Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

@Freedomm

Dosyan ile ilgili işlemler son birimde. ama sonuç olumlu mu olumsuz mu bizim için belli değil.
ama "İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ-6 (4/A TAHSİS ÖLÜM / MALÜLİYET / İŞ KAZASI)" için sonuç belli. Çünkü raporunla ilgili Sağlık Kurulu kararı şuan onların elinde. Neredeyse 3 ay dolmak üzere, sonuç belli olsun zaten.

Bu birimden sana sonucun bildirilmesi normal şartlarda 2 haftayı buluyor. Gidebiliyorsan yarın sabah ilk iş bizzat giderek sonucu öğrenebilirsin. En kötü ihtimalle Sağlık Kurulunun raporuna hangi tanıyı verdiğini öğrenirsin. İnşallah olumlu olur.

arkadaşlar işi uzatmak için neler yaptılar. bnm babamı 10 yıl önce kayseriden ankara gaziye sevk etti bu sgk oralarda süründük ama sonunda oldu.

@samedo99,
KBB işitme engelliyim işgücü raporum %43 hafif tanı ile girdim sanırım. Normal engelli emeklilik olarak diye biliyorum %60 olsaydı direk malulen oluyor.

@Avcı05,
Teşekkür ederim. Tek hastalık işitme engelliyim %43 aldım bu şekilde verdim ve sonuç orta da şimdi telefon da SMS bekliyorum.

@Freedommm Çalışma gücü kaybı yani hafif orta ağır, SGK karar veriyor hafif mi orta mı ağır mı olduğuna

@Avcı05 evet malunen ve 28/5 arasında uçurum fark var malulen 1800 yıl 10 yıl sigorta süresi isteniyor ve ağır olacak, 28/5 de alternatif çok

@Avcı05,
hiç bilmiyorum bana o şekilde birşey demedi dediğim gibi hastalıklar listesine bakılınca çalışma gücü kaybı hafif tanı olarak geçiyor. Teşekkür ederim inşallah sizde olursunuz umarım.

@Manemm,
tahsis numarası yazmıyor talep numarası yazıyor dikkat edersen ben onu anlamadım talep demek tahsis numarası mı anlamına geliyor?

@grafakir,
Hocam muaf belgesi yazmışlar ya ? :) Siz de haklısınız bu memurlar adamı iyice paranoyak yapıyor :)

@Freedomm,
Umarım bilgisayara format at düzelir tarzı bir cevap yazmadım... 182'yi aradınız mı ?

@1907fatih,
Ben sordum. Biz de bilmiyoruz dedi.

Ara kağıt belgesini okudum. eğitim ve araştırma veya devlet üniversitesi hastanesi fizik tedavi bölümünden aşağıdaki belgeleri alın yazıyor. SGK Haydarpaşa Numunee Hastanesi başhekimliğine sevk yazısı yazdı. O belgeyle gideceğim. Eğer illa ki sağlık kurulundan randevu gerekmiyorsa burada en kısa sürede yazacağım. Yarın randevum var. Takipte olun bilgi vereceğim.

Merhaba
2006 yılında normal devlet memuru olarak işe başladım, 2024 yılında sursiz yüzde 50 raporu aldım SGK ya gönderdim ağır düzeyde onaylandı ve çalışma süresi tamamlandığını talep etmem halinde emekli olabileceğim belirtildi. Emekli olabilir miyim bilen var mı acaba.

@rgofis,
sağ - 75 db sol - 82 db
konuşma anlama düzeyi Sağ - %28 90 Sol - %28 90 db
İmplant yok kulak küpü var ama doktor kızdı cihaz alman gerekiyor bende bu yaşa kadar cihazsız idare ettim :)

@s85,

Olursunuz... sgk raporunuzu onaylamış çünkü.. zaten yazıda istediği tarihte emekli olabilirsiniz diye yazılmıştır.. yazıya istinaden emekli olun

@Freedomm, evet simdi dikkat ettim ben olumlu algiladim insaallah sonucu buradan paylaşın bizlere

@s85, emekli olur yazısı ile birlikte isverene götürün iscikisi yapması lazım kıdeminiz olur hakkınız varsa ondan sonra emeklilik maaşı bağlanabilir

@BARRACUDA35,

Normal poliklinik değil sağlık kurulu polikliniği var yedi veya sekiz farklı branş hepsine tek tek gozukeceksin daha sonra kurul evragi SGK kuruluna gonderecek en yüksek puanı aldığın branş yüzde 40 ve üzeri gelmesi gerekiyor

@samedo99,
Evrakları yeni baktım evet 28/5 başvurun yaptım ve 170 aradım 1 2 hafta içinde kesin sonuç çıkacak dedi talep numarası iletmişler bakalım tahsis numarası mı verecekler yoksa red mi sonucu bekliyorum şimdilik

4 MART tarihinde sgk ya ulaştı evraklarım 28 Martta ilk hareket oldu giden evrak kayıtlı diye ve DYS den baktığımda hala 2 hareket ama sonuç geldi OLUMSUZ. Sebeb çalışma gücünü kaybetmediğinizr karar verilmiştir yazıyor.
Hematoloji tek hastalıkdan ITP %40 oranım vardı
Sırf bu emekliliğe stresten dün meme kanseri tanısı aldım. Şimdi itiraz edicem bakalım

Üst Alt