Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

@OĞUZATAY, deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun oluruz; sağlık raporu yada durum bildirir raporunda doktorunuz ne yazdı, cihazlı test yapıldı mı vb bilgiler daha sonraki başvurularda yardımcı olabilir.

@feramuz, Merhabalar Feramuz Bey, öncelikle hastaneye gittim; cihazlar olmadan hem işitme testi hem de artikülasyon (konuşma) testi yaptılar. Heyete gitti, heyetten ara karar çıktı, sebep olarak cihazlı test olmadığını, gerçekten Koklear İmplant kullanıp kullanmadığımı, ameliyatın ne zaman olduğunu ve yaşam öyküsünü istediler. Bunlar için ara kararın çıktığı ameliyat olduğum hastaneye gittim; bu kez cihazlarla test yaptılar, Koklear İmplant cihazım eski olduğu için hastane cihazlı testi kabul etmedi, tekrar 0 cihaz almak zorunda kaldım, tekrar test oldu. Tekrar SGK'ya gitti. "Hafif düzeyde" kararı verildi ve emekli oldum. Raporda "hafif düzey ve kontrol muayenesinin gerekmediğini" yazıyordu. Cihazlı testte yapıldı. Toplam 8 ay sürdü.

@AltayTuna, Allah razı olsun kardeşim, darısı senin ve olamayan diğer tüm arkadaşların başına olsun. EyvAllah.

Üst Alt