ARZU NUR YILMAZER Benimde ptt kurum da ödeme bilgisi 2 - 3 saat gözüktü sonra kayboldu. Sonra mesaj geldi ödemeniz bugun pttbanka yatirilicaktir diye.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
inşallah 14 Mayıs 'ta bunlardan kurtulacağız
Şu an yine açıldı yazan şu bir sorum olacak burada ptt kartınıza aktarılmıştır vs yazmıyor bankamatiğe gitsem çekebilirmiyim yoksa ptt karta aktarılmıştır yazısını beklemeliyimAnladım benimki de dediğim gibi bir kere girebildim ancak onda da hesaba aktarılacak para yok diyordu daha da giremedim affedersiniz ama sanki fok var gibi sistem yoğunluğu var girilmiyor hoş insanların suçu günahı yok bu sistemi oturtamamış iktidarın kabahati �nşallah 14 Mayıs 'ta bunlardan kurtulacağız
Yatırılma tarihi 07/03/2023 | 1450 | Ödeme başlangıç ile son ödeme tarihleri arasında herhangi bir PTT şubesine kimliğiniz ile giderek veya Hesabıma Aktar butonuna tıklayarak PTTBank hesabınıza ya da başka bir banka hesabına aktararak paranızı alabilirsiniz. |