Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Aile Desteği Programı

feylefus
dEVAM EDİYOR TUŞUNUN SAĞINDAKİ YERE BAS GÖRÜNÜR DEĞİŞİM YOK AYNI PARA

Açıklama ne zaman yapıldı bilgi ver lütfen 15 inde kesin değilmi

Evet ben buraya yazdığım anda mesaj gelmiş 12 ay uzatılmış ayın 15 inde hesaplara yatıyormus

Evet geçen ay gss nedeni ile alamayanlar bu ay 2 aylık alacak,ama yinede 144 ü arayıp net.bilgi al derim,ben öyle yaptım,bu arada ödemeler 15.08.2023 tarihinde başlayacak bilgi mesajı geldi..

feylefus
dEVAM EDİYOR TUŞUNUN SAĞINDAKİ YERE BAS GÖRÜNÜR DEĞİŞİM YOK AYNI PARA

O son yapılan ödemeyi gösteriyor,zamlı olup olmadığı belli değil.güncelleme yapılınca belli olur.

mesaj geldi 15 inde ödemeler başlıcakmışş

Evet geçen ay gss nedeni ile alamayanlar bu ay 2 aylık alacak,ama yinede 144 ü arayıp net.bilgi al derim,ben öyle yaptım,bu arada ödemeler 15.08.2023 tarihinde başlayacak bilgi mesajı geldi..

O son yapılan ödemeyi gösteriyor,zamlı olup olmadığı belli değil.güncelleme yapılınca belli olur.
Şu ana kadar zam açıklaması duydun mu sen. Sürpriz yaparlarsa bilemem bu konularda pek surpriz yapmazlar ama :)

AİLE DESTEK PAKETİ KAPSAMI GENİŞLETİLDİ!

Kapsamın genişletilmesi ile birlikte getirilen Çocuk Destek Bileşeni ile hak sahibi hanelere sağlanacak ek destek tutarları, hanedeki çocuk sayısına göre belirlenmiştir. Bu kapsamda aşağıdaki tabloda yer alan çocuk sayılarına göre;

1-2 çocuklu hanelere- 350 TL

3 çocuklu hanelere- 450 TL

4 çocuklu hanelere- 550 TL

5 ve üzeri sayıda çocuklu hanelere - 650 TL

350 ile 650-TL arasında değişen tutarlarda ek ödeme gerçekleştirilecektir.

.

fkrtce

Bunlar zaten verilen paraya ilave ediliyor benim 1 çocuk 350 + 1100 tl 1450 veriyorlar

Barda5

Benim de 2 çocuk var ama büyük Ler yinede ekleniyor mu ben 950 TL alıyorum veya buraya eklimimidir biri üniversitesi ye gidiyor

Ptt ödemeler bölümü güncellenmiş para yarın hesaplara geçer..

her ay maaş yatdımı.. şu bu diyerek kardeşlerimiz ve biz hep bir endişe hep bir iyi haber alma umudundayız. ülkede resmi olmasada 95.540 özel insan maaş alan var. koca ülke bu kadar özel insanı mağdur ediyor. sözde sosyal devlet. ağzımıza bal değil. şekerli su çalıyorlar. parti ayırt etmeden. oy vermeyin en iyi tepki ben oy vermicem bu seçimde.

her ay maaş yatdımı.. şu bu diyerek kardeşlerimiz ve biz hep bir endişe hep bir iyi haber alma umudundayız. ülkede resmi olmasada 95.540 özel insan maaş alan var. koca ülke bu kadar özel insanı mağdur ediyor. sözde sosyal devlet. ağzımıza bal değil. şekerli su çalıyorlar. parti ayırt etmeden. oy vermeyin en iyi tepki ben oy vermicem bu seçimde.

Bende oy vermemeyı yada gecersız vermeyı düşünüyorum

Sarp59 hiç gitmeyin. tepki budur. bakıcaklar ciddi bir oy var ozaman bizi kayde alıcaklar. slogan oy kullanmıyorum...

Geçen ay gss den dolayı alamadım,neyse 144 ü aradım bir daha ki ay 2 tane alacaksınız hak kaybı yaşanmayacak dendi,az önce 144 ü aradım 1700 tl yatmış,dedim 2 tane yatacaktı evet 2 tane yatmış dedi yani ben normalde 1100 tl alıyordum 2200 tl yatması gerekirken 1700 tl yatmış..500 tl kırpmışlar,1100 alırlen 850 ye düşürmüşler,hiç vermesinler bence cimerden yazacağım az sonra,biz zam gelsin diye beklerken bunlar daha da düşüyor anlam veremiyorum ne yapmaya çalışıyorlar...

Sarp59

Ne zammı benden 100 TL kesilmiş 950 TL yerine 850 yatmış.
Senden iyi 100 kesmişler benden 250 tl kesmişler,1100 alıyordum 850 ye düşmüş.

Sarp59 hiç gitmeyin. tepki budur. bakıcaklar ciddi bir oy var ozaman bizi kayde alıcaklar. slogan oy kullanmıyorum...
Oy kullanmaya gitmemek çözüm değil bence,geçersiz boş oylar falan iktidara gidiyor diye biliyorum,yerel seçimler yaklaşıyor tepkimizi göstermemiz lazım..

ogz boş oy iktidara gider. ama hiç oy kullanmaya gitmezsen kimseye gitmez..

Ptt den mesaj geldi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligi Aile Destek Odemeniz 16/08/2023 Carsamba gunu Pttkartiniza yatirilacaktir.

ogz boş oy iktidara gider. ama hiç oy kullanmaya gitmezsen kimseye gitmez..

Boş oyla oy kullanmama arasında bir fark yok. Bunların yerine bize en çok kim değer veriyorsa ondan yana olmak,kim engelliler için çaba gösteriyorsa onu desteklemek lazım diye düşünüyorum. Belki o zaman bizi fark ederler.

Üst Alt