Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar herkese slm. Oncelikle bu atama hepimiz icin hayirli olur inşallah. Benim fizik ogretmenligindeki brans siralamam 7. Bu siralamaya fen edebiyat fizik bolumunu dahil etmelimiyim? Sonucta onlarin da cogunun formasyonu var
EKPSsden tercihh yapabiliyolar galiba devilmi?
Tesekkurler kbenly. Ozaman
brans bazinda siralama acisindan durumm cok ic acici degil. Umarim hersey hepimiz icin iyi olur. Farkli branslarin watsap grubu var mi mesela fizik ogretmenligi?
Bilgisi olan paylasirza cok sevinirim.
Arkadaslar ben okul oncesi ve sinif ogretmenligi mezunuyum . Ilk atamada okul oncesinden basvurdum atanamadim 84 ile kapatti bu atamalarda sinifdan basvurmayi dusunuyorum ama tercih asamasinda basvuru yaparken brans isaretleme gibi bir buton var miydi ona gore tercih yapacagim da bilgisi olan var mi
Arkadaşlar malum bu ayın sonunda engelli öğretmen alımı var benim raporda istihdam bölümü işaretli değil başvuru yaparken sorun olur mu bilen varsa cevaplasın lütfen
DOHAAY "tercih dışı atanmak istiyorum" seçeneği var evet.10 il tercih etttiniz ve bir de bu seçeneği işaretleyebilirsiniz.puanınız 10 tercih illerine yetmezse başka ile atanabilirsiniz inşallah.