Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Aile Desteği Programı

Ozgee.
Sizi tanıdıklarıiçin gelmemişlerdir beni de tanıyorlar gelmiyorlar eve

Aile destek paketi e devlet de ödemeniz hazırdır yazıyor dün akşam vakıfbank hesabıma aktardım saat 11 buçuk oldu hala hesaba geçecek bu devirde olacak şey değil diğer bankalarda anında hesaba geçiyor bu ptt bank çağ gerisinde kalmış :)

Son düzenleme:
Aile ve Sosyal Hizmetler BakanlığıTürkiye Aile Destek Yardımı07/02/202307/08/202314500Ödemeniz ödeme başlangıç tarihinde 4......47825154488 nolu sosyal kartınıza aktarılacaktır.

Aile destek paketi ödemesi
7 şubat da ödenecekmiş

E-Devlet güncel ama Ptt mobil'de para görünmüyor neden acaba?

mehmet.A

PTT Üzerinden Yapılan Kurum Ödemelerine gir hesabıma aktar yap. Ben yaptım ama 35 dk oldu gelmedi.. İnşallah sorun olmaz

Merhabalar, bu zamana kadar sosyal yardım almadım ama bu sene zorlandım iyice ve destek almak istiyorum ne yapmalıyım ?
maaşım 9278 TL. Eşim hamile, evim kira(3000tl), tek çalışanım başka gelirimiz yok. mal varlığımız yok ne araba ne ev. borcumuzda var maalesef. Nereye başvurmam gerekiyor ne yardım olursa olsun ihtiyacımız var. Birde bu şartlarda yardım çıkar mı bilen alan varsa destek rica ederim.

nlcn6167
Bana soruyorsan hesaba geçti 4 -5 saat sonra vakıfbank a

Sardonyx35
E devlet dende başvurabilirsin ya da yaşadığın yerdeki sosyal yardım vakfına git

Para ptt mobil hesabımda görünmüyordu, saat 14.00 civarı e-devletten denizbank hesabıma aktarma yaptım para hala gelmedi ne zaman gelir acaba?

17'ye kadar düşmezse yarına kalır mı? Malum ptt işlemleri saat 17'ye kadar oluyor

Mart ayı ne zaman yatacak bilgisi olan var mı?

yıldırım1
Sosyal yardım vakfında ödemeniz hazırdır diyor ama sanırım gece 12 den sonra ptt hesabına yansır gece bakmak lazım yarın e devlet de ptt sitesine çok zor girilir yoğunuktan

Ptt kurumda gözüküyor ödemeler. Ama hesaba ne zaman geçer bilmiyorum.

Bu saat olmuş ama ptt de hala yok liyakatsiz iş bilmezlerin beceriksizliğiyle yaşamak buna denir

En sonunda açıldı ödeme bugün 7 mart
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Türkiye Aile Destek Yardımı 07/03/2023 07/09/2023

Ödeme başlangıç ile son ödeme tarihleri arasında herhangi bir PTT şubesine kimliğiniz ile giderek veya “Hesabıma Aktar” butonuna tıklayarak PTTBank hesabınıza ya da başka bir banka hesabına aktararak paranızı alabilirsiniz.

ARZU NUR YILMAZER
Şu an ptt de görünüyor ama çok zor açılıyor ptt şansına yanı 1 kez açıldı bir daha açılmadı ama ptt de para

Saatler sonra ilk kez girebildim PTT kurum ödemelerini ancak benim aile destek ödemem yatmamış aynı durumla karşılaşan var mı acaba ne saçma bir olay ya

Sosyal yardım bilgilerini sorgula kısmında ödeme var ama PTT kurum ödemelerinde görünmüyor yani hesaba aktarılacak para yok diyor

Üst Alt