Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

@EmirAlim

sana yazılan dilekçede ne yazdıkları önemli.

Dosya arşive kaldırıldı. -> Sen bi dilekçe yazdın adamlar arşivdeki dosyanı aldı, işlemleri yaptı, dilekçene cevap verdi, dosyanın işi bitti, tekrar arşive kaldırıldı.

Yok ben bir dilekçe yazmadım. Sadece 2025 temmuz ayında yenilediğim engelli raporumla, engelli erken emekliliğe başvurdum ve işlemler aşağıda tarihlerinide yazacağım silsile ile başladı. E- devlet'te 4C emekli işlem evrak takip ile takip ettim bütün aşamaları.
1. 06.08.2025'te evrakım ==>>>> 6 Ağustosta evrak kaydı ile işlemler başladı.
2. 13.08.2025'te evrakım ==>>>> MALÜLLERE AYLIK BAĞLAMA SERVİSİNE SEVK EDİLDİ.
3. 22.08.2025'te evrakım ==>>>> AYLIK BAĞLAMA SERVİSİNE SEVK EDİLDİ.
4. 28.08.25'te evrakım ==>>>>SAĞLIK KURULUNA RAPOR GÖNDERİLDİ --->> Bu 4C olduğu için ANKARA SAĞLIK KURULU idi. Ben İzmirden başvurdum
5. 23/09/2025'te ==>>>> DİLEKÇESİNE CEVAP VERİLDİ.
6. 26/09/2025'te evrakım ==>>>> DOSYANIN İŞLEMİ TAMAMLANDI.ARŞİVE İADE EDİLDİ.
==>>>> iki ayda bu işlemler yapıldı.
Tarihler bu safahatta ilerledi ve tamamlandı. Dün 170 den SGK yı aradım göremediklerini söylediler. E-devlette emekli günlü kesenekleri veya 4c emekli maaş sorgulama gibi çeşitli yöntemleri uyguladım ve gördüğüm kadarıyla emekli işlemim başlamamış. Olumlu olsaydı e devlet te bu sekmeler aktif olurdu ama aktif bir sekme yok. Aktif olmadıklarına göre muhtemelen olumsuz. Artık mektup gelince eğriyi doğruyu öğreneceğiz.Benim rapor ağır uyku apnesi-%35 ve diğerleriyle birlikte %46 yapıyor. Mektup ulaşınca Sonuç ile ilgili bilgilendiririm.

Son düzenleme:
Üst Alt