Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. Engelli Öğretmen ataması için çalışmalıyız...

Arkadaslar herkese slm. Oncelikle bu atama hepimiz icin hayirli olur inşallah. Benim fizik ogretmenligindeki brans siralamam 7. Bu siralamaya fen edebiyat fizik bolumunu dahil etmelimiyim? Sonucta onlarin da cogunun formasyonu var
EKPSsden tercihh yapabiliyolar galiba devilmi?

Toromanss fizik branşına müracat edebilecek tüm bölümleri işaretlemeniz gerekiyor...sonuç sizin fizik dersinin branş sıralamasını verir.

Tesekkurler kbenly. Ozaman
brans bazinda siralama acisindan durumm cok ic acici degil. Umarim hersey hepimiz icin iyi olur. Farkli branslarin watsap grubu var mi mesela fizik ogretmenligi?
Bilgisi olan paylasirza cok sevinirim.

Merhaba Branş basında sıralamamızı Ösym nin sitesinde nereden bakabiliriz?Ben bulamadım.

Slm AİSe giris yaptiktan sonra basvurular ve tercihler kategorisine girin acilan sayfada 2018 EKPSS yi tiklayin yukarida gorceksiniz

Arkadaslar ben okul oncesi ve sinif ogretmenligi mezunuyum . Ilk atamada okul oncesinden basvurdum atanamadim 84 ile kapatti bu atamalarda sinifdan basvurmayi dusunuyorum ama tercih asamasinda basvuru yaparken brans isaretleme gibi bir buton var miydi ona gore tercih yapacagim da bilgisi olan var mi

Arkadaşlar malum bu ayın sonunda engelli öğretmen alımı var benim raporda istihdam bölümü işaretli değil başvuru yaparken sorun olur mu bilen varsa cevaplasın lütfen

durulmayan bi kafa

hocam atandığınız kurum rapor yeniletmenizi isteyebilir zaten de öğretmenlik yapabilir raporu isteyecekler onu da alacaksınız.

Gulsen95

yooo değil.ben bipolar bozukluk hastasıyım.veriyorlar ama heyetin karşısına çıkıp deli dolu davranırsam olmaz tabi.

ösym bu, branş bazı listeyi gülünemeyecek mi, ne kötü durum ya aynı puan 4 yıl

Son düzenleme:
arkadaşlar engelli öğretmen tercihlerinde herhangi bir yere atanma tercihi yapabiliyor muyuz?

DOHAAY

Branş kontenjanları ve branşlara göre açılan illere göre tercih ediyorsunuz. Bazı şehirlere açılmayabiliyor yani.

yok onu biliyorum da. hani normal atamada nereye olursa diye bir seçenek vardı ya o var mı merak etmiştim.

DOHAAY "tercih dışı atanmak istiyorum" seçeneği var evet.10 il tercih etttiniz ve bir de bu seçeneği işaretleyebilirsiniz.puanınız 10 tercih illerine yetmezse başka ile atanabilirsiniz inşallah.

DOHAAY

Bugüne kadar " tercih dışı atama " seçeneği vardı. Bunda da olacaktır muhtemelen...

cevaplar için çok teşekkürler. hepimiz için hayırlı olur inşallah. az kaldı artık.

yine hayal kırıklığı Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanına 1 kişilik kontenjan verilmiş. Anladım ben öğretmen olamıcam.

Üst Alt