Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aylardır o ayın altısı en geç 7'sinde yatan aile destek ödemesi bugün 10 Nisan olmasına rağmen hala yatırılmadı akla ilk gelenler şunlar devletin verdiği bir parmak bal vermesek de olur artık bundan sonra seçime gidiyoruz kafasındalar ya da ellerinde para kalmadı oraya buraya reklam için para saçmaktan 14 Mayıs gelse de toptan kurtulsak bu kepaze sistemden ucube yönetimde
Belki seçim var diye bayram harçlığı da eklleyebilirler bilmiyorum ama bu yardımın ptt ile ilgisi yokki o dağıtım kurumu sonuçta parayı veren kurum değil
Asıl açıklamayı Aile bakanlığının yapması lazım şu ana kadar basın da da bir açıklama yok dağıtım günüyle ilgili
Ptt ye değil sisteme göndermede bulundum bu sistemi bize de yatan iktidara yönetimi ona bağlı bakanlıklara söyledim verdikleri aylık 950 TL her ay uzatıyorlardı uzatıyorlar bir sonraki ay belki onlara kul köle oluruz belki yalvarırız belki biraz daha aç kalırsak onların Emir ve buyruklarına daha güzel itaat ve biat ederiz diye
Bayram öncesi sıkıntı yaşamasınlar diye düşünüyorlar her yıl bayrama yakın yatıyor muhtemelen 15 inde yatar bence emeklilerde hem maaşlarını hemde bayram ikramiyelerini bu tarihlerde almaya başlarlar bize yine ikramiye yok dul ve yetimlerevar zaten yardımlarda 12 aylıkmış hazirandan sonra yardım parası yok hesabı iyi yapmışlar kazananlarda kaybetselerde size daha para yok diyorlar
Ne oldu 3 gün geç olunca acından mı öldün her ay bu tantanayı yapıyorsun ondan sonra sisteme hükümete saydırıyorsun burası siyaset yeri değil okadar sitem ediyorsan alma hükümetin verdiği paraları sadece engelli maaşını al ama yok illa burda hükümete lav söylüyeceksin bak güncellemişler desteği al gülegüle harca
Burası engelli platformu diye sadece bu konu hakkında mı konuşacağız. Bizlerin başka konularda fikrimizi düşüncemizi söyleme hakkı anayasa ile koruma altındadır. Ayrıca burası sosyal bir devlet. Vatandaşların sosyal ve ekonomik hakları gözetilmeli. Bunun icrasıda hükümetlerin görevi. Bu para hükümettekilerin cebinden değil devlet bütçesinden geliyor. Beğenmiyorsan alma demek saçmalığın dik alasıdır. Devlet bakidir, hükümetler gelip geçici. Devleti eleştiremezsin ama hükümetler yürütme görevine meclis önünde yemin ederek üstlenirler. Biri veya birileri bu görevleri sırasında kendilerini vatandaş olarak eleştirebilir. Bu siyaset yapmak değildir.
Siyaset yapmak mevcut iktidarda olan a partisini kabul etmeyip b partisi daha iyi demektir yöneticileri eleştirmekle iktidarın olumsuz politikalarını sorgulamakla partizanlığı birbirine karıştıranlarla aynı havayı soluyorum senelerce Aziz nesine kötü sözler söylediğim için çok pişmanım
e Devlet de ödemeniz hazırdır yazıyor (aile bakanlığında) ama ptt de ödenecek para bulunamadı yazıyor 2 günde ptt kullanıyor parayı heralde sabah 7 de bakmıştım şimdi ptt ye erişilemiyor e devlet de her ay böyle
Bence yanlış anladınız Sayın çok muhterem başbuğ son cumhurbaşkanı başkanımız reisi cumhurumuz bizlere bu güzellemeleri yakıştırdı ya sanırım haberiniz yok rkadaşımız da ironi yaptı
Tabii ki öyle bir şey olamaz sanırım biraz da gündemden gündem haberlerinden eksik kalmışsınız arada çok muhterem zat Şeyhülislam son halife bizlere böyle güzel güzel sözler söylüyor Google'dan aratabilirsiniz