Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. EKPSS ataması ne zaman olur, kaç kişi alınır?

6.800 dir İnşallah hatta 70 üzeri herkes atanır İnşallah ama benim tahminim sadece tahmin 5.000-6.000 arası bir kadro verirler gibi gibi

lisede 70 puan kaçıncı sıra biliyor musunuz en az 15 bin ile 20 bin arasında. Yüksek okul yan önlisans da ise 70 puan 3 binde falan. Atmayın ortaya böyle saçma iddialar. Olsa olsa alım 6500 veya 7000 olur ki bununda en az 3500'ü liseye verilir maksimum, kurada var ayrıyetten. Şu aşamada sadece sabırla bekleyin. Hiçbir sayısal veriye inanmayı, hüsrana uğramayın.

offf artık kadro sayısı belli olsada kurtulsak.
sıralamanın nasıl nerde hangi puanda olduğunu nasıl öğrenebiliriz ki?
82 puanla kaç bin lise olsa atanabilirim diye merak ediyorum.
gün sayıyoruz artık atamaya 8 gün kaldı..

kadro tahminime göre 6800 kişi duyumlarıma göre

70 ve üzeri nasıl atanıyor yine atanamaz

Kadrolar açıklansa da bir rahat etsek artık. Her gün uyanır uyanmaz Bilgisayara koşar oldum. Çok sıkıldım artık ya :(

6800 olursa ortaöğretim 78 e düşermi acaba puan:(

6.800 olursa rahat düşer bence ama hizmetli kadrosu

İnşallah Kardeşim Allah Gönlüne göre versin gerçi Devlette hizmetli memurda artık temizlik işi yapmıyor bende yazacam hizmetliyi :)

amin inşşalh herkes hakketigi yerde olur haftaya az buçuk belli olur herşey

Arkadaşlar biraz sabredin ve resmi kaynaklarca açıklama yapılmadıkça fazla ciddiye almayın, inşallah hepiniz atanirsiniz

Ben hükümetten şöyle bir babayiğitlik beklerim;

Nasıl ki yerel seçimlerden önce hükümet kamuda çalışan 300.000 4b ve 4c'lileri 4a'ya alarak jest yaptıysa,

Aynı babayiğitliği bize de yapsın bakalım, mesela bazı arkadaşların dediği gibi 20.000 yada 30.000 engelliyi kamuya yerleştirsin bakalım...

Nerde öyle bir babayiğiiiit............................................................................!

20.000 30.000 engelliyi kamuya yerleştirmek mi biz engellilere öyle iyilikler yapmaya alışık değiller :D

Arkadaşlar terör mağduru gaziler 35000 kişi kendi sınıflarında işe yerleştiler. Bunların tamamı engelli olan kardeşlerimiz idi. Yani kısaca engelli kadrosundan tahminen 15000 kişiye yakın gazi terör mağduru olarak işe sınavsız yerleştiler. şuan ki engelli kadrolarından 15000 kişi eksildi. geri kalan engelliler ise 70 ve üzeri puan alan kişilerin hepsini işe seçimden önce yerleştirecekler.

terör mağduru ve gaziler nasıl engelli oluyor onu anlamadım

tamam gazilik öyle diyelim ekpss girdiğinin garantisi varmı atananların? peki terör mağdurları nasıl engelli oluyor onu bilmiyorum anlatırmısınız?

hepsi de engelli ve çoğunun ekpss sınavına girmiş kişiler. terör mağdurlarına gelince terör mağdurları sivil terör mağdurları operasyonlar sırasında engelli kalan sivil kardeşlerimiz.

inşallah öyle bişi vardır varsa ki gerçekten bi çok kişi atanmaya hak kazanır çünkü sıralamayı bayağı bi etkiler .... tabi ali nin dediği gibi sınava giren kişilerse eğer

peki çoğu ekpss sınavına girdi diyelim peki 70 ve üzeri puan aldıklarının garantisi varmı?

az önce 4 800 yazmış guruba biri kadronun doğrumu acaba:(((

evet arkadaşlar bakan faruk çelik twitterde açıklama yaptık kadro sayısı 4.682 dir buyurun 70 ve üstü arkadaşlar hepimiz kamudayız!

gerçekten çok üzücü :(( hayırlısı umutlar kalmadı artık bitti

[FONT=Tahoma]2015 yılı engelli memur yerleştirmelerine ilişkin olarak kamu kurum ve kuruluşlarınca Başkanlığımıza bildirimi yapılan kadrolara ait Nitelik Kod Kılavuzu ÖSYM Başkanlığına gönderilmiştir.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Bu kapsamda;
- İlkokul/ilköğretim/ortaokul eğitim seviyesinden 470,
- Ortaöğretim(lise) eğitim seviyesinden 2605,
- Önlisans eğitim seviyesinden 775,
- Lisans eğitim seviyesinden 832 adet olmak üzere,
toplam 4.682 adet kadro için yerleştirme işlemi gerçekleştirilecektir.[/FONT]

[FONT=Tahoma]Tercih işlemleri 16-24 Nisan 2015 tarihleri arasında www.osym.gov.tr internet adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Kamuoyuna saygıyla duyurulur.[/FONT]

yine hüsran, yine hüsran, yine hüsran................!

Bir yakınımın babası Kıbrıs gazisi ve öyle bir ülkede yaşıyoruz ki enteresan ki Kıbrıs gazilerine her hangi bir kolaylık olmadığını söylemişler.
komik utanç verici.

Tercih tarihleri açıklanmış hadi hayırlısı olsun.

- Ortaöğretim(lise) eğitim seviyesinden 2605, sayısı verilmiş... 81 puan 2200 sıralamam var.bu puanla memur olma şansım varmı acaba....hizmetliyim şuanda yorum yapabılırmıyız...saygılarımla

2015 yılının yazısını dıkkate alıp yorum yapmışısz kusra bakmayın...

Üst Alt