.yarim gün sıra bekledik.e devlet ödeme hazır dio die gittik.para Mara yok dedi PTT..bir iş düzgün olsa sasardim zaten.

Aylardır gitmediğim lanet olası PTT'ye gittim ve maalesef avuçlarımı yalayarak geri döndüm PTT kaynaklı sistemsel sorunlar yüzünden bazıları almış bazıları belki yarın belki yarından da yakın alacakmış yani demiyor ki PTT beceriksiz liyakatsiz ellerin elinde oyuncak oldu demiyor yazıklar olsun görmezden gelenleri bizleri sürüm sürüm süründürenlere

Üst Alt