Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 yıl süreli raporumla vergi indirimine başvurdum. Sonuç ne olur?

slm hayır arkadaşım vergi indirimim süresiz yani daimi.

slm ilkerkardeşim şimdi ben nasıl bir yol izlememlazım.emeklilik şartlarım nasıl olaçak

kader1;

hastalik ve oranlari yazarmisin kader..

slm rusa arkadaşım. çok teşekkür ederim .hastalığım benim bildiğim kadarıyla ostoporoz.yani kemik erimesi. sağ kalçam tamamen bitti .sol kalçamda tamamen çivilerle dalu .0ran yüzde 48 verdiler benim bildiğim bu.ama yinede sana raporu aynen yazabilirim bilgi tam olsun dersen şimdi rapor yanımda yok.simdi bu durumda ben nasıl bir yol izlemem lazım rusa kardeşim.

basit.gunun dolduysa bagli oldugun sgk gidip.emekli olmak istedigini soyluyon ..onlar seni yonlendiriyor..÷)

slm rusa arkadaşım. benden bir daha rapor veya vergi indirimi gibi bir evrak isterler mi emekli vakti geldiğinde.

kader1;

basvuruyon..onlar maliyeyle yazisip kendileri aliyorlar evraklari...sen sadece dilekce ike gunun geldiyse basvuruyon..

slm rusa kardeşim az kaldı. günümün dolmasına askerligimi saydırırsam 9 ay kalır saydırmassam çok var.

Üst Alt