Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Aile Desteği Programı

Aylardır gitmediğim lanet olası PTT'ye gittim ve maalesef avuçlarımı yalayarak geri döndüm PTT kaynaklı sistemsel sorunlar yüzünden bazıları almış bazıları belki yarın belki yarından da yakın alacakmış yani demiyor ki PTT beceriksiz liyakatsiz ellerin elinde oyuncak oldu demiyor yazıklar olsun görmezden gelenleri bizleri sürüm sürüm süründürenlere

Aynı sorun aylarca devam etmemeli.etmez de..insana verilen değer bu...bı SMS atmaz mi devlet ,ödemeniz hazır diye.veya subtarih de alın die

Arkadaşlar parayı ATM den çekmek için e devlet de karta aktarıldı mı yazması gerekiyor şu an e devleti de açamıyorum boşuna gitmek istemiyorum
Ya da o yazı e devlet de yazmıyorsa veya cep telefonuna ptt kartına aktarıldı mesajı gelmeden parasını atm den çeken varmı ?

Son düzenleme:
haklisin niye dersen vermemeleri lazim bende aliyorum sagolsun devlete diyen yok versede kotu vermesede

Hocam böyle verecekse hiç vermesin daha iyi biz devletin verdiği paradan yana sorun yaşamıyoruz. Biz hükümetin yönetiminden sorun yaşıyoruz hükümetin bağlı olduğu tüm kurumlar sistemsiz hiç biri düzgün çalışmıyor. Mersindeyim mersin sgk binası ile kaymakamlık binasının numarasına tam 1 yıldır ulaşılmıyor çalıyor açmıyorlar. Yani bu daha neler neler hiçbir devlet dairesine kolay erişemiyorsun. Hepsi ayrı havada. Hiçbir işleyiş sistemi düzgün çalışmıyor. Haliyle vatandaş mağdur oluyor. Senin için ne derece önemli bilmiyorum ama bu aile destek ile evine erzak almayı bekleyen fatura ödemeyi bekleyen var ve 1 yıldıe hiçbir zaman düzgün aldınmı hayır. Hep bi sorun hepsi gecikme. Lütfen görmezden gelme. Bu hükümetim tek bir iyi yanı var artık herkes istediği herşeye erişebiliyor. Ama dikkat erişebiliyor sahip olamıyor. Sadece erişebiliyorsun.

bu ihtiyacı olana sosyal destektir kimsenin alma mecburiyeti yok başvurunuzu iptal edebilirsiniz almak istemiyenler için

Her yerdeki maaşlı bordrolu kadrolu troller merak etmeyin 14 mayıs'tan sonra sizlerin de yattığınız yerden aldığınız maaşlarınız kesilecek sizi gidi ATM fareleri sizi

Ben ne kadar da güzel kişi belirtmeden ak trolü ifşa edebildim hemen de nasıldı yarası olan gocundu bekle Türkiye'm hepimiz kurtulacağız inşallah

bu sayfalar bilgi almak içindir hakaret etmek için değildir herkes bunu bilerek paylaşım yapsın

ARZU NUR YILMAZER

ezberlenmiş cümlelerle siyaset yapmayı kes artık kimse sana zorla para vermiyor beğenmiyorsan alma aklını devletle hükumetle bozmuştur seninle aynı fikirde olmayan herkese hakaret etme hakkını sana kim veriyor hadsiz provokatör çok zor birsey değil git ptt den kart çıkar atm den çek parani iki gün geç yatınca zirlamaya başlıyor kafa utuluyorsun günlerdir zihniyetin belli bu sosyal yardim maaş değil gününde dakikasında emrine amade o kadar da laf duyuyorsun herkes senden rahatsız ama çok genişsin umurunda değil arsız seni.

Asla siyesi görüş ve bir parti tutmuşluğum yok. Herkesin görüşünede saygı duyuyorum. Fakat şu bi gerçek olan biten herşeyi tek bir kişinin üzerine yıkmak doğru değil. Amma ve lakin bir gerçek daha var ki kabul edelim en baştan en dibe bir düzensizlik var. Adı üstünde yardım parası vatandaş yardıma muhtaç olduğu için bu paryı beklemekte. Bu düzensiz işleyişin sadece tek mercide değil neredeyse tüm devlet kurumlarında aynı olduğu aşikar. Bu durumdan nasıl memnun olursunuz ilginç.. umarım herşey daha iyi olur ne diyim

Hsnslmz113

buraya bilgi almak için bakıyoruz sürekli mevcut hükümet kurumlar ve hükümetteki kişilere hakaret içeren sözler dinlemeye değil eksiklikler olabilir seçim var oy atmazsınız olur biter demokraside budur burada hakaret ederek kişişere kurumlara bu iş olmaz saygılar.

Siyasette yapmadım hakarette etmedim eleştirmekle hakaret etmenin arasındaki farkı ayırt edemeyen ayrıca vatandaş olarak yöneticileri sorgulama hakkını kavrayamayan Bu güruhu sadece gülerek 14 Mayıs'ta uğurlayacağız siyaset yapmak istesem aKP kötü CHP 'iyi MHP kötü İYİ parti iyi derdim hala idrak zorluğu çeken bu AKTROLLErlerle yorumlaştığıma inanamıyorum neyse size söyleyeceğim en güzel söz 14 Mayıs'a 32 gün kaldı GİDECEKLER ve aktrollerin maaşları kesilecek

muhammed42

Yazılanı okumuşsunuz ama çok yanlış anlamışsınız hocam. Mevcut hükümete hakaret içerici hiçbir söz bulunmamakta yazılarımda. Hele hele bireysek kişilere karşı bir tane hakaret içeren söz yok. Ben TIPKI SİZİNDE YAZDIĞINIZ GİBİ MEVCUT İŞLEYİŞİN TÜM DEVLET KURUMLARINDA "EKSİKLİKLER" Olduğunu ve bu eksikliklerin devlet kurum ve kuruluşlarında olması halkın uyum içinde olmamasına neden oluyor. Dolayısıyla bu halkın bi vatandaşı olarak sitem edici eleştirilerde bulunma özgürlüğüne sahibim. Yaklaşık 16 yıldır oy falan kullanmıyorum zaten bahsettim hiçbir siyasi parti ile ilgim yok. Ben yaşadığım ülkenin refahı düzeni ve halkın yaşam kalitesine göre yorumluyorum. Estagfrullah saygı bizden

Hsnslmz113

hocam sen cevap verdiğin için yazdım hakaret eden kişi kendini çok iyi biliyor hakaret ettiğinin farkında bile değilmiş yapıyor hala kendini savunmaya çalışıyor ve hala hakaretlerine devam ediyor.

ARZU NUR YILMAZER

Senin kadar komik bir ve kendisiyle çelişen birini görmedim şurada aldığın yardim iki gün geç yattı diye veryansın ediyorsun sonrada maaslarimizin kesileceğini iddia ediyorsun çok komiksin:)) Senin zihniyetine göre o zaman asla devletten bir kuruş alamaman gerekiyor zırlama insanların inanislarina ve siyasi fikirlerine seninkilere uymuyor diye hakaret edemezsin burası siyaset meydanı değil seni kimse kaale almıyor zaten daha önce defalarca gittiğiniz gibi yine gideceksiniz kirli siyasetiniz çöplük fikirlerinizle bir kez daha tarihin tozlu sayfalarına gomuleceksiniz bunun ne demek olduğunu en iyi siz bilirsiniz zira:))

Barda5

Sosyal karta aktarıldığında aktarildi yaziyor ozaman cekebilirsin bazen aktarildi yazmasa bile hesaba gecmis oluyor gec dusuyor kurum odemelerine aktarildi yazisi bugun ptt gitmistim pazartesi dedi ama benim para hesabima yatti tc sonu 8 odeme gunu 11 di 12 sinde geçidi hesaba eft olayinida deneyebilirsiniz ozaman sure beklemezsiniz

Bolge İstanbul Gaziosmanpaşa

Not simdiye kadar hic bir aldigim odemede sms gelmedi hep edevletden takip ettim

Devletle hükümeti ayırt edemeyen insanların doluştuğu başlık. Türkiye sosyal bir devlettir. Vatandaşlarına sahip çıkmaktadır. Hükümetler gelip geçicidir. Kendilerine devletin işleyişini sürdürmeleri için yetki verilir. Sosyal yardım ve destek gibi programlar devletin genel politikasıdır. Bunları yerine getirmek hükümetlerin görevidir. Bütçe devlet kasasından sağlanır. İşleyişten düzenden yürütme organı yani hükümetler sorumludur. Yakınan arkadaş gecikmeden ziyade işleyişteki belirsizlikten şikayetçi. Bence haklı da. Belirsizlik insanı huzursuz eder. 2022 maaşı gibi insanlar hangi gün alacaklarını bilse herhangi bir serzenişte bulunmazlar büyük ihtimalle. Malasef şu andaki sistem başından ucuna kadar tek merkezli olduğu için işleyiş hep sekteye uğruyor. İnsanlar insiyatif kullanıp sorumluluk almıyorlar. Gerçi alsalarda kurumlarda ki liyakatsiz görevlendirmeler daha vahim sonuçlara sebep olabilir. Durum bu. Bakalım gelecek günler ne gösterecek...

KuzgunJr

Ağzınıza sağlık anlamak ile idrak etmek bunlar insani duygular ancak bu hangi iktidar başa gelirse gelirsin sosyal devlet politikalarını yapmak zorundadır bunu da bilmek güzel bir şey ancak bunun sadece günümüz iktidarının bir bahşettiği lütuf olarak zannetmek gerçekten acizane bir durum Beynimizi kullanabilsek araştırsak sorgulasak böyle bir durum olmadığını öğrenirdik İnsanların düşünebilmesi sorgulayabilmesi ve araştırabilmrsi için evvela beynini kullanmasından geçiyor ama maalesef bazılarımız beynimizi sadece körü körüne biat edip sadece kafamızda yük olarak kullanıyoruz aslında bu bile yaratana büyük ihanettir son sözüm düşünemeyen dostlarımıza şu olsun Beyin bedava Düşünmek Sorgulamak ve demokratik bir ülkede iktidara biat etmeyip kendi elimizle iktidar ettiğimizi görevini layıkıyla yapmayanı kendi elimizle iktidardan almanın vatandaşlık hakkı olduğunu bilebilseler ha unutmadan bir partiye oy vermek cennetlik etmediği gibi oy vermemekte cehennemlik etmez :))))...

Allah aşkına şu siyaset kavganızı özelden yapın biz sizin kavganıza şahit olmak zorunda değiliz, yeter be öff

konu kapansın artık herkesin siyasi tercihi kendini ilgilendirir gider sandığa oy atmazsın kimse kimseye hakaret etme hakkını kendinde bulmasın hakaretide eleştiri diye anlatmaya çalışmayın saygılı olun konu kapanmıştır.

Bugün sabah e devlete girebildim sonunda. Ödeme kartınıza aktarılmıştır yazıyordu. Birazdan atm ye gidip kontrol edeceğim. Durumu buraya yazarım. Tc son rakamım 2 bu arada.

Benim TC 8,ortada ödeme yok.
PTT de görünüyor,kartta yok gişede yok 😃

Biraz geç oldu ama yeni müsait oldum. Ziraat atm'sinden bu ay ki ödemeyi çektim. Darısı sizlere inş.

Slm arkadaşlar bir sorum olacaktı ramazan bayramı için sosyal yardım vakfından son bir hafta içerisinde bayram harçlığı veya yardım yatan yada vakıf tarafından elden alan var mı ?

Sarp59
Genelde bayram öncesi gıda ve maddi yadım yaparlardı sosyal yardım vakfı olarak bu sene bir şey yok e devlete de baktım da ondan sordum tşk ederim

Üst Alt