Allah'ım cehalete bak bir kişi birden fazla hesap açarak güya herkes bana öfkeliymiş gibi mesajlar yazıyor kendi yazıp kendi çiziyor kendi çalıp kendi oynuyor ama kendisi de çok iyi biliyor ki bu düzen değişecek türkiye'miz laik ve demokratik düzene yeniden kavuşacak insan gibi yaşayacağımız ve bunun gibi bağnası yobaz ve örümcek kafalıların tarihin tozu sayfalarına karışacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum biraz daha konuşun biraz daha cehalet gidecek genç beyinler gelecek hepinizin üzerine sifonu çekeceğiz ayrıca beyin özürlü sen burada tek telefondan birden fazla hesap açabilirsin ama bu forumun editörleri senin IP numarandan birden fazla hesap açtığını görebiliyorlar ahmak şimdi kendi kendine debelen bir iki tane daha hesap aç kendini haklı çıkarmaya çalış keza senin gibi cahil cühela beyin özürlüler beyinsizler beyin özürlü dediğim için özür dilerim burada hakaret etmek istemiyorum gerçekten özürlülere beyinsiz diyeyim ben kafatasında beyin yerine başka bir şey taşıyorsun keza olsaydı böyle yapmazdın bir iki tane hesap daha aç belki biraz daha egon rahat eder şimdi ben gidiyorum kendi kendine burada debelen