Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10 Mayıs'da engellilere idari izin var mı?

Ben insan kaynaklarını aradım izinlisiniz gelmeyeceğinizi birim sorumlusuna iletin dedi.

Yarin gelmeyebilirsin dediler...sevindim...

Engelliler haftası idari izin

Ekpss ile memur olarak çalıştığım üniversitede engelliler haftası ilk günü 10 Mayıs idari izin verildi başka kurumlarda bunu uyguluyormu?

Orman ve Su işleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü - Bugün idari izinliyim ancak bugün iş yoğun olduğu için yarın yani cuma günü kullanacağım.

Oda arkadaşlarım izne gittiği için bende haftaya kullanacağım.

adliye ortamında böyle bi izni kullanmam mümkün değil...

Schizophrenia

Benim çalıştığım kurum özel bir vakıf üniversitesi, ve maalesef İnsan Kaynakları'ndan olumsuz yanıt geldi. Verilen cevap şöyle "........Resmiyette böyle bir uygulama olmadığı için bizde de böyle bir izin yok maalesef."

Ben de boşverdim :)

Sabah personel şefi geldi bugün izinlisin şefine de söyleyeceğim dedi ben çalışıyorum çünkü kurumum zaten anlayışlı bi çok zaman bi çok konuda fazlasıyla idare ediyorlar iş varken boş yere gitmedim bi yere çalışıyorum kamu kurumu bu arada sabah geldiler söylediler...

Ben de boşverdim :)[/QUOTE]

Ayy ne alemler:))hakkınız var saymıyolar bide resmiyette demiiş:D
Erdogan Er:)

@Erdogan Er

Erdogan Bey Basbakanlık Genelgesi kamu kurumlarını bağlayıcı niteliktedir, Özel kurumları bağlamaz. Özel sektör bu uygulamayı yapmak zorunda değil orada olay imzaladığınız iş sözleşmesiyle tamamen özelleşiyor. Siz kendi emeğinizi anlaştığınız ücret karşılığı pazarlamış oluyorsunuz bundan dolayıda işveren iş kaybı yaşamak istemez çünkü sizin çalışmamanızı para kaybı olarak görür ama Devlet kamu olduğu için ve temel sistemi ve sosyal kesimleri korumak zorundadır, gerçekte Devletin vaarolmasının nedeni milletir.

Erdogan Er

bu da özel sektörün çilesi oluyor... ben daha önce özel sektörde bu izinden de 3 aralık izninden de yararlanmıştım.

Dilekçe yazıp habersiz veriyorum çalıştığım kuruma zorlarına gidiyor. Sözlü isteyince de mırın kırın ediyorlar iş vakti ne izini felan diyorlar. En iyisi dilekçe elimde hazır gidip sözlü isteyim bu sefer hem nezaket yerini bulmuş olur.

Hadi ben hortlatayım bu sene de
10 Mayıs idari idari izinliyiz arkadaşlar 😊

Yarın bi soralım kuruma izin var mı yok mu diye

10 Mayısta İdari izinliyiz Amirime Engelliler Haftası olduğunu idari izinli olduğumuzu söyledim. Tabiki Kullanabilirsiniz dedi. Beraber çalıştığım arkadaşımla aynı gün izinli olmamak şartı ile ben cuma izinliyim arkadaşım pazartesi allahtan bizi anlayan bir amirle çalışıyoruz

X_MAN

Bunu amirlere kişilerin insiyatifine bırakmıycaksın aslında, valilik emredecek olup bitecek yoksa bir sürü tantana çıkıyor.

bana dün amirim izin kullanabilirsin demişti ama bugün tekrar söyleyeğim dün ayak üstü söylemiştim tamam demişti bugün netleşir
yönetmelik var zaten idari izinliyiz

İK dan gelen cevaba bakar mısınız?
Başbakanlık diye bir kurum artık olmadığı için ilgili genelgenin güncel halini göndermeniz halinde yardımcı olabiliriz.
Tamam da tüm genelgeler mi iptal oldu ?

İŞTE MÜLGA BAŞBAKANLIĞIN İLGİLİ GENELGESİ

B A Ş B A K A N L I K

Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü

Sayı : B.02.0.PPG.0.12-320-20515 03 ARALIK 2002
Konu :GENELGE 2002/58

3- Ulusal düzeyde kabul edilen 10-16 Mayıs Sakatlar Haftasının ilk günü ile 3 Aralık Dünya Özürlüler Gününde, özürlülere yönelik faaliyet gösteren Konfederasyon, bağlı federasyonlar ve derneklerin kamu görevlisi olan yönetim kurulu üyeleri ile kamuda görev yapan tüm özürlüler idari izinli sayılacaktır.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle valiliklerce okulların tatil edilmesi halinde aynı bölgedeki kamu görevlisi özürlüler, ayrıca bir talimat ve talebe gerek kalmadan, belirlenen tatil süresince idari izinli sayılacaktır.

bu kanun halen geçerlidir

sabah müdürümüzün bilgisi dahilinde idari izinli olduğumuzu öğrendim . Sonuç itibari ile yarın idari izinliyim ..

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bu tür tatillerin emrini tüm kurumlara bildirmiştir zaten, tüm kurumlarında bu izinlerden haberi vardır ve çalışan sormadan kurumun kendisi çalışanına 10 mayısta izinli olduğunu bildirmeli liyakat ve ehliyet bunu gerektirir.

Skolyoz23

zaten bunu yolladım. Yeni halini gönder diyor diyorum hala yürürlükte kaldırılmadı yeni hali yok diyorum anlamıyor.

valla hocam yürürlükte olan bir şeyin nasıl yeni halini istiyor anlayamadım
Allah zalim anlayışsız amirlerden hepimizi korusun, normalde kendisinin gelip söylemesi lazım kardeşim yarın izinlisin diye...

bu özel sektör için de geçerli mi? bana öyle bişey demediler, bu çok iyi olurdu, doktora gitmem gerekti zaten

Evet. İdari izin var.

Üst Alt