Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. EKPSS ataması ne zaman olur, kaç kişi alınır?

özcan kardeşim kısmet olursa nisan yada mayıs ayında olur inşallah. çünkü ocak şubatta emeklilik günleri var inşallah...

geçen seferki atamalar göz önüne alınırsa 2 atama arasında kaç ay olabilir ? ona göre birşeyler söylemek iyi olur. bu arada şehit yakınları olan 5000 kişiye kontenjan için bizden kıstılar. olsun ben hakkımı helal ediyorum ama aynı şekilde diğer memurlardan da azaltsınlar mesela 30000 polis değilde 25000 polis alsınlar.

Bu adrese mesaj atalım

https://www.facebook.com/AileBakanligi

BU ADRESE MESAJ ATALIM SESİMİZİ DUYURALIM DAHA ÇOK ENGELLİ ALIMI YAPILSIN DİYELİM HEP BERABER
UNUTMATALIM
BİR AĞAÇTAN BİR MİLYON KİBRİT ÇIKAR
BİR KİBRİT BİR MİLYON AĞACI YAKAR

BİRLİK OLALIM BİRLİK OLALIM BİRLİK OLALIM

2.atamalar

Arkadaşlar 2.atamalar nzaman olur bilgisi olan varmi?

Arkadaşlar biliyorsunuz ki ekpss den yüksek puanlar atanmış oldu şimdi merak ettiğim puanlar düştüğü için şubatta kesin ekpss ataması olur mu ? Tek dileğim şubatta atamasi olması bu konuda yorumlarınızı yazarsaniz sevinirim ....

https://www.facebook.com/AileBakanligiBU ADRESE MESAJ ATALIM SESİMİZİ DUYURALIM DAHA ÇOK ENGELLİ ALIMI YAPILSIN DİYELİM HEP BERABER UNUTMATALIM BİR AĞAÇTAN BİR MİLYON KİBRİT ÇIKARBİR KİBRİT BİR MİLYON AĞACI YAKARBİRLİK OLALIM BİRLİK OLALIM BİRLİK OLALIM
Katılıyorum

bende kuracıyım kura ıle alım olurmu 2. atamalarda bende maıl atsam bı faydası olurmu

2.atamalar nzaman olur arkadaşlar

2.atamalar nzaman olur arkadslar

insallah 2. atamalarda yuksek bır alım olur kuradanda alsalar cok ıyı olur gene 240 kişi falan alsalar zor

yeni atamalar

Faruk Çelik, Yeni EKPSS atamalarının ne zaman yapılacağını yanıtladı - Kamu24.net

[FONT=pt_sansregular]EKPSS'ye giren binlerce engelli memur adayının yeni bir EKPSSatamasının ne zaman yapılacağını merak ediyordu.[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]
Bu konuya ilişkin Milletvekili Ahmet Kenan TANRIKULU 20.05.2014 tarihli verdiği soru önergesine Çalışma Bakanı Faruk Çelik'ten yanıt geldi.[/FONT]

[FONT=pt_sansregular]Faruk Çelik'in soru önergesine verdiği 24.09.2014 tarihli yazılı açıklama şöyle:[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]"657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53’üncü maddesinde; “Kamu kurum ve kuruluşlarının dolu memur kadro sayılarının % 3’ü oranındaki münhal kadroyu engelli istihdamına tahsis etmek ve tahsis ettikleri bu kadrolarda engelli istihdam etmek zorunda olduğu, engelli açığı bulunan kamu kurum ve kuruluşları bir sonraki yıl için alım yapacakları engellilere ilişkin taleplerini her yılın Ekim ayının sonuna kadar Devlet Personel Başkanlığına bildirmesi gerektiği,” hükmü bulunmaktadır. Bu hüküm çerçevesinde, engelli memur açığı olan kamu kurum ve kuruluşlarının Devlet Personel Başkanlığına bildirmiş olduğu kadrolara yerleştirme işlemi gerçekleştirilmektedir.[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]Devlet Personel Başkanlığına elektronik ortamda intikal ettirilen bilgiler çerçevesinde Haziran 2014 tarihi itibarıyla hazırlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Engelli Personel İstihdamı ve Engellilere Tahsisli Kadro Kontenjanlarının Karşılaştırmalı Durum Cetveline göre kamu kurum ve kuruluşlarında engelli çalıştırma yükümlülüğü kapsamında kabul edilen dolu memur kadro sayısı toplam 1.974.389’dur. Bu çerçevede, engellilere tahsis edilmesi gereken kadro sayısı 59.458 olup, bu kadroların 34.089’u dolu ve 25.369’u boş bulunmaktadır.[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]Diğer taraftan, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Adalet Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı gibi özel ihtisas gerektiren mesleklerin bulunduğu kurumlarda engelli kontenjan açığı bulunmaktadır. Bahse konu bu kurumlar eğitim, din, sağlık hizmetlerini yürütmekle görevli olan kurumlar olup, dolu memur kadrolarının neredeyse tamamına yakını hizmet sunmuş oldukları eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfı, din hizmetleri sınıfı, sağlık hizmetleri ve yardımcı sağlık hizmetleri sınıfında bulunan kadrolardan oluşmaktadır. 2012 ÖMSS göre ise ÖMSS ye giren adayların ilgili kurumların hizmet gerekleri ve kadro ihtiyaçlarına ve istenilen eğitim durumlarına uygun niteliklere haiz olmadığı görülmektedir.[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53’üncü maddesi kapsamında, 2014 yılı içerisinde yapılacak engelli memur yerleştirmelerinden sonraki engelli memur yerleştirmelerine ilişkin kamu kurum ve kuruluşlarının kadro bildirim süreci Ekim 2014 tarihinde başlatılacak, bildirilen kadrolar üzerinde hukuki incelemeler tamamlandıktan sonra 2015 yılı içerisinde de engelli memur yerleştirmeleri gerçekleştirilecektir."[/FONT]

Yazıyı hafif büyütseydin yada yazı şeklini değiştirseydin de rahat okusaydım gözlerim bozulacak :)

Kadro bildirim süreci en az 3 ay sürecek diyorsun yani? Yuhh :) Ekim-Kasım-Aralık
Ki hemen Ocak 2015te alım olmaz galiba bu durumda 5-6 ay boyunca kadro belirleyeceksiniz heralde

aladıgım kadarıyla yönetmenlikte senede bir alım olacak diyor dogrumu

2015 ta alım olacak demiş sayın bakan onu bizde biliyoruz öneli olan hangi ay :D

senede 1 kes ı o zaman 2015 tekı atamalarda kuracılara ekmek yok sanırsam :(

ekpss ataması

ekpss atama tarihi tahminen ne zaman?

aldıgım bir duyuma göre 2. terciklerde kura ıle alım olmıcakmıs :(

merhaba arkadaslar cogu kısı dıyor 2 .bır tercıhte kura ıle alım olmıcak o zaman 2 yılda 1 sefermı kura ıle alım oluyor :(

ekpss 2. 3. varsa 4. atamalar ne zaman?

Belirli bir tarih var mi? 2015 te hangi ay muhtemel 2. Atama için? Ayrıyeten 3. Ve 4. ATamalar ne zaman?

3 atama var arkadaşlar

2 ci atama şubatta 3 cü atama sınava yakın 2016 da

paranoya;

yeni kadro açılmayacak diyorlar sizde 3 atama var diyorsunuz kadro açılmayınca atamanın ne faydası var

çağlar57;

kim nerede diyor yeni kadro açılmayacağını???

İnşallah tüm herkes atanir

sedatgedik sedatgedik çevrimdışı (offline)
kardeşim ilk atamada atalan kardeşlerimizden kaç kişi gitmezse yada istifa ederse yada emekli olup kadro acılırda o kadar kişi atama yapılır. rakamı kimse şimdi vermez.

ekpss 2 atama ne zaman olur ve tahminen ne kadar memur alımı yapılır?

sun anda 5000 sehit ve gazi yakını alındıgına göre 2 atamada alım düsük mü olur tesekkurler?

arkadaşlar benim mesleğim bilgisayarcı. Acaba hizmetli kadrosuna 2./3. veya 4. atamada atanırsam. Bu kademeden üst sınıfa (memurluğa) geçebilir miyim?

loris kardeşim 3-4 atama olacağı belli değil hadi diyelim hizmetli olarak atandın evet üst kademeye memur vs geçme hakkın var bunlarında sınavı var birde üni bitirmek işine yarar

Üst Alt