Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Aile Desteği Programı

eurythmics
Bizde onu konuşuyorduk bu ptt çok tuhaf bir kurum beceremiyor bu işleri

Bana yıllardır yönetilen hangi devlet kurumunun kendi görevini layıkıyla icra ettiğini söyleyin Bu forumu bırakacağım

Son 2 ödemedir sosyal karta yatmıyor. Sebebi nedir anlamadım. Bende sabah 8 gibi Ziraate transfer ettim hala beklemedeyim.

Sosyal kartlar birkaç aydır işlem dışı bırakıldı bunun sebebi beceriksizlik ve sistemsizlikten dolayı kabul ediyorlar ama sorarsanız yoğunluk diyorlar normalde her ayın 6'sı ya da 7'sinde yatan aile destek yardımı dün gece yani 7 mart'ı 8 mart'a bağlayan gece PTT kurum ödemelerinde göründü tahmin ediyorum ki aile bakanlığı henüz parayı vermedi ki PTT'de o parayı bizlere verebilsin tahminim birkaç saate para transfer işlemine açılır

Şimdi gelen SMS
"Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligi Aile Destek Odemeniz 09/03/2023 Persembe gunu Pttkartiniza yatirilacaktir. B001"

Bu kadar beceriksizlik olmaz gerçekten.

Bana gelen messaj da da cuma günü ptt kartınıza aktarılacaktır yazıyor

Ziraat hesabıma transfer oldu
O sms banada geldi
Ama ibanıma lutfedip transfer yaptılar

Size mesaj geldi mi bana gelen mesajda az önce cuma günü ptt kartınıza aktarılacaktır deniyor

Ne zaman yapmıştın ne zaman geldi

Birkaç ay önce iptal ettirdiğim için bana gelen sms'te aynen şöyle diyor cuma günü PTT iş yerlerine başvurarak ödemenizi alabilirsiniz diyor dün gece bir buçukta transfer etmiştim PTT kartımın olmaması iyi oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligi Aile Destek Odemenizi 10/03/2023 Cuma gunu PTT isyerine basvurarak veya E DEVLET uzerinden PTT Kurum Odemeleri hizmeti ile kendinize ait hesaba veya IBAN a gonderebilirsiniz. B001

Bu gece 1 buçuk transfer bu sabah 11.57 gelen para

ok tşk derim bende mecburen hesaba havale yapacam anlaşılan benim için sıkıntılı ama icra olayım varda o yüzden :)

ok tşk derim bende mecburen hesaba havale yapacam anlaşılan benim için sıkıntılı ama icra olayım varda o yüzden :)

İyi ki PTT kartı kapatmışım Bu sefer de PTT gişelerinde sürünecektim zaten sırf o yüzden kapattırmıştım sizin konunuzda bilgi sahibi değilim ama herhalde para girişi olduğu an hemen icra paranızı almaz diye tahmin ediyorum hayırlısı olsun bakalım önümüzdeki ay nasıl bir çile çektirecekler bize

Arkadaşlar bende üç aydır aile destek parasi alıyorum ptt ile filan hiç uğraşmıyorum edevlette ptt kurum ödemelerinde görününce para ziraat hesabıma aktarıyorum bankamatikten çekiyorum dün öğleden sonra aktardim beşe doğru hesaba geldi para

Arkadas engelli ayliginda aynı mahallede başka bir daireye taşındım. Acaba aylığına kesilme durumu olurmu .yardımcı olursaniz çok sevinirim

Ne saçmalıyorsunuz siz kendi kendinize? Siyaset yapan sizsiniz fikrinizi kendinize saklayın kimse sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil üslubunuza dikkat edin zira burada herkes ya engelli ya da engelli yakını sayfanın adından belli olduğu üzere! Amacı dışında kullanmayın! Sizinle aynı fikirde olmayan herkese hakaret etme hakkını ve cesaretini nereden alıyorsunuz bu yazdıklarınızın muhatabı size dava açma hakkına sahip bunu da aklinizda bulundurun millete hakaret ederken...

Barda5

Evet herkesin görüşü farklıdır ve herkes birbirine saygı duymak zorunda burada meseleyi siyasete bağlayıp millete örümcek beyinliler diye kimse hakaret edemez!Burası siyaset meydanı mi? Kimse kendisiyle aynı siyasi görüşe sahip değil diye bir diğerine engelli örümcek kafalı aptal diyebilirmi bunlar dava sebebi sayfa amacına uygun kullanılsın siz haddini bilmeyeni değil ona haklı olarak cevap vereni susturuyorsunuz..

ogz

Kesinlikle..Çok haklısınız okuduklarıma inanamadım şahsen..

Arkadaşlar hala dogalgaz destegi yatmadı. Yatm arkadaşlar vRmi .Ve niye ha yatirmadilar .cevap arkadaşlar olursa çok sevinirim

Konuyla alakasız ama bayramda bize zam yaparlar mı

Sukriye
yARIN YA DA CUMA GÜNÜ GÜNCELLENİR TAHMİNİM. AMA NE ZAMAN ÖDEME YAPARŞAR BİLMEM GEÇEN AY 7 SİNDE ÖDEME HAZIR YAZDI AYIN 9 UNDA ALABİLDİM

Son düzenleme:
Normalde ayın 7 sinde yatardı ama hala yatmamış

İktidarın göz boyama operasyonu kısa sürdü sanırım kendileri de anladılar boşa kürek çektiklerini birkaç yüz TL vererek insanları kandıramayacaklarını anladılar

hENÜZ BİRŞEY YOK E DEVLET DE SANIRIM PAZARTESİ SALI BAŞLATACAKLAR

Barda5 elektirik faturası yatırırken sordum ptt deki memur ayın 11 den sonra başlıcak dedi nekadar yalan nekadar doğru bilmiyorum ama bir söylenti var zamlı olucakmış acaba o yüzdenmi bekleyip görücez...

fkrtce
Gününü bende bilmiyorum da ptt memuru sallamış bence oda bilemez ne zaman yatacağını aile bakanlığı bilir gelecek hafta sonuna bırakmazlar bence

Üst Alt