Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. EKPSS ataması ne zaman olur, kaç kişi alınır?

kardeşim ilk atamada atalan kardeşlerimizden kaç kişi gitmezse yada istifa ederse yada emekli olup kadro acılırda o kadar kişi atama yapılır. rakamı kimse şimdi vermez.

2016 ekpss'ye kadar bu kadar mı atama yapılacak yanı???

kardeşim çok kişi alıncağını zannetmiyorum KPSS konusunda kaldırılmaya dair erdoğandan taleplerde var zaten ama sayı olarak hiç fikrim yok.

SÖZDE 23,000BİN ENGELLİ BOŞ KADRO VAR DENİLİYOR BUNUN 4150 CIKARSAK 19,000 KALIR GERİYE VE 2 YILDA BİR YAPILDIĞINIDA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURURSAK NORMAL BU GECTİĞİMİZ ATAMADA BİLE EN AZ 8000 KADAR ALMALRI GEREKİRDİ VE ONA RAĞMEN ENGELLİ KONTENJANLARI BOŞ KALIRDI

şimdi DEVLET ÖZELE BASTIRIYOR ENGELLİ KONTENJANI NI DOLDUR YOKSA CEZA DİYE PEKİ DEVLET NİYE ENGELLİ KONTENJANINI DOLDURMUYOR

Atanan arkadaşlara hayırlı olsun

Arkadaşlar bütün atanan arkadaşlara işlerinin hayırlı olmasını diliyorum bilgisi olan varmı acaba atanan arkadaşlardan sonra sıralama değişikliği nasıl
olmuştur

EKPSS ek yerleştirme olabilir mi?

Merhaba;
Maalesef bir çok arkadaşımız gibi ben de yerleşemedim...
Merak ettiğim, açıklanan ancak tercih edilmeyip boş kalan pozisyonlara ilave atama olabilir mi?
Veya atandığı yeri beğenmeyip gitmeyenlerin arkadaşların yerleri boş kalır mı, ek alım yapılabilir mi?

Fikir veya bilgi sahibi olan arkadaş var mı acaba?

Hayır kardeşim EKPSS de ek yerleştirme yoktur.

ama olması gerekir normalda 200 kadro boş kaldı toplamda buna gitmeyenler reşit olmayanlar yeri beğenmeyip gitmeyenlerde eklenirse rahat bu sayının 500 bulacağından eminim nedense

Olası bu sayıyı ikinci atamaya dahil mi ederler acaba, doldursalar olmaz mı sanki...

Evet bu sayılar boş kaldığı için boş kadrolarda kalır. Ama ataması ne zaman olur bilinmez.

Evet benimde tahminim bir sonraki atamaya ekler ler ozamanda çıkıp 3000 bin maksimum 4000 bin alırlar

burda yanlış olan aile sosyal politikalar bakanlığı suçlu

reşit olmayanı sınava veya kuraya alması

gecici raporla katılanları

emeklileri ve günü dolduğu halde emekli olmayanları

veya tekrar sınava girip memurken başka yere atama için girmesi

belli yaştan sonra alınmaması 50 yaşındaki memur yapıp ne beklenebilir

ve bunun gibi bir sürü eklenebilir gitmeyeceği yeri bile bile yazanlar suçlu

kendini test etmek için sınava girip acaba atanabilirmiyim diye tercih yapanlar atandığındada gitmeyenler say say bitmez

ve kuraya adil olması için sınav şart ve önlisanlı veya liseli atanabilmek için hizmetli kadrolarını yazmaları

Haksızsam biri desin ki bunlar yalan bu form bi arkadaş lise okuduğunu ve reşit olmadığını yazdı alsana hemen örnek

Ve banakuranın adil olduğunu çıksın açıklasın 60 bin deniliyor sınava ve belli kısıtlama koy yarı yarıya düşer

ne hakkı var başkalarının hakkını yiyor benim köyümde bi abi kuraya katılmış ve coğu yeri yazmış tokattan başka yere kesinlikle gitmez

yaşıda 40 üstünde bana hak adaletten bahset haksızlık değilde nedir

Hiç kısıtlama koyma herkesi kuraya yaz burdanda siyaset yap ondan sonra hak hukuk dalga gecer gibi 60 bin başvuru var deniliyor alına n kişi sayısı 234 kura ve onada öncelik ilköğretimlide de bumu adalet birde noter huzurunda kura cekiyorum de adaletli olsun diye

ne adalaeti

40 yaşındaki kişi tercih yapmasın mı?

eğer ataması çıkacaksa gidecekse sözüm yok benim bahsettiğim kişi maksimum 45 kardeş 40 yaşında bi yaş sınırlaması olması lazım değilmi 40 yaşda çok değilmi

sence maksimum 38 yaş bana göre sende 45 indede tercih yapıp sende gitmeyeceksin doğrumu

benim öyle bir sorunum yok bundan emin olablirsin.
Fakat 40 yaşındaki insan ders çalışıp senden yüksek puan alıyorsa ve atanıyorsa, sen 40 yaşındaki adamın aldığı puanı alamıyorsan. Bence sen memur olmayı hak etmiyorsun demektir.

ozaman sana göre 50 yaşındaki adamda girsin sınava ne olurki değilmi

Evet girsin
Engelli raporu olan herkes girsin. En başarılı olan atansın. Eğer ben o insandan düşük puan almışsam o zaman bir düşünürüm hata kimde diye... Ve Anlarsın ki hata emek etmemekte.... Hata ders çalışmamakta... Hata haketmemekte...

eshat herkes girsin onda sözüm yok sürekli bi engeli ve raporu olan ve bi yaş sınırlaması olması lazım değilmi

50 yaşındaki bi adam çalıştı yüksekte puan aldı atandı sence doğrumu aynı şekilde emekliliği dolupta hala çalışanlar

çalıştı kazandı 50 yaşında bu adam memur olması doğrumu

Yanlış olan ne? 40 50 yaşındaki bir insanın memur olmasında ne sakınca var? Bunu anlamadım. Yani adamları daha düşük puanlamı atıyorlar. Sonuçta bu bir yarış Sen daha çok çalış yüksek puan al ve sen kendin atan buna bir engel yok ki...

ya allah aşkına saçmala ya

oldu yaş sınırlamsı olmasın engel oranıda olmasın 40 altında kalanlarda girsin emekli olanda girsin reşit olmayanda girsin

sayı 300,000 bin olsun burdan 95 alanlar atansın olurmu bu kafayla atanmak için daha çok bekleriz ben düşük puan alan atansın demiyorum

DÜŞÜNSENE EMEKLİ OLANLARIN ÇOĞU EMEKLİ OLMASA ÇALIŞSA ARKADAN GELEN İŞSİZLERE NASIL YOL AÇILAÇAK ANLATTA BENDE ANLAYAYIM

Duran neden gerildin kardeşim;
Şunun şurasında fikir muhakemesi yapıyoruz.
Birincisi Konumuz milletin emekli olup olmaması değil.
Diğer tarafa gelince;
Sen hala açıklamadın. 40 50 yaşındaki adamın EKPSS den atanmasının sakıncasını.
Duran kardeşim;
Aslında konu ne olmalı biliyor musun?
o kadar açık kadro neden yıllardır bekliyor. Ve bunca engelinin hakkı yıllardır verilmiyor. Ve halada verilmemeye devam ediyor.
Ben şunada karşıyım. Hiç ders çalışmadan emek etmeden bir insanın memur olması İşte en büyük s/açmalık bu olsa gerek...
Sen atanamadıysan, ben atanamadıysam bir muhasebe yapmamız gerekmez mi? Neden atanamadık diye...
Biz hep hatayı başka yerlerde ararız. Neden işimize öyle gelir.
Hiç ders çalışmadık gayret etmedikte atanamadık demeyiz. Hep şu oldu bu oldu kadro azdı, Sınav zordu. Bilmem ne oldu muhabbetindeyiz.
Biz bu düşünceyle hangi bahara memur olur o da meşbu hayatta meçhuldur.

tamam çalışma konusunda haklısın ama 90 alıpda atanamayanda var

evet yıllardır boş kadro var amayıllardır da doldurulmuyor

hatayı başka yerlerde aramıyorum doğru yerde arıyorum

evet boş kadro 23,000 bin se 10 bini ni neden tek seferde doldurulmuyor sıralama ve puana göre

evet meurluk hayaldi hayal olur ancak

90 puanla kim açıkta kaldı?
Kurum beğenmeyenler, bir yerde çalışıpta çalıştığı işten daha iyi bir tercih olmayanlar, maaş beğenmeyenler v.s.
Bunun haricinde 90 puanla kim açıkta kalmış. hiç kimse kalmadı kardeşim.
Hatayı hala yanlış yerde arıyorsun. Tabi sen hatayı istediğin yerde arayabilirsin. Bu senin sorunun.
İşte hatayı yanlış yerde aramanın bedeli Bitmeyen baharlara kalmak olarak karşımıza çıkar
Be Bedel olarak memur olma hevesiyle baharları beklemek olarak ödenir.

Diyerek konuyu kapatalım. çalışarak emek ederek ders çalışan kişilerden memur olmayanı veya hedeflerine ulaşmayanı ben görmedim. varsada istisnadır.

turan yılmaz;

kardeşim çok haklı kamuda memur olan bir insan neden tekrar tekrar sınava girer ve tercih yapar anlyamadım..

2014 ekpss 2,atama tahmini ne zaman olur ?

[ı]2014 ekpss 2,atama tahmini ne zaman olur ? [/ı]

Üst Alt