Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el işitme cihazları satın alan firmalar kişiler var mı? Varsa nasıl ulaşılabilir?

Selamün aleyküm duruyormu hala fiyat kulak ivimi

Bana kulak içi cihaz lazım varsa elinde uygun iki adet alabilirim maddi durumum fazla yok ama çok ihtiyacım var alamıyorum uygun fiyata veren olursa sevinirim

Ahmetvolkan benim var kulakiçi kaybın ne kadar

İleri kayıpsa olmaz kulak içi size

İşitme cihazları kulak kalıplarına ve işitme derecelerine göre verilmiyor mu? 2.el cihazların kalıplarını uygun gelmiyorsa kalıp değiştirebiliyor mu?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güncelleme arkadaşlar listedeki cihazların bazıları satıldı satılmış olanları işaretliyorum diğerleri için mesaj atarsanız yardımcı olabilirim.

Bernafon

Bernafon Saphira 3 / Kutusuz / Kulak Arkası SATILDI

Bernafon Nevara 1 / Kutusuz / Kulak Arkası SATILDI

Siemens:

Intuıs Cıc / Montajlanmamış / Kutulu / Kanal İçi SATILDI

Nitro 301 Sp / Kutulu / Kulak Arkası (Yüksek Kayıp İçin) SATIŞTA

Pure 301 / Kutusuz / Kulak Arkası SATILDI

Insio 3 Mı Kulak Arkası SATIŞTA

Signia:

Insıo 3 Px / Montajlı / Kutulu / Kanal İçi SATIŞTA

2013 de aldığım cihazı 2019 modeli ile değiştirdim 2013 cıhazına yazılım vs. yükleyemedi eski dedi tabi ne kadar doğru ise odyolokların %99 bildiğin işportacı gibi bgn dediği yarın tutmuyor o yüzden eski cihaza ayar işi vs. sıkıntı..

Birisi cevap yazabilir mi? 2. el cihazlarda cihaz kulak kalıbina uygun degilse ne yapıyorsunuz?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blackman34
kulak arkasida olsa kulak icide olsa cihazlar yeni kalip yaptirilir.parmak izi gibi kimsenin kulak izi kimseye uymaz.
muhendisin dedigi gibi kendi satmadigi cihaza hicbir odyocu iyi program yuklemez. yuklese bile yarim yukluyorlar.kendi satacakki ugrassin. ustelik en insaflisi 140 lira diyor ayari. bide ikinci el kavun degilki koklayasin.

blackman34

Merhaba,

Yeni kalıp yaptırıyoruz. Yarı yumuşak yaptırmanızı tavsiye ederim.

Merhabalar..
Izmirde ikamet ediyorum memurum 2013 yilindan beri cihaz kullaniyorum her 2 yilda bir yeni aliyorum . Aldiklarim çigli duymer firmasindan. Temiz titiz kullanan biriyim. Daha once bu site uzerinden 1 adet sattim ve cok memnun kaldi elimde 3 adet var biri sol 2 si sag kulak icin.
Isteyen olursa foto atarim. Fiyat da uygun olur zorlamam kimseyi

Satılık Phonak Sky B70 M

Merhaba
.
Bebeğimiz için aldığım Phonak Sky B 70 M çocuklar için işitme cihazını satıyorum.Cok az kullanılmıştır.(sağ 130,sol 75 saat kullanılmıştır).Tertemiz kutusundadır.İhtiyaci olanlara çok uygun fiyattan verebilirim.
Sıfırı liste fiyatı çifti için 15000₺ dir
İlgilenenlere çiftini 5000₺ den vereceğim

Son düzenleme:
Merhabalar,

2016 yılında almış olduğum widex marka süper 220 model işitme cihazlarımı(2 adet) model değişikliğinden dolayı cihaz başına 1500 tl fiyatla satıyorum. (ileri-çok ileri derecede işitme kayıpları için) 2 cihaz+ kulak içi hoparlör+call dex hediye(call-dex i 850 tl ye almıştım) toplamda 3000 tl . Cihazlar çok temiz ve sağlam durumdadır. Kutusunda teslim edilecek olup bir adet call-dex telefon aparatı hediye edilecektir. (CALL-DEX, telefonlarınızdan işitme cihazınıza direkt olarak ses aktarımı sağlayan ultra kompakt bir cihazdır.)

Ciddi alıcılar için
İletişim mail adresi : musakocbey@hotmail.com

akın kardeşimden cihazı ben aldım nevşehir de yaşıyorum site üzerinden aldım gönderdiği ürün dediği haricinde çıkmadı en ufak bi sorunu olmadı yanında pil ve bakımını yaptırıp gönderdi sağolsun güvenebilirsiniz ama ben unutup banyo ya girip bozdum cihazı :))

İşitme cihazı

Phonak nadia Q70-UP
16 kanal
Az kullanılmış
Garanti belgesi var ama tarih bitmiş
Orta ileri ve çok ileri uygundur 60 db 140 db kadar gibi
Pil:675
Önce 4 bin aldim
Fiyatı 1500 satıyorum
İstanbul/kartaldayiz
Sms 05382482460

Widex marka süper 220 model işitme cihazlarımı(2 adet) model değişikliğinden dolayı cihaz başına 1000 tl fiyatla satıyorum. (ileri-çok ileri derecede işitme kayıpları için) 2 cihaz+ kulak içi hoparlör+call dex hediye(call-dex i 850 tl ye almıştım) toplamda 2000 tl . Cihazlar çok temiz ve sağlam durumdadır. Kutusunda teslim edilecek olup bir adet call-dex telefon aparatı hediye edilecektir. (CALL-DEX, telefonlarınızdan işitme cihazınıza direkt olarak ses aktarımı sağlayan ultra kompakt bir cihazdır.)

iLETİŞİM İÇİN:musakocbey@Hotmail.com

Pluvia
Alan olursa vercem

Resimleri cihazın

Orta kulak kayıpları için

Unitron

Markası

Merhaba arkadaşlar, WİDEX EVOKE 110 çift işitme cihazları var, annem için aldım yaklaşık 3 hafta kullandı, sıfır gibi, garanti kapsamında kutular,belgeler mevcut, annem azimer olduğu için takamıyor. Satın almak isteyen iletişime geçebilir 0505 077 99 02

Slm

Merhabalar öncelikle tüm hasta engelli arkadaşlara Allah'ım Acil şifalar versin
Benim kullanmadığım oticon opn 1pp
Cihazımı satıyorum cihaz yeni gibi temiz piyasası neyse fiyatı yarısı kadar
0536 544 85 85

Son düzenleme:
Bende phonak naidia b50 sp var sıfır garantisi sifir acilmamis paketinde
05423647072 arayin uygun birşey yapacağız

Üst Alt