Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 yıldır 657 devlet memuruyum. Emekli olma prosedürü nedir?

ALPENLIEBE ,2018 de 18 yıllık emeklilik için prim gününüz doluyor.2018 deki yönetmeliğe göre başvuracaksınız..eğer değişmezse sağlık yönetmeliği muhtemelen o yıl olursunuz.eğer değişirse sağlık yönetmeliği o zaman yeni yönetmeliğe göre değerlendirilirsiniz...

Saglik bakanligina bagli hemsire olarak calisiyorum.kendim gidip basvuruda bulundum hastaneye % 59 cikti rapor.elimde ne kadar rahatsizligimla ilgili belge varsa onlari da ekleyip gonderdim.yaklasik 3 ay bekledim sonucu.tekrar rapor istemediler.sonuç % 59 16 yilda emekli olabilir diye geldi.16 yilimi doldurunca gonderdikleri yaziya istinaden emekli olmak istedigimi yazdim.tek soyleyecegim sey raporunuz kronik surekli ise yeni tarihli ise ve elinizde hastaliginizla ilgili ne kadar dokum varsa işiniz kolaylaşiyor
Süreç sadece çok sürüyor.martta başladim ben daha yeni dilekcemi verebildim.8 ay sürdü. ilk başvuruda rapor oranim düşmeden onaylandi.eger bu baslik altinda yazilanlari bastan okursaniz istenilen belgeler hangi yasaya tabi oldugunuz hakkinda bilgiler bulabilirsiniz.eger akliniza yine takilan bir sey olursa sorabilirsiniz.

Tüm işlemleri tamamlanarak emekli oldum.herkese tsk ederim.

Tsk ederim.yardimlarinizi hiç unutmayacağım.hersey için tesekkurler

Karabal hocam hayırlı olsun, darısı tüm şafak sayanlara başta ben :)

Üst Alt