Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. EKPSS ataması ne zaman olur, kaç kişi alınır?

işte gdiyorum aynen doğru dediklerim
abi benim evrak o yüzden sıkıntı çıktı. yeni rapor çıkardım . istihdam kısmı evet olacak şekilde. çalıştırılamayacağı işler kısmı da bir şeyler yazmalıymış
kardeşim sen bence dediğim gibi bir rapor almaya çalış geniş zamanında. sonra 2 ayağın 1 pabuca girmesin

arkadaşlar bildiğim kadarıyla 6 ayda bir yapılıyo hemen hemen yani şubat mart gibi olabilir inşAllah olur bekliyoruz :D

EKPSS 2015 kadro sayısı 3900'mü olacak!

Kaynağı kesinleşmemiş kulis bilgisi:

"EKPSS 2015 KADRO SAYISI 3900 OLACAK!
#EKPSS 2015 #kadro larının yüksek açılması için yoğun çalışma yaparak, kurumlarla görüşmeler gerçekleştiren Murat Kıvanç, 2015 kadrolarının 3900 olacağı, 1400 liseye ayrılacağı bilgisine ulaştığı bilgisini verdi. Ayrıca, 2016'ya kadar başka alım olmayacağı da kendisine ulaşmış. Ancak; bu bilgilere resmi kaynaktan edinmediği için kesin bilgi iddiasında bulunmuyor.
'3900 EKPSS kadrosunun konuşulduğu o görüşmede olmadığımdan bu konuyu savunmuyorum. Bu bilgi kulis haberidir. Beklentimiz 25 bin kadro. Sızan bu kadro sayısı kabul edilemez. Dayanışmayı şimdiden organize edip hazırlıklı olmak gerekiyor' Murat Kıvanç"
Engelliler Sitesi

mahfolduk bız artık 3900 kısı gene bınlerce kardesımız acıkta kalcak bu alımla kuraylanda 100 kısı anca alılar :(

7 bin gibi bir rakamdan da söz ediliyor. Resmi bir açıklamanın kısa sürede yapılacağından söz ediliyor... (Burada bazı yazıları aktarmıştım ama resmi açıklama olmadığı için kaynaklarından silindi buradan da paylaşmanın anlamı kalmadı.)

7 bin kadro yerletirmesinden sonra 2015 yılı sonunda veya 2016 yılı başında 5 binlik bir yerleştirme daha olmalı. Olmaz ise bu Ekpss ile yerleşecek toplam sayı büyük bir hüsran olur. Umarım EKPSS ile toplamda 3 yerletirme yapılır.

ya arkadslar kuradanda alırlarmı bı daha gecen loto vurmadı bana belkı bu sefer allah yuzume guler bu işşizlik işkesinden kurtarır

"3900 sayı kabul edilemez! Konu ile ilgili yoğun uğraş veriyoruz. Ankara'da görevlendirdiğimiz arkadaşlarımız #DPB Yardımcısı Enes Polat ile görüşme yaptılar. Enes Polat'ın ifadeleri ile görüşme özeti:
Bakanımız Faruk Çelik'te '#atama sayısı bellidir, 3.900 kadro olmaz da bu sayı 5 bin olur ya da 7 bin olur' düşüncesinde. Bahsettiğiniz 25 bin içerisinde #EKPSS atananlar düşmedi, düştüğünde boş kadro sayısı 25 bin değil 20 bindir. 20 bin alım olması çok zor...EKPSS alım bu yıl olmayacak 2015 yılının başında alım olacak.
Kadro sayısı belli ise Bakanımız Sn Faruk Çelik'ten resmi bir açıklama bekliyoruz.
10 VEYA 11 ARALIK 2014 ANKARA'DA EKPSS KONULU TOPLANTIYA TÜM EKPSS ADAYLARINI BEKLİYORUZ
Murat Kıvanç"

Tahmin olarak lisans,ön lisans ve ilk öğretimde "MEMUR" olarak en düşük puan alanlar atanır.Tercih edilen yerlerin önemi var tabi ama benim demek istediğim genel olarak

Lisans = Tamamı atanır 3.848 kişi girmiş yarısı atandı bile zaten.

Ön Lisans = Tahminen yüzde 75 civarı

Lise düzeyi = 80 altı zor memurluk için

Ya sizce

evet 80 altı zor görünüyor memmurluk için belkide 80 le sadece hizmetliler girebilir

3900'ün dışındakiler de, işte böyle atanıyor arkadaşlar...

Chp

Arkadaşlar atanmak artık çok zor eğitimin ne kadar yüksekse atanma olasılığın o kadar yüksek misal ben 85.55 puan aldım ortaöğretimden düz memurluk yazdım sadece gelmesi çok zor 1. atamada da 2. atamada da hatta yapılırsa 3. atamada da ama bi önlisans ya da lisans mezunu biri çok kolay atanıyor haa benim fikrimi sorarsanız beni kötü etkilemesine rağmen doğru bi karar eğitimi yüksek olanın atanmasının kolay olması çok normal ve olması gereken bişey ortaöğretim arkadaşlarım ve benim yapacak tek bişeyimiz var kadroların yüksek gelmesi için dua etmek kadro ne kadar yüksek insanlar o kadar rahat haa bi düşüncem daha var verilen kadrolar dalga gecer gibi az 70 bin kişi giriyor ve verdikleri kadro 3 bin küfür gibi... umarım 2. atamada bu hatalarının farkına varıp olması gerekeni yani en azından %10 gibi bi dilimi atarlar yaklaşık 6-6,5 bin kişi

Arkadaşlar ben torpilli atamalardan çok rahatsız oldum, inanın medyaya yapılan darbe bile beni bu haksız atamalar kadar üzmedi çünkü 2 gün sonra unutulup gider ama bizim hakkımız ve geleceğimiz olan EKPSS'den bile başkaları atanıyorsa bu çok tiksindirici ve çok alçakça bir durumdur, arkadaşlar lütfen bırakalım artık A partisini. B partisini durum çok vahim ne olacak bu halimiz kime sığınacağız nasıl bir gelecek hayallerimiz olacak artık bir şeyler yapmamız lazım binlerce engelli toplayıp protesto eylemi yapmamız lazım yoksa biz daha çok bekleriz 2. yada 3. atamalarını...

Chp'li olan bir milletvekili bir link yayınlamış "www.haksizatamalar.com" diye bir site ismi var girdim baktım eğer doğruysa vay anam vay millet sınavsız nereleri götürmüş biz sınavla 80 puanlarla 90 puanlarla hizmetli kadrosuna bile yerleşemezken elin adamları bırakın hizmetliyi memurluğu adamlar genel müdür başkan müşavir vs vs...

madem artk memur olamıyoz ben kendımı oldureyım en ıyısı bu surunmekten ıyıdır

bır gunde moral verıcı bı haber gelsın ya bıktım artık yemın ederım kafaı yıyecem ya

oylede karargah kardesım ama artık boyle haberler duydukca ınsanın sabrıda tukenıyo acaba bosamı beklıyoz bosamı umıtlenıyoz :(

ben 76 aldım lise düzeyi demek ki bende açıkta kaldım aslında çok umutluydum

murat6677;

ben zamanında ve halen diyorum bu partiye oy vermeyin oyları düşerse yandım yandıma düşüp bi çok kesime kadro verirler ama bazı arkadaşlar yok bu parti 3 aydan 3 aya aldıgimız maaşları bu kadar zamlandırdı. Yok kömür veriyor yok makarna veriyor bırakın bu düşünceleri ben hepimizi düşünüyorum yoksa iyi kötü bi maaşım var bugün yarın emekli olup kendi kabuguma cekilirim ama böyle yaparsam böyle yaparsak ülke elden gider onun için oy vermeyin

Umudun olmalı, puanın çok güzel, ceza tevkif evleri erkek koduyla kadro açarsa yerleşirsin gibime geliyor. Artı illa memur vs kadrosuna atanmalıyım dersen % 50-% 50 şansın olur, hizmetli kadrosunu da kafanda düşün.

zaten hizmetli yazacagım bütün tercihlerimi memurlukta gözüm yok:eek::eek:

40 bin kısıtlamasına takılmayacak atama izinleri

Bu atamaların içinde engelli atamalarıda olduğu halde neden sınav yaparlarki madem sınav yapıldı neden kadrolar doldurulmaz....

mrb arkadaşlar ben bu sene lisan mezunu olacam ve ekpss se gırebılme şansım var mı

Yeniden EKPSS ataması ne zaman olacak?

Merhaba benimde kalp rahatsızlığım var ekpss girdim ama atanamadım tekrar atama olucak mı beni bilgilendirebilirmisiniz.

evet olacak, 2015 in ilk 3 ayı içinde, en geç martta atama olacak dedi DPB başkanı...

Efenin söylediği gibi ilk 3 ay içerisinde yapılacak atama, 85,6 çektim normal memurluk yazacağım, mümkün olduğu kadar olabilitesine ve daha önce ki zamanlar kaç puanla alım yapıldığına bakarak tercihlerinizi yaparsanız eğer kolay kolay açıkta kalmazsınız..

ekpss sinavi nezaman

Slm arkadaslar ekpss sinavi ve 2. Atamalari nezaman acaba

Üst Alt