Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lisede 70 puan kaçıncı sıra biliyor musunuz en az 15 bin ile 20 bin arasında. Yüksek okul yan önlisans da ise 70 puan 3 binde falan. Atmayın ortaya böyle saçma iddialar. Olsa olsa alım 6500 veya 7000 olur ki bununda en az 3500'ü liseye verilir maksimum, kurada var ayrıyetten. Şu aşamada sadece sabırla bekleyin. Hiçbir sayısal veriye inanmayı, hüsrana uğramayın.
offf artık kadro sayısı belli olsada kurtulsak.
sıralamanın nasıl nerde hangi puanda olduğunu nasıl öğrenebiliriz ki?
82 puanla kaç bin lise olsa atanabilirim diye merak ediyorum.
gün sayıyoruz artık atamaya 8 gün kaldı..
Arkadaşlar terör mağduru gaziler 35000 kişi kendi sınıflarında işe yerleştiler. Bunların tamamı engelli olan kardeşlerimiz idi. Yani kısaca engelli kadrosundan tahminen 15000 kişiye yakın gazi terör mağduru olarak işe sınavsız yerleştiler. şuan ki engelli kadrolarından 15000 kişi eksildi. geri kalan engelliler ise 70 ve üzeri puan alan kişilerin hepsini işe seçimden önce yerleştirecekler.
hepsi de engelli ve çoğunun ekpss sınavına girmiş kişiler. terör mağdurlarına gelince terör mağdurları sivil terör mağdurları operasyonlar sırasında engelli kalan sivil kardeşlerimiz.
inşallah öyle bişi vardır varsa ki gerçekten bi çok kişi atanmaya hak kazanır çünkü sıralamayı bayağı bi etkiler .... tabi ali nin dediği gibi sınava giren kişilerse eğer
[FONT=Tahoma]2015 yılı engelli memur yerleştirmelerine ilişkin olarak kamu kurum ve kuruluşlarınca Başkanlığımıza bildirimi yapılan kadrolara ait Nitelik Kod Kılavuzu ÖSYM Başkanlığına gönderilmiştir.[/FONT] [FONT=Tahoma]Bu kapsamda;
- İlkokul/ilköğretim/ortaokul eğitim seviyesinden 470,
- Ortaöğretim(lise) eğitim seviyesinden 2605,
- Önlisans eğitim seviyesinden 775,
- Lisans eğitim seviyesinden 832 adet olmak üzere,
toplam 4.682 adet kadro için yerleştirme işlemi gerçekleştirilecektir.[/FONT] [FONT=Tahoma]Tercih işlemleri 16-24 Nisan 2015 tarihleri arasında www.osym.gov.tr internet adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.[/FONT] [FONT=Tahoma]Kamuoyuna saygıyla duyurulur.[/FONT]
Bir yakınımın babası Kıbrıs gazisi ve öyle bir ülkede yaşıyoruz ki enteresan ki Kıbrıs gazilerine her hangi bir kolaylık olmadığını söylemişler.
komik utanç verici.