Arkadaşlar randevu almıştım. Normal bölüm doktoruna gittim. Odasında asistanı vardı. Şu an yok dedi. Sağlık kurulu bölümüne gidin dedi. Oraya gittim odasında muayene yaptı. Edevletten kişisel sağlık bilgi formu doldurttu.. Yani sanırım ara kararda doktor randevusu almanız yeterli.
@kahani08,
Bu kişilerin adı sanı neden bilinmiyor ? Bugün terör soruşturması yürüten savcı ve mahkeme başkanı vb isimlerine ulaşabiliyoruz. Ama SGK kurulundakiler kimdir bilemiyoruz

İlerde biliriz umarım. Sistem oturunca
Ara karar muayenemde doktor hastalığın tedaviyle iyileşme durumunu eklememiş. Diğer bütün başlıkları yazmış. Ambulasyon sınıflaması, anamnez raporu, muayene tanı ve tedavi süreci, sekelleşip sekelleşmediği net ve anlaşılır şekilde puanlı şekilde var. SAdece sekelleşip sekelleşmediği ve tedaviden fayda görme durumu cümlesinde, "tedavi fayda durumu yazmıyor.". Umarım BMD hastalığının sadece bu yüzden bir ara karar daha vermezler
Bir de doktora sordum şimdi ne olacak dedim. Ben raporu SGK sistemine kayıt ettim onlar bakacaklardır dedi

O da tam emin değildi. Çıktıyı aldım muayene raporunu sGK'ya kendim götürdüm. SGK dosyama ekledi. Aman siz de aynısını yapın.
Özetle ara karar sonrası ne öğrendik ?
Tekrar sağlık kurulundan randevu almaya gerek yok, aldığınız sonuçların evrakı varsa direkt elden teslim etmek lazım
Son olarak
Doktor Alt Ekstremite için yürüme ambulasyonu için 4. evre demiş.
Tanı listesinde şöyle geçiyor.
Hafif Düzeyde Çalışma Gücü Kaybına Neden Olan Durumlar:
Fonksiyonel ambulasyon sınıflamasına göre 4
Normal şartlarda hafif iş gücü kaybı alarak emekli olmam gerekiyor. Ancak dediğim gibi beli kul hakkına giriyorum ama güvenemiyorum.