Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Aile Desteği Programı

Allah'ım cehalete bak bir kişi birden fazla hesap açarak güya herkes bana öfkeliymiş gibi mesajlar yazıyor kendi yazıp kendi çiziyor kendi çalıp kendi oynuyor ama kendisi de çok iyi biliyor ki bu düzen değişecek türkiye'miz laik ve demokratik düzene yeniden kavuşacak insan gibi yaşayacağımız ve bunun gibi bağnası yobaz ve örümcek kafalıların tarihin tozu sayfalarına karışacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum biraz daha konuşun biraz daha cehalet gidecek genç beyinler gelecek hepinizin üzerine sifonu çekeceğiz ayrıca beyin özürlü sen burada tek telefondan birden fazla hesap açabilirsin ama bu forumun editörleri senin IP numarandan birden fazla hesap açtığını görebiliyorlar ahmak şimdi kendi kendine debelen bir iki tane daha hesap aç kendini haklı çıkarmaya çalış keza senin gibi cahil cühela beyin özürlüler beyinsizler beyin özürlü dediğim için özür dilerim burada hakaret etmek istemiyorum gerçekten özürlülere beyinsiz diyeyim ben kafatasında beyin yerine başka bir şey taşıyorsun keza olsaydı böyle yapmazdın bir iki tane hesap daha aç belki biraz daha egon rahat eder şimdi ben gidiyorum kendi kendine burada debelen

arkadaş İyice kafayı yedi Oğuz:)) bizi aynı kişi sanıyor:))) sonra cahillekle suçluyor:) Allah’ım akıl fikir versin bu fesat insana

hadi Ablacım git ötede ağla biraz da canımızı sıkma. Gerçekten merak eden varsa da bilgilerimi paylaşabilirim sırf bu nankör köpeğe cevap vermek için açtım bu hesabı

Ahahaha gökhan senin hesap mı benim yoksa benim hesap mı senin fbamasya yoksa bu hesapların hepsi mi senin:))

Genel de hep ağlıyordu da bu sefer fazla ağladı:)))))))

oğuz belki de sen yoksun şuan:) sen ben olabilirim:)))

arkadaş İyice kafayı yedi Oğuz:)) bizi aynı kişi sanıyor:))) sonra cahillekle suçluyor:) Allah’ım akıl fikir versin bu fesat insana

hadi Ablacım git ötede ağla biraz da canımızı sıkma. Gerçekten merak eden varsa da bilgilerimi paylaşabilirim sırf bu nankör köpeğe cevap vermek için açtım bu hesabı
Sal kardeşim şunu cevap bile vermeyin artık,emin olun içim rahatladı,her forumda ağlıyor bıktık artık,ya arkadaslar bir haber paylaşır diye giriyorum forumlara bunun salya sümüğünü görüyorum adminler neden müdahale etmiyor buna,burası siyaset tartışılacak yer değil ki yeter yani.

bu Kadını aylardan öncesinden biliyorum hatta çocuğunun biri buna çay içme teklifinde bulundu askıntılık yaptı ona bile sesini çıkarmadı. Haklıya havlıyor provokatör bu bence. Yarımdan fazla maaş alıyordur

sana Yemin ederim vallahi sırf buna cevap vermek için açtım normal de ödeme zamanlarını kontrol eder çıkardım. Dediğin gibi benimde içim rahatladı. Gitsin kenarda ağlasın artık

Boşver kardeş ne halt yiyorsa yesin uzak dursun yeter.

sizin yaşınız benden büyükmüş pardon abi. Şöyle yapalım ben buna söveyim beni banlasınlar. Hani diyor ya moderatörler görüyor ahmak diye. Senin hesap açık kalınca kendi kafasında kurup inanan bi ruh hastası olduğunu anlar belki beyin yobazı

Boşver gökhan ağızını bozdu cevabını aldı defoldu gitti,ağızını bozmaya değmez bu tipler için.o şimdi dk da bi hesap kontrolü yapıyordur para yattımı diye aç insan.

hahahaha aynen abi. Aile destek ödemesini alsın da bi sonra engelli maaşım yatmadı diye ona havlar. Elektrik ödemesi ile doğalgaz için de bi performans beliyoruz aç kuçu kuçudan

selam arkadaşlar sayfanın konusu Türkiye Aile Desteği Programı neden tartışıyorsunuz kı ne gerek var

seviye, uslüp, saygı tartışmada önemli olan başlıca kurallardır.

Arkadaşlar bir sorum olacak. Benim e devlette sosyal yardımlar bölümünde ulusal hane ziyareti yardımı diye bir para var 500 tl. Ptt kurum ödemelerinde gözükmüyor. 144 ü aradım ptt den mi bankadan mi alıcaz diye güncelleme var sistem kapalı dediler. Bu yardımı alan var mi sürekli mi 1 defaya mahsus mu bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim. Teşekkürler

Ozgee.
Bence sizin başvuru yatınız yada balı bulunduğunuz sosyal yardım vakfını arayın bazen onların tarihi geiyor geri iade ediliyor vakıfa sormak en iyisi

Engelli aylığı ptt kurumda guncel mi

Barda5
engelli aylığı ptt kurum da guncel mi

Engelli aylığı 2022 ptt kurumda guncel mi arkadaşlar

Ptt kurum ödemesinde aile destegi ayım 29 ödeme baslıcak gösteriyor ödeme günü perşembe olarak

Soruma cvp buldum arkadaşlar tek seferlik bir yardımmış. Engelli maaşı ödemeniz hazırdır diyor ptt de yok henüz. Aile destek ödemesi de ptt de gözüküyor ayın 29unda ödeme başlayacakmış. Bilginize

Ödeme günü 29 Aralık yazıyordu şimdi baktım ödeme günü 31 aralık cumartesi gösteriyo

Bana akşam üzeri bu mesaj geldi.

drfs4u9.jpeg

Arkadaşlar ptt kurum ödemesini banka hesabıma aktardım. Ne kadar zamanda hesabıma geçer ?

Ben dün sabah ziraat hesabıma aktarım bu gün saat 10 civarı geldi

Arkadaşlar bir sorum olacak. Benim e devlette sosyal yardımlar bölümünde ulusal hane ziyareti yardımı diye bir para var 500 tl. Ptt kurum ödemelerinde gözükmüyor. 144 ü aradım ptt den mi bankadan mi alıcaz diye güncelleme var sistem kapalı dediler. Bu yardımı alan var mi sürekli mi 1 defaya mahsus mu bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim. Teşekkürler

Size ne zaman geldiler yani ne kadar sürede para yattı

Ozgee.

Bu paralar Daha önce aldıysanız hangi kuruma yatıyor sa oraya yatar. Bana ziraat bankasına yattı

Size ne zaman geldiler yani ne kadar sürede para yattı

Hiç gelen giden olmadı. Aralik 25 inde başvuru gözüküyor ben başvurmadım. Vakıftakiler zaten evi durumu biliyor. Belki de gelmeye gerek duymadan çıkardılar yardımı. Dün vakfa gittim nedir diye cuma günü yatacak dediler ptt den alacaksın dediler fakat kurum ödemelerinde gözükmüyor. Bu gün gidicem ptt ye ismen alamazsam bir de ziraate bakıcam yazarım nereden aldığımı

Üst Alt