Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. EKPSS ataması ne zaman olur, kaç kişi alınır?

s.a
ben pek anlamadım 77.30 aldım 5046 kişiyim hizmetli olarak atana bilir miyim

Bende senin gibi hizmetli tercih etcem puanım 77,6 sıralama 4750 inşallah olur.

bende puan 2200 sıralamamla memurluk tercıh edecem ...

Ben sinavdan 81 aldim. Lise mezunu olarak girdim. Siralamam 2141di. Atanamadim. Atanmam icin tavsiyesi olan varsa yazabilir mi
Ve bide universite okuyorum. Eskisehirde. Atanirsam ne olacak

Ekpss 2. Atama

İyi günler sayın forum üyeleri ekpss 2. Atama tercih ne zaman yapicaz ve en son tercih tarihimiz nedir bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim hayırlı ramazanlar

12-21 temmuzda tercih klavuzu ösym tarafından yayımlanıcak. Bu tarihler arasında yapabilirsiniz. Hayırlı ramazanlar

Ben 77 puan aldım çok kritik bir puan heyecanla bekliyorum ınşallah hizmetli olarak atanırım

Ekpss 2017/1 atama sayısının açıklanmaması ?

2016 EKPSS 2016 /1 .ATAMADA tercihleri yine temmuzda yapmıştık ve alınacak engelli memur sayısı mayısta açıklanmıştı bakanlar v.s aracılıgıyla fakat şimdi bakıyorum 20 gün sonra tercih yapılacak ortada ne açıklama var ne bir sayı benim tahminim atama sayısı az olacağı için tepkiler erken başlamasından çekiniyorlar bu yüzden mümkün olduğunca geç açıklayacaklardır umarım başka mantıklı bir açıklaması vardır sizin görüşleriniz nedir ?

Ben bugün kadro sayılarının açıklanacağını düşünüyorum.

Benim içimde bir korku var. Normal şartlarda 2 atamaların mart ayında başlaması gerekiyordu, zaten ilk atamalarda bile epey bir gecikme olmuştu. Bu atamalarda kadro sayısınında düşük olacağı hususunda söylentiler var. Benim bu ülkeyi yönetenlere zerre güvenim kalmadı, sürekli intikam peşinde koşuşturup duruyorlar. Bizleri kim düşünsün.

Arkadaşlar bende sizler gibi atama beklemekteyim. Genel anlamda dikkatimi çeken bir durum var bu konu kesinlikle x partisini savunduğum için yapmıyorum ama su unutulmamalı engellilere atama dahil diğer haklar bu hükümetle verildi bunu unutup haksız bir düşünceye kapılmayalim kesinlikle tartışma amaçlı yazmıyorum . Sabır ve dua ile bekleyelim

bugün açıklanmaz kesinlikle çünkü bugün dpbye bildirimde son gün...

arkadaşlar bir haber var mı atama ile ilgili açıklandı mı kaç kadro verecekleri şimdiden teşekkür

bayramdan önce açıklanır umarım 2. bayramımız olur en az 5500 diye duymuştum ben

yetkililere burdan kocaman alkış gönderiyorum 2 hafta sonra tercih yapılacak kadro sayısı belli değil valla bravo

Kurumların talepleri hükümetin umrunda olmaz. Devlet bütçesi göz önünde bulundurularak alım yapılır. Bu zamana kadar açıklanmamasının sebebi sayının, beklenenden az olacağı diye düşünüyorum. Yoksa yüzkere reklam konusu olmuş, hepimiz billboardlara dönmüştük.

Üst Alt