Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. Engelli Öğretmen ataması için çalışmalıyız...

Bu atamaların listesi ne zaman belli olur. Yani branş branş nerelere atanılmış öğrenmek için

Din kültürü öğretmenliği kaçla kapattı hocalarım?

Sosyal Bilgiler kaçla kapattı bilen var mı?

Twitter Türkiye engelliler platformunda yayınlandı Atanamayan engelliler,kamuda engelli kotasının arttırılması ve 10 bin engelli alımı yapılması için greve başlıyor.

Tarih: 27/02/2019-Saat: 14:00
Adres: Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı-ANKARA (Söğütözü Metro Durağına 5 Dakika Yürüme Mesafesindedir.) engelli_haklari

Arkadaşlar tüm ekpss girip atanamayan arkadaşlara bildirin

Twitter de Türkiye engelliler platformunda yayınlandı

Bu haber

https://youtu.be/_k571NJGsbs

Bu YouTube videosu engelli kotası artması için.izleyin ve siz de paylaşın

Arkadaşlar evraklarını veren var mı
07.02.2019 da Ankaramem den mesaj geldi.

Sayın Öğretmenimiz; Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğünce Engelli Öğretmen atamasına istinaden aday öğretmen olarak atama işlemleriniz gerçekleştirilmiş olup; Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması formunuzu elektronik ortamda doldurup 13/02/2019 tarihine kadar Müdürlüğümüze elden teslim etmeniz istenmiştir. İstenilen Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması formunu güncel ikametgahınızın bulunduğu muhtarlıktan onaylatarak getirilmesini rica ederiz. B030

08.02.2019 Ankara Branş atamaya güvenlik soruşturması evraklarını bıraktım.

11.02.2019 da tekrar mesaj geldi

Sayın Öğretmenimiz; Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğünce Engelli Öğretmen atamasına istinaden aday öğretmen olarak atama işlemleriniz gerçekleştirilmiş olup; Öğretmenlik Yapmasında Sakınca Olmadığını Belirtir Sağlık Raporu; Atamaya esas teşkil eden Engelli Sağlık Kurulu Raporunun alındığı Sağlık Kuruluşundan alınması gerekmektedir. Farklı hastanelerden alınan rapor geçerli sayılmayacaktır. Raporların aynı hastaneden alınarak Müdürlüğümüze (Personel Şubesi-2 Branş Atama) teslim edilecektir. B030

12.02.19 da Raporu aldım. Ankara Meb i aradım. Evrakları getireyip bırakayım mı diye. Hayır dediler. Güvenlik soruşturması bitsin tüm evrakları isteyeceğiz dediler.

Şuan a kadar hiçbir ses seda yok. Bekliyorum. Süreci takip için bir konu açılırsa daha sağlıklı olur.

Arkadaslar merhaba aranizda coğrafya bransindan sınava giren varmı kac ouanla kapattı

Arkadaşlar atanamayan arkadaşlarımıza destek olalım sizlerde bu cefayı çektiniz ondan dolayı desteklerinizi bekliyoruz

27 Şubat 2019
Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı önü
İstihdam talebimiz için eylem yapıyoruz*
sayın vekilim katılımlarınızi bekliyoruz.
Yer ;Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı
Tarih ; 27 Şubat 2019
Saat ; 13;30

Sözleşmeli öğretmenler başlıyor arkadaşlar bizden sonra olmasına rağmen

Sözleşmeli öğretmenlerin güvenlik soruşturmaları mülakattan önce yapılıyor. Bizim atamaların güvenlik soruşturmaları bile bitmedi. Soruşturmalar gittikten sonra evrakların ulaşması, komisyonun toplanması ortalama 2 haftayı buluyor diye okudum.

Yani bu durumda ortalama 1-2 ay daha zamanımız var

sözleşmeli öğretmenlerin daha soruşturması başlamamış.

Sosyal bilgilerde atama beklryen kaç kişi var ortalama lütfen cevap verin hiç bilgi yok.

Üst Alt