Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
feylefus
dEVAM EDİYOR TUŞUNUN SAĞINDAKİ YERE BAS GÖRÜNÜR DEĞİŞİM YOK AYNI PARA
Şu ana kadar zam açıklaması duydun mu sen. Sürpriz yaparlarsa bilemem bu konularda pek surpriz yapmazlar amaEvet geçen ay gss nedeni ile alamayanlar bu ay 2 aylık alacak,ama yinede 144 ü arayıp net.bilgi al derim,ben öyle yaptım,bu arada ödemeler 15.08.2023 tarihinde başlayacak bilgi mesajı geldi..
O son yapılan ödemeyi gösteriyor,zamlı olup olmadığı belli değil.güncelleme yapılınca belli olur.
kİŞİDEN KİŞİYE ÇOCUK SAYISI VS DEĞİŞİR Oen son alan kaç TL aldı diye sordum benimki yeni kabul edildi
Tm anladım tskedirimGülsüm kartal 18 yaş altı çocuklar için geçerli..
Kesin birşey söylemem mümkün değil vakıf değerlendiriyor onu gelir seviyesi çalışan vs yarın belli olur@Barda5
Benim de 2 çocuk var ama büyük Ler yinede ekleniyor mu ben 950 TL alıyorum veya buraya eklimimidir biri üniversitesi ye gidiyor
Çocuklar kaç yaşında bir de eve giren aylık para önemli eşinizin geliri kira durumu vs vs kafalarına göre eriyorlar işte bende 1 çocuk 1450 tl değişmemiş 1100 bana + 350 çocuğa
her ay maaş yatdımı.. şu bu diyerek kardeşlerimiz ve biz hep bir endişe hep bir iyi haber alma umudundayız. ülkede resmi olmasada 95.540 özel insan maaş alan var. koca ülke bu kadar özel insanı mağdur ediyor. sözde sosyal devlet. ağzımıza bal değil. şekerli su çalıyorlar. parti ayırt etmeden. oy vermeyin en iyi tepki ben oy vermicem bu seçimde.
Senden iyi 100 kesmişler benden 250 tl kesmişler,1100 alıyordum 850 ye düşmüş.
Oy kullanmaya gitmemek çözüm değil bence,geçersiz boş oylar falan iktidara gidiyor diye biliyorum,yerel seçimler yaklaşıyor tepkimizi göstermemiz lazım..Sarp59 hiç gitmeyin. tepki budur. bakıcaklar ciddi bir oy var ozaman bizi kayde alıcaklar. slogan oy kullanmıyorum...
ogz boş oy iktidara gider. ama hiç oy kullanmaya gitmezsen kimseye gitmez..
ogz boş oy iktidara gider. ama hiç oy kullanmaya gitmezsen kimseye gitmez..