Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. Engelli Öğretmen ataması için çalışmalıyız...

İki farklı branşdan tercih yapabiliyor muyduk arkadaşlar?

selamlar ,

yaf tercih ekranında, öğrenim durumu ile ilgili alana "derecesi" kısmına ne yazıcaz?

(ortalamamızı mı yoksa lisans mıdır yüksek lisans mıdır bunu mu yazıcaz?)
kbenly hayırlı olsun bu arada. atanacağına çok sevindim.(32 kadro açılmış alanında)

ben düz memuriyet çok istiyordum (öğretmenlik istemiyordum) ama hayırlısı zaten gelmez muhtemelen bu puana.

Arkadaslar brans olarak okul oncesinden grup var mi
ahmet22 ben diploma puanimi yazmayi dusunuyorum

hay allah ya , mahkumiyete neden olan suçu var mı alanına yok yazmayı unuttum sanıırm ne olacak şimdi?

Gulsen95

onu ayrıca soruyor zaten...

ahmet22 ben lisans yazdım.siz sanırım yüksek lisans yapmıştınız bittiyse yüksek lisans yazın.altına da bölümünüzü yazın.teşekkür ederim evet atanıyorum

ahmet22 ben lisans yazdım.siz sanırım yüksek lisans yapmıştınız bittiyse yüksek lisans yazın.altına da bölümünüzü yazın.teşekkür ederim evet atanıyorum

Merhaba,

yok ben ortalamamı yazdım. ve başvuru tamamlandı (il milli eğt müdürlüğüne gittim) zaten fakülte seceneği girildi , fakültenin 4 yıllık olduğu belli olduğu halde o bile sorulmuş. onu da yazdım e artık lisans yazmaya gerek yoktur dedim bende.

öteki soruma da birşey olmaz denildi onaylandı valla.

Arkadaslar merhaba.
'En Son Bitirilen Öğrenim Durumu' kisminda adi bolumu ve derecesi kismina ne yaziyoruz net bilgisi olan var mi?

Merhaba ben başvurumu yapalı 2 gün oldu ama hala onayda yazısı var.Sizde oldu mu bu durun.

Izmiri yazacak olan bayan ogretmen arkadas var mi ?

Izmir bornovaya yerlestim sinif ogretmeni olarak eylulde basladim arkadaslar yardimci olmak isterim.

Arkadaslar buraya sirasyla lisans, ....ogretmenligi, ve diplomadaki mezuniyet notunumu yazicaz? Kafa karisikligimin sebebi daha sonraki 'mezuniyet bilgisi ' bolumunde de ayni bilgiler var

Bende heyecanlıyım... Hemde 32 rakamını görmüş göreli... İçimde bir umut var bu sefer olacak kbenly sonunda öğretmen olacağız inşaallah

Engelli öğretmen atama sayısı bakanın emriyle 750 oldu. Sonuçlar salı günü açıklanacak.

Merhaba arkadaslar sonuclar aciklandi biliyorsunuz simdi benim soru su ogretmenlik yapabilir raporu almamiz kac gun surer bilginiz var mi

kbenly hocam bende antep sınıf ogretmenligi eger isterseniz irtibatta olmak isteeim evraklar konusunda falan yardimci oluruz birbirimize

Hocam iyi olur... Başvuruda istedikleri, öğretmenlik yapabilir raporu, güvenlik soruşturması formu, mal bildirimi formu, bir de başvurduğumuzda bize damgalı verilen çıktı lazım galiba. Gaziantep mem i takip etmek lazım internette

Hayırlı olsun arkadaşlar hepinize.İnşallah gelecek defaya bizede nasip olur.2020 yılındaki sınava kadar bir daha öğretmen ataması olursa inşallah bizlerde gireriz diye düşünüyorum.

Hocam hayırlı olsun, sınıf öğretmenliği kaçla kapattı, +250 kontenjan da ne kadar ayrıldı merak ettim

dilate50

Benim bildiğim her yıl 2 adet atama yapıyorlar zaten SONUÇ EKRENINA BAKARSANIZ 2019 İLK ATAMA SONUÇLARI olarak duyurulmuş bu demektir ki 2020deki sınava kadar ATAMA olacak ama ne zaman ? facebookta nisan diyen var yaz başı-sonu diyen var herkes bişey söylüyor. Umarım 2020ye uzamaz..

Merhaba ins. Yerlestiniz hepiniz halkla iliskilere kim atandi ve nereye illerden ankara hangileri vardi

Üst Alt