slm hasan kardeşim .yaklaşık 5 yıldır gecirdigim trafik kazası sonrası ilgisizlik,isteksizlik,öfkelenme,içe kapanma,neşezizlik,halsızlık,şeklinde şikayetiminolduğu düzenli tedaviye rağmen şikayetlerinde kısmi azalma oldugu ögrenildi. şu anki muanesinde.bilinci açık,duygulanım anhedonik,davranış anerjik,işlevsellik azalmış,anamnez,klinik degerlendirmeye göre depresyon oldugu tıbbı kanatine varıldı. TEDAVİ İLE İŞLEVSELLİĞİ KISMEN DÜZELEN. 100-25
İKİNÇİ TANİM.5.yıldır ğecirdigim tırafık tazası önce her iki femur boyun kırığı nedeniyle amaliyat olmuş.sol clavikula kırığı konservatif tedavi edilmiş.sağ alt ekstremitede 4 cm kısalık tablo3.3 sayfa 58 100-14 sağ alt ekstremite uyluk atrofisi 6 cm den fazla taplo3.5 sayfa 59 100-5 sağ kalca rotasyonları yok,abduksiyon yok,fleksiyon 50 derece taplo 3.8 sayfa 60 sol kalça ve sol kalça ve sol omuz hareketleri normal 100-8
hasan kardeşim 08 12.2010 raporun verildiği tarih bu raporun veridigi süre sürekli ve daimi vergi indirimi süresi bir yıl bu senenin 17 02 2012 bitiyor .benim rahatsızlıgım devam ediyor günden günede kötüleşiyorum kısacası kalcam çöktü. benim şimdi neyapmam lazım bilgi verirsen sevinirim .hoccakal
bület bey vermiş olduğun bilğilerden dolayı teşekür ederim.