Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Aile Desteği Programı

Tabii ki öyle bir şey olamaz sanırım biraz da gündemden gündem haberlerinden eksik kalmışsınız arada çok muhterem zat Şeyhülislam son halife bizlere böyle güzel güzel sözler söylüyor Google'dan aratabilirsiniz 🤣
Ben gündemi olayları çok iyi takip ediyorum da o sözü de çok duydum bazen salağa bilmemezliğe yatıyorum . Malum sebeplerden dolayı burada çok fazla yorum eleştiri yapmıyorum aslında çok duyarlı birisiyimdir :)

Lütfen yardımcı olur musunuz, konu hakkında bilgim yok.

Bu bayram için verilecek yardım başvurusunu edevlette bulamadım, bana izah edebilir misiniz?

E devlete gir oradan Aile sosyal yardım bakanlığını seç sonra üstten 5, sırada [FONT='inherit']Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti ne gir sonra üst sağ tarafda küçük kare içinde yeni başvuru yazısı var oraya tıkla oradan başvur[/FONT]

Sosyal yardim yeni basvuru kutusunu tıklayınca aile destek programı yardımına yönlendiriyor direkt diyor ki aile destek programindan faydalandiginiz için bu yardıma basvuramiyorsunuz bayram yardimi diye ayrıca bi basvuru yeri mi var acaba ya da ben mi anlayamadım

Sosyal yardim yeni basvuru kutusunu tıklayınca aile destek programı yardımına yönlendiriyor direkt diyor ki aile destek programindan faydalandiginiz için bu yardıma basvuramiyorsunuz bayram yardimi diye ayrıca bi basvuru yeri mi var acaba ya da ben mi anlayamadım
Aile destek sayfasında yine en üst sağa bak daha küçük yazı yeni başvuru var Üst köşeye doğru favori puanla paylaş yazısı yan yana var o yazıların hemen altında yeni başvuru yazısı

[FONT='inherit']

[/FONT]

Basvuru formunda IBAN kısmını boş bırakırsam ne olur, benim banka hesabım yok, pttden çekerim diye düşünüyordum. Öyle olmuyor mu?

muhammed42 yalan söylüyor 11 i demişlerdi bu gün iki ayrı semt de ptt ye sordum buseferde 13 diyolar. ptt kurum ödemelerine girilmiyor beklicez bakalım..
TimucinDe iban boş bırak kabul etmezse bir tanıdığının yaz zaten yazdığın ibana yatmıyor yardım..

Basvuru formunda IBAN kısmını boş bırakırsam ne olur, benim banka hesabım yok, pttden çekerim diye düşünüyordum. Öyle olmuyor mu?
Kabul ederlerse sizi ararlar ya iban isterler ya pttye yatırlar kabul olursa vakfı arar konuşursun yada hesap açarsın 5 lira verip

@muhammed42 yalan söylüyor 11 i demişlerdi bu gün iki ayrı semt de ptt ye sordum buseferde 13 diyolar. ptt kurum ödemelerine girilmiyor beklicez bakalım..
@TimucinDe iban boş bırak kabul etmezse bir tanıdığının yaz zaten yazdığın ibana yatmıyor yardım..
Başkasının hesap numarası olmaz geçen yıl benim ziraatbanka yatıyordu bayadır ptt ye yatıyor

edevlette kurum ödemelerinde yatmış görünüyomuydu hocam
Arkadaş sabah çektim yazıp ayrılmış aile destekmi sosyal yardım mı 2022 mi ? başka çeken yok forumda

İnanın bilerek yatırılmıyor para.. Şöyle bir düşünce yapısıyla ödemeleri geciktiriyorlar. Bayrama yakın yatıralım vatandaş bayramda paralı olsun.. bende diyorum ki zamanında gelmeyen para hiç gelmesin daha iyi.. Şu maaş bağlandığı günden bu yana rezil bir sistem ile yattı. Önce her ayın ilk haftası denildi. Sonra zam yapıldı ödeme ertelendi hatta bilen bilir bir ay hiç ödemeyip unutturdular. Sonra her ayın 7 si oldu. Sonra tc no sonuna göre oldu şimdide hiç yatmaz oldu.. sizin yöneteceğiniz sistem batsın.

Barda5 aile destek yeni başladığında bir tanıdığa kendi bilgisayarımdan baş vurdum onunda iban yoktu benimkini yazdım sorun olmadı 6 mı 8 aymı emin değilim ptt den alıyor yardımını..

fkrtce
Ptt den sorun olmaz kimliğinle alırsın bankadan çekerken kimlik isterler başkasının kartı vs ilerde sorun çıkarır zaten banka hesap nosunu girdiğinde banka hesap kimin adına görür
hesap ali adına para veli ye olmaz genelde ptt ye yatırıyorlar

Alıntı dır doğrumu bilemiyorum bu yazı

[FONT=Metropolis] T. C. Kimlik numarasının son rakamına göre yatırma kararı almışlar. 0 olanlar bugün 2 olanlar salı 4 olanlar çarşamba 6 olanlar perşembe 8 olanlar cuma günü paralarını alacaklar.[/FONT]

fkrtce
Ptt den aldığı için sorun olmamış ama bankaya yatırsalardı senin banka hesabına yatmazdı para

Kesin bir şey değil bu birisi paylaşmış bende doğrumudur diye paylaştım

Az önce yorumunu gördüğüm ve bana dün haklı serzenişime karşı söz söyleyene ben de bu sözü söylemek istiyorum bu fırsatı bana 24 saat sonra verdiği için ona teşekkür ederim iki gün daha bekle nankör demek istiyorum:))

Şu an açıldı e devlet
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
Türkiye Aile Destek Yardımı11/04/202311/10/202314500
[FONT=sans-serif]Şu an açıldı e devlet
[/FONT]
Ödeme tarihi bugün görünüyor ama saat 4 oldu

Ben PTT kurum ödemelerine dahi giremedim olsun Rusya ayda istasyon kura Dursun Çin uzayda karargahına karargah bekliyor olsun Hindistan bir seferde 10 tane uydu birden gönderiyor olsun boş ver biz PTT kurum ödemelerine girmemişiz çok mu bizim de e-devletimiz var Avrupa bizi kıskansın Amerika çatlasın �srail kudursun :)))

Ben PTT kurum ödemelerine dahi giremedim olsun Rusya ayda istasyon kura Dursun Çin uzayda karargahına karargah bekliyor olsun Hindistan bir seferde 10 tane uydu birden gönderiyor olsun boş ver biz PTT kurum ödemelerine girmemişiz çok mu bizim de e-devletimiz var Avrupa bizi kıskansın Amerika çatlasın �srail kudursun :)))
Bende bugün 1 kere girebildim ama tekrar girmek ne mümkün :) ağzımıza 1 parmak bal çaldılar ardından tekrar acı biberi yerleştirdiler :)

Saatler sonra ilk kez şimdi girebildim PTT kurumu ödemelerinde aile destek ödemesi görünmüyor hala

tc nosu 0 olan bu gün. 1 ve 2 olan yarın 3ve 4 diğer gün. 8 ve 9 pazartesi benim 8 pazartesi...

Üst Alt