Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. EKPSS ataması ne zaman olur, kaç kişi alınır?

arkadaşlar çalışma var lütfen destek olun yoksa çok az kadro olacak ilk atamadakinden daha çok direnmeliyiz on bin almadan gelmeyecegiz emin olun

"Bir Kısım Engelli Personel Alacağız" ifadesi ne anlama geliyor?

Engelliler Sitesi - Bakan İslam: 'Bir kısım engelli personel alacağız' Arkadaşlar Sayın Bakanımız Ayşenur İslam Kamuda Açık Kadroları Kabul Ediyor Ancak Kadro Sayısı Hakkında En Ufak Bir şey Söylemediği Gibi "Bir Kısım" İfadesini Kullanıyor. Sizce Bu Cümlenin Anlamı Nedir? Engelli İstihdamı Bu Kadar Zor Bir şey mi?

fatma şahini mumla arıyoruz desene :) en azından o daha çok almış yapmıştı:)

Daha seçime 2 3 ay varken "Engellilerin oy kullana bilmesi için gerekli tüm düzenlemeleri yaptık" diye söylene biliyorlar bunlar bu kadar işte!

bu atamada ortaöğretimde puan ne kadara kadar düşer sizce fikri olan varmı arkadaşlar

73 zor bence 76 ya kadar düşerse düşebilir en az

Sayıyı görmeden cevap vermek mümkün değil arkadaşlar. Muhtemelen bu hafta açıklanacak artık kaç kişi alınacağı.

arkadaşlar ne yazık ki bu sefer girilemezse bu sene alım bi daha zor gibi. evde çalışma projeleri üzerinde çalışıp o şekilde bizlere iş tanzim edilse çok daha iyi olur.

ortaöğretim zaten 83 e kadar düştü hizmetli 78 e düşer bence

Arkadaşlar 80 puan aşağısı ne olur bilemiyorum aslında 80 puan yukarısıda ne olur bilemiyorum hükümetin engellilere daha başka ne gibi işkence yapacağını hiç bilemiyorum sonunda kafayı yemeye mi başlıyorum bilemiyorum :D :D

bu hafta açıklanmaz nisan 10 gibi açıklanır benim tahminim

Atama öncesi kadro sayısı ile birlikte nitelikli kadro isteme çalışmasına dikkat edin arkadaşlar. 1. EKPSS atamasında nitelikli kadro fazla yoktu. Umarım bu sefer yeterince nitelikli kadro açmışlardır. Ben mühendislikte branşımda birinci olduğum halde 1. atamada memur olarak atandım.

Kaç kişi alınır bilmem ama diyanet 50li puanlara kadar düştü ilk atamada. 2012 ömss baktım yine aynı 50 puanla atananlar var. 2012 ömss'de 92 puanla atanan bile var artık ne kadar çok alım yapıyorlarsa 50lere kadar alıyorlar.

Bence haksızlık var oranlarda.

İnanmayanlar bakabilir o puanlarda başka o kadar alan var mı diye

link aşağıda arama yaparken 49, ile başlayabilirsiniz.Virgül ile arama yapılmalı

Rekor diyanette en düşük puan sayısında

http://www.osym.gov.tr/dosya/1-60690/h/2012-omss-minmakspuanlarortaogretim.pdf

zaten nitelik diye diye yarın birgün engelli doktor avukat eczacı lazım derler artık :D zaten imam hatipler sağlıkçılar 50 puanla atanıyor ve hala boş kadroları var bari o açık yere niteliksiz adam alıp kendileri eğitimle nitelikli yapsalar en basiti ama olmaz o zaman devlet çok engelli memur alır ve engellilere iyilik yapmış olur sonra Allah muhafaza bişeyleri eksilir engellilere niye iyilik yapsınlarki

2012 ömss boş kalan sadece ORTAÖĞRETİM kadrosunda 450 den fazla diyanet bulunmakta. Bakmayın siz 50 li atananlara 10 puan alan olsa bile imam hatip mezunu atanırdı istediği yere.

bence nitelikli kadroları alacakları memurların sayısından düşmemelidirler. yoksa 5000 imamhatipli alınacak deseler ne olacak ?

@NETBUS

Dikkat ettiysen verdiğim linkte niteliklerde kalan kadro sayısı çok az diyanet dışında.Bu demek oluyor ki o alanda o kadar kişi var ama diyanette yok 2012 ilk atamada gördüler 2cide yine diyanet çok hatta 2014de bile çok ŞİMDİ DE ÇOK OLACAK onlar varsa atansın yoksa boş kalmaya devam etsin hesabı. Diyanette açıkta kalan olmasın diye bol bol yer veriyorlar.

Alımlarda ki oranları önce ki tercihlerde ki oranlara göre yapmaları lazım.

ben tekrardan imam hatip lisesine kayıt yaptırıp liseyi tekrardan okuyabilirmiyim :)

ekpps ataması

Ticaret meslek lisesi mezunuyum. Ayrıca MEB onaylı bilgisayar işletmenlik sertifikam var. Ekpss de aldığım puan 70 Muhasebe geneli sıralamam 1800 civarında veriyor ancak bilgisayarlı muhasebe tercihinde sıralamam 100 lere kadar iniyor.Bu kadar kadroda açılmaz ama tercih yaparken neye bakmam lazım ve bilgisayar sertifikamı atamadan önce eğitim bilgilerine dahil etmem gerekirmi? Muhasebe dışında tercih yapmak istesem hangi kodlara yoğunlaşmam gerekir?

bi duyum aldım ekpss kadro 6800 dediler

arkadaşlar bi duyum aldım ekpss kadro sayısı 6800 dediler

Evet bende memurlar.net'teki engelli yorumlarında okudum ama ne kdar doğru bilemem ama işallah daha fazla olur...

arkadaşlar güvenilir bi kaynakmı nerden aldıgınızıda yazsanız:) aslında açıklamaları lazımdı bu hafta tercihlere ne kaldıki

sağlam kaynaklardan . 70 ve üzeri puan alan tüm engellilerimiz yerleştirilecektir. Ortaöğretim ve yüksek okul mezunları için.

hocaoglu21

senin söylemine inanmam için ben paranoyak olmam lazım işaallah dediğin doğru çıkarda bütün engelliler atanır, yeter artık 15 senedir sınav sınav sınav ama sonuç hep hüsran artık devlet bize sahip çıksın hiçbir engelli geleceğinden umudunu yitirmesin, evlensin, araba alsın, ev alsın, çocuk yapıp kucağına alsın koklasın, sonuçta bizde insanız...

sağlam kaynaklardan . 70 ve üzeri puan alan tüm engellilerimiz yerleştirilecektir. Ortaöğretim ve yüksek okul mezunları için.

bu çok büyük bi iddaa ya yine ortaya bi laf atmayalım arkadaşlar umutları arttırmayalım o da günah olacak olan şey için yazalım olmayacak şeyleri paylaşmayalım ne olur:(

Üst Alt