Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Aile Desteği Programı

ARZU NUR YILMAZER Benimde ptt kurum da ödeme bilgisi 2 - 3 saat gözüktü sonra kayboldu. Sonra mesaj geldi ödemeniz bugun pttbanka yatirilicaktir diye.

fbamasya

Ben de hiç gözükmedi PTT'de zaten PTT bank hesabım yok PTT sosyal kartımı da iptal edelim 3 ay oldu bir kere girebildim onda da hesaba aktarılacak para yok diyor bakalım ne kadar bekleyeceğiz daha

ARZU NUR YILMAZER
Bugün 1 defa girebildim
yazan şu idi

[FONT=sans-serif]Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Türkiye Aile Destek Yardımı ödeme başlangıç tarihi 07/03/2023 07/09/2023
ve devamı hesaba aktar vs yazıyordu[/FONT]

Barda5

Peki hesaba aktarabildiniz mi ben de hesaba aktarılacak para yok diyor ama sosyal yardımları bilgiler sorgula kısmında para var PTT kurum ödemelerinde yok ben de sadece bir defa girebildim o da öğleden sonra

ARZU NUR YILMAZER
Yok hesaba aktar yapmadım geçen ay yapmıştım sadece ertesi gün geçiyor hesaba birde benim hesap problemli biraz ben vgm den maaş alıyorum yıl sonu yıllık hesap özeti istiyorlar gereksiz sıkıntı yaratmasınlar siye atm den çekmeyi tercih ediyorum

Barda5

Anladım benimki de dediğim gibi bir kere girebildim ancak onda da hesaba aktarılacak para yok diyordu daha da giremedim affedersiniz ama sanki fok var gibi sistem yoğunluğu var girilmiyor hoş insanların suçu günahı yok bu sistemi oturtamamış iktidarın kabahati �nşallah 14 Mayıs 'ta bunlardan kurtulacağız

fbamasya
Akşam gideceğim biraz uzak bana ziraate gideceğim inşallah boş dönmem :))

ARZU NUR YILMAZER
Her ay bu dönemde sıkıntı yaşanıyor ptt de bir iyileştirme yapmıyorlar

fbamasya
Gereksiz polemik yaratma mevzu siyaet değil ptt nin acizliği

Barda5

Ne polemiği kardeş görmüyor musun. Her konuyu seçime bağlıyor. Yazıları doğru oku

fbamasya
Herkesin görüşü farklıdır burası yeri değil yani üzatmaya gerek yok

Anladım benimki de dediğim gibi bir kere girebildim ancak onda da hesaba aktarılacak para yok diyordu daha da giremedim affedersiniz ama sanki fok var gibi sistem yoğunluğu var girilmiyor hoş insanların suçu günahı yok bu sistemi oturtamamış iktidarın kabahati �nşallah 14 Mayıs 'ta bunlardan kurtulacağız
Şu an yine açıldı yazan şu bir sorum olacak burada ptt kartınıza aktarılmıştır vs yazmıyor bankamatiğe gitsem çekebilirmiyim yoksa ptt karta aktarılmıştır yazısını beklemeliyim
Yatırılma tarihi 07/03/20231450Ödeme başlangıç ile son ödeme tarihleri arasında herhangi bir PTT şubesine kimliğiniz ile giderek veya “Hesabıma Aktar” butonuna tıklayarak PTTBank hesabınıza ya da başka bir banka hesabına aktararak paranızı alabilirsiniz.

Barda5
Tekrar merhaba ben giremedim eğer PTT kurum ödemelerinde görünüyorsa bunu IBAN girerek hesabıma aktar yaparak çekebilirsiniz eğer PTT banka hesabınız varsa oraya da aktarabiliyorsunuz ama direkt çekilebildiğini zannetmiyorum dediğim gibi ya PTT bank ya da başka banka hesabına aktarıyorsunuz ayrıca aklıma gelmişken PTT sosyal kartınız varsa direkt çekebiliyorsunuz

Sosyal kartım var boşuna gitmeyim diye sordum havada yağmurlu biraz tşk ederim. E devlet de biraz rahatlama var açılıyor bende şu an tekrar deneyin derim

Yani PTT kurum ödemelerini geçtiyse istediğiniz şekilde alabiliyorsunuz başka banka ıbanlarını aktarıldığında 5 TL ücret alıyor
Barda5

Keşke bende de açılsa neredeyse e-devlet'in o tuhaf sistem yazılarını rüyamda göreceğim sabahtan beri

@ARZU NUR YILMAZER
5 tl sorun değil de başka sıkıntı var benim hesapta o yüzden direk bankamatiğe gideyim diyorum. deneyin şu an siz yine açılıyor bende

Tekrar sosyal kart .cıkart derim müsait zamanda

Barda5

Anlıyorum kusuruma bakmayın ne olur sabahtan beri sistem hatası almaktan beynim yazıları ve okuduğumu anlamaktan biraz geri kalıyor daha doğrusu beynim yoruldu artık okuduğumu anlıyorum ama cevap olarak düzgün kelimelere dökemiyorum kusuruma bakmayın ne olur beni geçmişten tanıyorsunuz buna sebep anlayışla karşılayacağınızı biliyorum ayrıca denedim ama girilmiyor uygulamadan denedim tarayıcıdan denedim hala sistem yoğunluğu hatası verip duruyor zaten bunların en iyi yaptığı şey verecekleri 3 kuruşluk yardımı ya da sosyal desteği karşı tarafı kanser etmeden vermiyorlar bugah sistemsel Kahta kurumsal bazda değişebiliyor her ay farklı bir sorunla bizi cebelleştiriyorlar hayırlısı olsun

@Barda5

Maalesef pes ettim ben artık çünkü sistem Yoğunluk sebebiyle hata verip duruyor gece yarısı denerim artık teşekkür ederim

Sonunda girebildim ancak PTT kurum ödemelerinde para yok yapacağınız iş Lanet olsun size

Sayın barda Bu resimdeki gördüğüm aile destek ödemesi değil sanırım engelli aylığı olabilir mi benim engelli aylığım hesabıma aktarıldı aile destek ödemesi sosyal yardım bilgileri sorgula kısmında var ama PTT kurum ödemesinde görünmüyor

ARZU NUR YILMAZER
tuhaf bir durum s.y.d. vakfında görünüp ptt de gorünmemesi....

Bu benim attığım resim aile destek ödemesi 1450 tl 1100 bana 350 çocuğa toplam 1450 ben vgm den maaş alıyoru bizim maaş e devlet de görünmez direk vakıfbanka hesaba yatar

Barda5

Güle güle harcayın müşteri hizmetlerini de aradım onlar da göremiyorlar yarını bekleyeceğim o çektiğimiz çile reva görülüyor ya diyecek tek bir söz bile bulamıyorum

ARZU NUR YILMAZER
Dün akşam gittim ptt kartla çekmeye karta geçmemiş o kadar yolu boşa gittim geldim yağmurda :) e devlette ödemeniz hazırdır yazıyordu ptt karta aktarmadılar sanırım tuhaf bir kurum bu ptt bankacılıkla alakası yok

Akşam gittim çekemedim ki hesapta yok :)

Barda5

Merhaba gece saat bir buçukta PTT kurum ödemelerini geçmişte 950 TL aile destek yardımı Ziraat bankası'na transfer ettim ancak hala Bu saat olmuş para yok o kadar sistemsiz işler ki bunlar �roni yapmak gerekirse el açıp dua edeceğiz sabır sabır ya sabır

Gerçekten öyle şu paraları devlet bankalarına yatırsalar keşke vakıf, ziraat, halk gibi ptt çok problemli illa gidip saatlerce kuyruk da bekleyeceksin para çekmek için yada hesaba havale edebilirsen eğer birde onu beke ne zaman hesaba geçecek diye

Barda5

İnanın o kadar rezil bir durum ki bu önceden bir kaşık bal verip sonra o kaşıkla kafana vura vura acısını çıkartıyorlardı tabiri caizse artık bir kaşık bal vermeyi bırak gösterip gösterip geri çekiyorlar ama yine de o balı vermiş muamelesi görüyorsun

Üst Alt