Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10 Mayıs'da engellilere idari izin var mı?

ssometimes

Özel sektörde bu uygulama yok maalesef, bu tamamen işverenin keyfindedir.

hozgul

anlıyorum zaten öyle bişey demediler ama yine de bir sorarım, ilaç raporumun süresi doldu onu yeniletmem için doktora gitmem gerek, çok teşekkürler

Adi uzerinde "idari izin" yani takdir idari amiriniz de. Izmir ilcesinde milli egitim mudurlugundeyiz ilgili belgeyi gosderdik amir yarin gelmeyin dedi. Yani izin istemeniz gerek

ben müdürümle görüştüm müdürüm izniniz olursa yarın idari izinliyiz kullanabilir miyim dedim
aynen şöyle dedi : kanun ne derse odur, benim o izni sana kullandırmama gibi bir hakkım yok, şu şekilde olabilir aşırı yoğunluk vardır izin vermem ama ilk fırsatta başka güne yine kullandırmak zorundayım dedi
yani kanun ne derse onu uygulamak zorundayız, İDARİ İZİNLİSİNİZ DEDİ :)
Bilginiz Olsun...

Son düzenleme:
Skolyoz23

Yani kullanıyor musunuz kullanmıyor musunuz sonradan kullandırma diye bir şey olmaz haberiniz olsun.

Kullanıyorum
Hakkınız o iZin zaten
Kullanma deme hakkımız yok dedi müdür

10 16 mayıs Turkiye engelliler haftası

Kamuda calişan engelliler Türkiyede (10-16 mayis) engelliler haftası oldugu icin başbakanlik genelgesi 2002/58 e gore bugün (1gün) idari izinli sayilacaktır.Çalıstığınız kurumdaki amirler zorluk cıkartamaz.Hakkınızı kullanın. Haftamız kutlu olsun..

Bugün engelliler haftasinin baslangici…10 mayıs ile 16 mayıs arasinda tum dunyada etkinlikler yapilir organizasyonlar düzenlenir. Sivil toplum kuruluşları ve vakıflar farkındalık yaratacak çalışmalarda bulunur.Ama hic bir zaman ne bir kurum ne de bir kişi bir engelliyi anlayamaz anlamakda istemez özellikle ülkemizde hep geri planda bırakılır. Pozisyonun en düşüğü,maaşın en azı ama isin en çoğu verilir az şikayet edilse istihdam yaratiyoruz daha ne istiyorsunuz denilir.Umarim hic kimse kalbindeki vicdani yok edecek şekilde engelli kalmaz.Son yıllarda fazlasiyla ihtiyacımız olan duygularin başında gelmektedir vicdan.Birbirimizi anlamak sevgi ile vicdanla basliyor diye dusunuyorum.

Çok sevindim hangi şehir hangi kurum hayırlı olsun :)

20 yıl kamuda görev yaptım, ilk bir iki yıl haricinde 10 Mayıs olsun, 3 Aralık olsun izin kullandığımı hatırlamıyorum.

eMeL_eMeL anayasa mahkemesi Ankara hocam
Ufukalp biz de ilerde öyle oluruz büyük ihtimal sorumluluk arttıkça idari izinde bile işe gitmek zorunda kalacağımız günler de gelecek
buna da şükür hocam

Var. Ben bugün çalışıyorum islerden dolayi amirimle anlaştık baska bir gun kullanacağım

3 Aralıkta engelliler günü, 10 mayısta engelliler haftası başka var mı ? :D :D :D

Üst Alt