Arkadaşlar Çok Acil Cevaplarınızı beliyorum
Erken Emeklilik Başvurum, Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesince düzenlenmiş olan 19.12.2014 ve 2967 sayılı Sağlık Kurulu Raporu, Kurumumuz Kocatepe Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezince incelenemesi sonucunda: Hakkınızda karar verilebilmesi amacıyla
SGK Sağlık Kurulu tarafından, resmi bir devlet ünüversite hastanesinde muayene edilerek, ''ÖZÜRLÜ YÖNETMELİĞİNİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNE GÖRE'' yeni tarihli bir sağlık kurulu raporu istemesi, şeklinde karar vermilmiştir.
Ünüveste hastenesine başvurdum 3 ayrı rahatsızlıktan muayene oldum, Göğüs, Nöroloji ve Kardioloji bölümü olmak üzere,
sırasıyla %70, %40 ve %20 oranlı 3 rapor verildi bu 3 raporun birleştirilip tek rapor haline getirilmesi gerektiği'ni düşünüyorum.
bu iddamı sağlık kurulunada anlatmaya çalıştım ancak, Üniversite sağlık kurulu yetkilileri hayır buna gerek yok,
SGK sizden durum bildirir raporu istemiş, SGK'nın istediği şekilde düzenledik sorun çıkmaz diyor.
SGK'dan bana gelen yazıyıekrar tekrar okuyorum durum bildirir diye bir ibare bulamıyorum aksine, hakkınızda karar verebilmek için ''yeni tarihli bir sağlık kurulu raporu istemesi'' şeklinde.
Benim yorumum bu 3 raporun birleştirilip tek rapor haline getirilmesi gerektiği'ni düşünüyorum ve hala ikna olmuş deyilim ve çok tedirginim.
Çünkü tekrar yanlışa düşerek bir 5 ay daha beklemeye tahamülüm yok sütten ağzı yanan yoğuordu üfleyerek yermiş benimki o hesap
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar tecrübelerini aktararak bana ışık tutarlarsa çok makbule geçecek arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.