Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el işitme cihazları satın alan firmalar kişiler var mı? Varsa nasıl ulaşılabilir?

phonak certena micro marka isitme cihazini (iki tarafli sag-sol) isitme kaybima gore daha yeterli bir cihaz almam gerektiginden ve yeniledigimden dolayi satiyorum. Cihazda hicbir hasar ve sorun yoktur. Fiyat:2500 (sag sol cift fiyati)

elimde sağ ve sol kulak olmak üzere phonak sky v70 up cihaz vardır 3 ay kullanildi implant ameliyatı olacağından dolayı satiliktir kızım kullandığı için pembe renk yaptırmıştım garantisi ve faturası mevcuttur irtibat için 532 430 8616 dan ulaşabilirsiniz

2.el işitme cihazı arıyorum.

Kulak içi yada Tam Kulak İçi modelli iyi durumda olan 2.el işitme cihazı arıyorum.

yani kanal içi istemiyorum.görünen model istiyorum kulağa tam oturan model arıyorum.asla ötme yapmayan bir model olması şart.
05536182450 lütme watsapptan resmini özelliklerini fiyatını ve hangi ilde olduğunu yazarmısınız.ben balıkesir-merkezdeyim.

ortasekerli

kulak içi bende var en fazla 10 gün kullandım ötme yapmıyor fakat kulak içi size olurmu bilmiyorum kişinin kulağının iç ölçüsüne göre yapılıyor ben indirimli aldım bin tl ye

Beltone marka

kalıp kişiye göre tekrar düzenlenebiliyor.....watsap atın lütfen.

Arkadaşlar Merhaba bende iş gereği işitme cihazı almam gerekti sonrasında kulak ameliyatı olmaya karar verdim ve ameliyat oldum bende de siemens orion 2- 4 kanallı kulak içi sol telefon ile sesi yükseltip alcaltma özelliği mevcut ortama göre gürültülü-tv-müzik-genel özellikleri bulunuyor telefondan ayarını yapabiliyosunuz cihazı 2 ay önce aldım ve sadece 2-3 defa taktım aldımdan beri sadece 1 kez pil değiştirdim ve elimde 50 tane pili duruyor. 2300 TL ye aldım 22 ay garantisi ve faturası mevcut 1800 e satmayı düşünüyorum almak isteyen varsa ve cihazın detayını resimlerini isteyen varsa iletişime gecebilir. gokhanvatansever54@gmail.com

Merhaba elimde 2 adet si ser aria SPmarka işitme cihazı var 3 ay kadar kullanabildim çok temizdir bakımı yapılmış şekilde kutusundadır, kulak arkasıdır 2500 e aldım ikisini 1500 e satmak istiyorum ilgilenen kişiler için 05389409745

Melek1

Merhaba hangi düzeyde işitme kaybı için cihazlar ? Arkadaşlarıma bir söyleyeceğim.

@Love Master

Merhaba 110 db e kadar karşılıyor kulak arkası istersenz resim atarım whatsapptan özellklerini atarım güçlü bi cihaz orta ve ileri düzey kayıplar için bana iki kulakta çok güçlü geldi tek kulak kullanıyorm şu an kulak içi elimde kaldı 2014 te aldm bakımları kullanmadığım halde düzenli yapıldı en son bakımı haziranda yapıldı kutusunda duruyor

Merhaba Arkadaşlar;

Elimde sadece birkaç gün kullanılabilmiş iki adet Tuna 142 Cihaz mevcut. Ürünler sıfırdan farksız hatta sıfırdır. Kutusu ambalajı mevcut. İlgilenen olursa değerlendirmek istiyorum isteyene resimlerini gönderebilirim.

Bende oticon ria 2 cihaz aldim 2 ay once.Daha ust bir midel almak istiyorum.Almak isteyen olursa bin lira civarinda satabilirim.

Benim cihaz size göre phonak v70

0545 211 91 40 wabsab tan yazabilirsin

Ben satıyorum bende siemens var signia modeli kulak arkası değiştirmek istiyorum ben eğer istersen satabilirim sana akıllı telefondan kumanda edilebiliyor ses yükseltme indirme gibi ayarlar yapılıyor.Cihaz çok küçük kulak arkası olmasına rağmen belli etmiyor.

Phonak v70 var ileri derecede işitme kaybı için wabsab tan yazabilirsin
0545 211 91 40

Phonak v70 var ileri derecede işitme kaybı için wabsab tan yazabilirsin
0545 211 91 40

merhabalar benim elimde sağ ve sol olmak üzere 2 adet phonak virto v70 kulak içi kulaklık var ameliyat nedeniyle satılıktır. + 48 adet pil de hediye verilecektir. 0506 427 81 68

oticon alta2 pro ti kulak arkası işitme cihazımı satıyorum 2 adet fiyatı 8000 tl 0505 017 54 80

Siemens Motion M marka işitme cihazını satıyorum. Kızıma implant cihazı takıldığı için artık kullanmayacak. Garantisi 2019'un Şubat ayına kadar devam ediyor. Cihaz daha 1,5 yıllık. Pembe renkli. Kız çocukları için çok uygun. Piyasa fiyatı 3.000 lira civarında. ben 1.500 liraya satıyorum. cep:0530 345 6455

Elimde Nuear marka, Rhapsody 1600 mini BTE Latte şeklinde bir işitme cihazı var. Cihaz sadece 4 gün kullanıldı. 4500 Liraya alındı. Fatura ve garantisi hala duruyor. Anneannemiz kullanamadı ve birilerinin işine yarasın diye, makul fiyata satalım istiyoruz. İlgilenen var ise, ciftci.ramazan@hotmail.com adresinden veya 05367114268 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz. İstanbul'dayım, elden rahatlıkla iletebilirim.

elimde phonak naida 030-sp var hiç kullanmadık ilgilenenler : 551 703 33 19 whatsapptan ulaşabilir.

ikinci el widex vital 19 işitme cihazı hic kullanilmadi kulak arkasi tel 05550105994 garantisi iki yil fiyat 1000 tl dunyanin en kaliteli isitme cihazi

KARGOYLA GONDERILIR

Widex Vital 19

WIDEX VITAL kalite ve olağanüstü sesin mükemmel bileşimini uygun fiyata sunabilen yeni işitme cihazı ailesidir. Hafiften orta-ağır dereceye kadar işitme kayıpları içindir.
4 uygulama frekans kanalı
9 uygulama frekans bandı
EDRC - Geliştirilmiş Dinamik Aralık Kompresyonu (Enhanced Dynamic Range Compression)
Temel Gürültü Azaltma
Yönlenmesiz çift mikrofon
Statik Geribesleme Önleyici
2 işitme programı (Master + T/MT)
Ses kontrolü
Telekoil
DAI (Doğrudan odyo girişi) seçeneği
IP57 belgeli toz ve su koruması
Alerjen olmayan malzemelerden üretilmiştir

2015 Ekim alımı, en fazla 5 ay kullanıldı. Phonak audeo Q70 Advanced modeli. 4500'e aldım. Çift kulak. Şu an ki fiyatı 8 bin TL buluyormuş. Kulaklıklık bir durumum yok. Doktor alıp dene, belki faydasını görürsün demişti. Aldım ve kulaklarımın, kulaklıklık bir durumu olmadığına kanaat getirip kullanmadım. Sıfır olarak duruyor. En az 3 bin TL'ye satarım. Israr ve durum dolayısıyla az daha indirebilirim.

Slm arkadaslar elimde interton marka kanal ici cihazim var sifir aldim 1hafta kulandim 2 senedirde kullanmiyorum ihtiyactan dolayi satlik 2.500 aldim suan 2000 satmayi dusunuyorum.

Interton cihaz isteyen beni arasin uygun fiyata verilir 05313844923

Merhaba arkadaşlar ,

Maico marka CP/Cpx modeli Kulak arkası işitme cihazı vardır . Sadece bir kere kullanılmıştır , çok temiz ve sıfır gibidir . Bütün kutusu ve malzemeleri mevcuttur . Faturasında yazdığı gibi 1500 TL'ye alınmıştır geçen sene . Artık ihtiyacımız olmadığı için 500 TL'ye satıyoruz . İlgilenen olursa daha detaylı bilgi ve bütün fotoğrafları gönderebilirim . İletişim için 05070036203 ( whatsapp,sms) kullanabilirsiniz . Teşekkürler .

Benimki bitane dijital unitron cihaz kulakiçi isteyen olursa 500 vercem

Alman markasıdır unitron

Üst Alt