Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el işitme cihazları satın alan firmalar kişiler var mı? Varsa nasıl ulaşılabilir?

Phonak Audeo q50 İşitme cihazımı ameliyat olduğum için satmak istiyorum. Cihaz sorunsuzdur orta ve ileri derece İşitme kayıplarına uygundur. Kutusu ve faturası vardır cihaz son teknolojidir.

Satılık işitme cihazları

Arkadaşlar merhaba,

Bir medikal dükkanımız vardı bazı zorluklardan sebebiyeti ile kapatmak durumunda kaldık elimizde farklı modellerin birden fazla işitme cihazları mevcut.

Cihazlarda hiç kullanılmamış olup kutuları mevcuttur.

Kesinlikle 2. el değil sıfır cihazlardır istanbul içi elden yada genel olarak kargo ile gönderim yapabilirim.

Cihazlar elimizde kaldığı için piyasa fiyatının yarısına mevcut fiyatları olacaktır.

Modeller ile alakalı bazı sitelerde ilanlar açtık satıldıkça burada belirtiyor olurum.

Admin arkadaşlar eğer konu açılışında yanlış bir şey yaptıysam uyarırsanız sevinirim.

Modeller:

Bernafon

Bernafon Saphira 3 / Kutusuz / Kulak Arkası

Bernafon Nevara 1 / Kutusuz / Kulak Arkası

Siemens:

Intuıs Cıc / Montajlanmamış / Kutulu / Kanal İçi

Nitro 301 Sp / Kutulu / Kulak Arkası

Pure 301 / Kutusuz / Kulak Arkası

Signia:

Insıo 3 Px / Montajlı / Kutulu / Kanal İçi

1.md.jpg

2.md.jpg

Sormak istediklerinizi konuda belirtirseniz elimden geldiği en kısa süre içerisinde yardımcı olmaya çalışırım.

İyi forumlar , iyi günler.

GRAHAM BELL
Hocam hızlı elden çıkartabilmek için olabildiği kadar uyguna bırakacağız piyasa fiyatının yarısı olarak düşünebilirsiniz.

Forum kurallarını tam inceleyemedim fiyat vermek sorun olabilir diye yazmadım mesaj vs. atma şansınız olursa konuşabiliriz

Saygılar.

IKINCI EL INTERTON SHARE 1820 6KANAL 17BANT DIJITAL KULAK ARKASI CIFT MIKROFONLU 45Db-75Db isitme kaybina uygun isitme cihazlari elimde vardir. Isteyen bana ulasabilir...

SATILDI

[-]Bende neredeyse kullanılmamış 2.el NEWSOUND marka işitme cihazı var .İsteyen ulaşabilir arkadaşlar fiyatı telden konuşabiliriz [/-]

Volkan1903
Kanal içi duruyormu?
İstanbul’dayım nasıl görebilirim?

Yazz

Hocam merhaba istanbuldaysanız buluşup gösterebilirim. size ulaşabileceğim bir alan var mı acaba ?

Tertemiz Sonic Celebrate miniRite 100 sağ-sol arayanlar benimle iletişime geçebilir. 05333487550

Bende kulak içi var bitane unitron değişmek isteyen varmı bana kulak arkası versin

(Sıfır) Üç Günlük widex super 440 s4-vs faturalı kutulu 8,000 alındı. İstediğim fiyat 3,000TL !!

Merhaba Babamın 2 kere kullandığı işitme cihazı mevcut kendisi vefat ettiği için satıyorum. Markası Bernafon model Saphıra 3 Kulak arkası Dıgıtal Programlanabilir Ani sesleri baskılama özelliği Gürültü baskılama 13 No pille çalışır İsviçre/Danimarka ürünü ses kısıp açma düğmesi mevcut aldığım yerden kalıp ve ayar yaptırabilirsiniz. 2 yıl garantili almak isteyenler bana ulaşsın lütfen 0533 311 86 18 Esin

Cihaz satıldı arkadaşlar güncellemek istiyorum.Herkese geçmiş olması dileklerimle acil şifalar dilerim

Arkadaşlar elimde sıemens mEka işitme cihazı vardır iki adet 1000liradan vericem.pilleri mevcuttur

Bende unitron var kulak içi ucuza veriyom isteyen olursa elimden çıksın

İsteyen varsa 600 vercem

Esin83 kardeş i bayramlar ciaz duruyormu duruyorsa fiyat verirmisin benim ciaz bozuk bütçemde yok uyğun olursa almak isterim ben kocaelideyim

bendeki cihaz bandanalı kemık yolu işitme cihazı aldığım fıyat 6000tl 3500 veririm

İNTERTON GAN290 GVİ 2 adet cihaz mevcut kutuları mevcut az kullanılmış ilgilenenler resimlerini de atabilirim 05058060492

Merhaba arkadaşlar bende satılık işitme cihazı var naida b 50 ub
cihaz sıfır garantili kutusunda hiç kullanılmadı
cihaz telefona da bağlana biliyor
özellikleri çok harika bir cihaz çok hassas duymadığı ses yok piyasa da çok uçuk fiyatı bende çok uygun
05423647072 arayın whatsapp dan resim ve diğer bilgiler konuşuruz

Resound lınx LS561 satılık

Merhaba sadece 3ay kullandım. Garantisi devam ediyor. 535 3034722

Merhaba arkadaşlar bende hiç kullanılmamış phonak q50 nadia işitme cihazı satılıktır 2 sinin değeri 2100 euro 1050 Euro'ya bırakacağım 2 sini ihtiyacı olan arkadaşlar 05320120713 WhatsApp tan bana mesaj gönderebilir

Elimde bir kaç ay kadar kullanılmış, sıfır ayarında Beltone Origin 2 OR285DVI İşitme Cihazı ve 1 paket Sony yedek pilleri mevcut. Kutusu, temizleme mendili, fırçası ve muhafaza kabı tam takım olarak duruyor. İleri derece (80 db) işitme kaybı için. İlgilenen olursa özelden fotoğraflarını gönderebilirim.

Selam
Elimde 2018 mart ayında aldığım garantisi devam eden SİEMENS PRİMAX ACE 5PX bulunmaktadır. Sol kulağımda %50 yakın işitme kaybı bulunduğundan almıştım ama alışamadım kullanamadım.
İşitme cihazına ihtiyacı olana arkadaşlar var ise 5331664172 telefondan iletişime geçebiliriz.
İyi günler

2.el işitme cihazı arıyorum.

Balıkesir merkezde ikamet etmekteyim.

yedekte tutacağım ileri derece kıvamında durumu iyi olan 500 tl civarı bir rakama işitme cihazı satın almak istiyorum.

05536182450 watsaptan resimlerini özelliklerini ve fiyatını bildiren mesaj atarsanız ciddi olarak görüşmek istiyorum...

20 haziranda dedeme aldığım widex menu me-19 bte comfort marka kulaklığı satmak istiyorum , 3 gün kullandı daha sonra yoğun bakıma alındı malesef kaybettik , 5000 lira verdim , garanti belgesi kutusu herşeyi mevcut sıfır gibi , almak isteyen mesaj atabilir uygun fiyata vericem

Sahibinden ikinci el işitme cihazı ileri derece

SATILDI

Merhaba
Elimde ileri derecede işitme kaybı olanlar için Starkey marka İşitme cihazı mevcut almak istiyenler benimle iletişim kurabilir. Cihaz çalışır durumda 4-5 tane yedek pilini vereceğim. Değeri 7000 TL civarında ancak ben 1500 tl vereceğim almak isteyenlere. Küçük bir pazarlık payı olabilir.

Oktay.

Son düzenleme:
Beltone Boost marka cihazımı satıyorum. Çok ileri derece işitme kayıpları için çok güçlü. Beltone Boost MFI (Iphone 5s ve üstü modeller ile kullanılabilen işitme cihazı). 2015 senesinde alındı, 4 senelik. iphone dan ayar yapılıp müzik vs dinlenebilir, fürültüyü kısıp direkt sesi cihaza verir, telefon gorusmesi yapılır bluetooth bağlantısı üzerinden. Tüm ayarlar iphone'un Beltone uygulaması ile yapılabiliyor. Hiçbir sorunu yoktur.

İletişim: melisangel@gmail.com

ıkıncı el ıdıs g500 işitme cihazı satıyorum

İkinci el İDİS G500 2 adet kulaklık satmaktayım ilgilenen kişiler tarafıma ulaşabilirler.

Frekans aralığı 110-9700 Hz 100-9200 Hz
Tepe 116 dB SPL 105 dB SPL
MPO - OSPL90 1600 Hz 109 dB SPL 100 dB SPL
HFA-OSPL90 110 dB SPL 102 dB SPL
Tepe 46 dB 35 dB
Tam kazanç* 1600 Hz 37 dB 29 dB
HFA-FOG 38 dB 30 dB
Referans test kazancı 30 dB 26 dB
1 mA/m alanı - -
Telecoil çıkışı (1600 Hz) 10 mA/m alanı - -
SOL/SAĞ ORANI - -
Toplam harmonik bozulma 500 Hz <2 % <2 %
(Giriş 70 dB SPL) 800 Hz <3 % <2 %
1600 Hz <2 % <2 %
Eşdeğer gürültü giriş seviyesi Omni (dB SPL) 21 dB SPL 18 dB SPL
Dir (dB SPL) 28 dB SPL 27 dB SPL
Pil tüketimi** Tipik 1.5 mA 1.6 mA
Sessiz 1.5 mA 1.5 mA

zj1406595o2c

20 haziranda dedeme aldığım widex menu me-19 bte comfort marka kulaklığı satmak istiyorum , 3 gün kullandı daha sonra yoğun bakıma alındı malesef kaybettik , 5000 lira verdim , garanti belgesi kutusu herşeyi mevcut sıfır gibi , almak isteyen mesaj atabilir 3000e verebilirim

Üst Alt