Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. Engelli Öğretmen ataması için çalışmalıyız...

goodboy ilk atamaların üzerinden daha 3 ay geçti.bence endişelenmeyin yine atamalar olur.hele bir meclis açılsın ekimde.zaman her şeyin ilacıdır.....ben de bekliyorum atanmayı.

Ben sizin kadar umutlu değilim hocam.Umarım siz haklı çıkarsınız.

Ayrıca bizlerin sorunlarını zerre önemsemeyen mevcut yönetimi destekleyen herkesin emeğine sağlık !..

Son düzenleme:
Bu atama icin calisan bir whatsaap gurubu vardi numarayi bilen varmi?

ekim de ögretmenlik alımları varmı

ekimde ögretmenlik ataması varmı bakanımızın bu konuda açıklaması varmı

Ben bu sınavda 73.183 gibi bir puan almış edebiyat öğretmeni adayıyım .Sizce atamalar Mart ayında kesin olur mu?Olursa alım ne olur?Yazan olursa sevinirim.

Arkadaşlar 23 Ekim de bir vizyon belgesi açıklayacak MEB.Acaba bizle ilgili bir adım söz konusu olur mu bu belgede?3 yıllık yol haritası açıklanacak çünkü.Daha yeni sözleşmeli temmuz ataması oldu.ardından bir daha ilana çıktılar.bizimkinin üzerinden 4 ay geçti daha tık yok..bir avuç öğretmeniz...

Arkadaşlar bir gelişme var mı diye ben de sürekli bakıyorum nete. Bir gelişme olursa burdan da paylaşalım.

adam diyor "sınırlamaya gideceğiz" siz doyuruz 1 tane daha atama olsun.. oy atarken düşünün bunları kütahya belediyesi özel kalem müdürü yazın googleye görürsünüz..

naginni679

Benim kardeşim 5 senedir mezun.elektrik elektronik müh. mezunu.işe yerleştiremedik.belediyeye adamı olan yerleşti.bizimki hala işsiz.bulunduğumuz ilde imkan yok.mecbur normal kpss ye hazırlanıyor.ümidimiz yok...

kbenly imkan yok derken sanayi yok diyorsanız onu bilemem ama iş ilanlarına başvurmada rekabet çok onun yerine bütün firmalara cvyi mail atın bazı firmalar ihtiyacı olduğu halde iş ilanı vermemiş olabiliyor

tkahveci86

Cv yolluyoruz.iyi de bir diploma puanıyla bitirdi ama işte nasipte yokmuş.kpss ye çalışsın bari.

Arkadaşlar branş siralamalari açıklandı bi hareketlilik var acaba bu öğretmenlik alımına da sirayet eder mi düz memurluk ile atanmak imkansız gibi tek çare öğretmen alımları o da ne zaman olur sizce

arkadaşlar benim bi sorum olacak diyelimki ekpss de 95 puan aldık ve müzik öğretmenliği istiyoruz bu başvuruyu nasıl yapacağız ösym nin sitesinden tercihler menüsündenmi yapılacak yoksa başka bi şekildemi ben geçen senelerin ekpss kadro listesine baktığımda öğretmenlikle ilgili hiç birşey yok öğretmenlik için tercih/başvuru başka bir şekildemi oluyor ? yani elimizde sadece puanımız var bundan sonraki süreç nasıl olacak?

vallahi daha ses yok.sadece cimerle iletişim halinde olan var mı bilmiyorum.standart cevap yazarlar.eylül ekim gibi "engelli öğretmen ataması yapılması halinde bakanlığımız resmi internet sitesinde duyuru yapılarak komuoyunun bilgisine sunulmaktadır.duyuruları takip etmeniz gerekmektedir" yazan meb atama daire başkanlığı artık "bakanlığımız resmi internet sitesi olan pgm sayfasında yayınlanacak olan engelli öğretmen atamalarına ilişkin duyurularını takip etmeniz gerekmektedir" demeye başlamış.ilan mı planlanıyor anlayamadık.ama daha ses yok.o kadar.

netteki bir habere göre engelli öğretmen alımı yapılması düşünülüyormuş amma velakin bakan ziya selçuk istemiyormuş arkadaşlar.

Arkadaşlar 20bin öğretmen ataması açıklandı. Kamuya engelli alım sayısı yüzde 4 yani 800 engelli öğretmen alımının yapılması gerek. Beklentimiz çalışmamız bu yönde olmalı. En geç engelli memur alımından sonra belli olur sayı diye düşünüyorum.

Arkadaşlar herhangi bir haber yokmu 2 engelli öğretmen ataması olacakmı bilgi varmı?

nebi64

24 haziranda ya da 3 aralık engelliler gününde belki müjde gelir.bakacağız göreceğiz

Umudumuzu neden keselim. Umuttan ziyade bu bizim hakkımız. 24 kasım ya da 3 aralık diyorum bende elbet açıklanmalı.

Evet evet 24 kasım ve 3 aralık önemli. Bakalım nolacak. Bakan selçuk geldi geleli bizi ağzına almış değil.

Arkadaşlar önemli duyurum olacak.Ankara kızılay da engelli öğretmenler atama taleplerini dile getirecekler.40 kişi gerekiyormuş.35 kişi toplanmışlar.gidebilirim diyen facebookta Ayşegül Oyman hocama ulaşabilirler.tarih hocasıdır kendisi.bizim gibi engelli öğretmen adayı.lütfen gidebilecek durumda olanlar hocama ulaşsın.ben bugün kendisine burda konuyu dile getirebileceğimi söyledim.o da kabul etti.sadece kızılayda bakanlık önünde haklı atama talepleri dile getirilecek.hepsi bu.saygılar...

AYAZ1 okudum haberi.çok adam toplayamadılar.40 ı geçti sanırım ama.ses getirecek sayı yok gibi.

Arkadaşlar öğretmen ataması yakında görünmüyor memurluğa başvuruyor musunuz bekliyor musunuz. ben hala kararsızım.

4-5 ay beklememek için ben memurluğa başvurmam

Üst Alt