Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. Engelli Öğretmen ataması için çalışmalıyız...

MEB in valiliklere gönderdiği yazıda yazıyormuş.birkaç yerde okudum

neyi neye göre baz alıyorlar sanki de . .

joker666
Nasıl atanamadınız hocam türkçeden çok atama oldu diye biliyorum aynı durum kepasese :) sınavındada geçerli (ordada atama var baya öyle biliyorum ve sayınız da az) :)

kaç puan aldınız ki?

joker666
meb diye bişey yok aslında ak parti diye bişey var. yazılacak çok şey varda yazmıyorum prensip olarak siyasi yorumlar yapmıyorum.

anladım. sınav için geçmiş olsun inşallah atanırız da ben memuriyeti daha çok istiyorum yalnız , düz memurlukta GÖMLEK giyme zorunluluğu var mı? öyleyse yandık ! benim cildim çok hassas ve sadece çok yumuşak pamuk giymeyi tercih ediyorum.

inşalah gömlek giyem zorunluluğu yoktur (öğretmenlikte yok onu biliyorum da)

bu arada benim puanımda pek iyi değil yalnız 2 kusurum mevcut bu konuda

1 matematikçiyim
2 zerre çalışma yapmadım :)

ikinci alım yine böyle düzensiz kontenjan dağılımlı mı olur?

Arkadaşlar Erdoğan 100 günlük eylem planını açıkladı.20 bin sözleşmeli öğretmen daha alınacak.engelli öğretmen ataması da yaparlar mı?

2 3 bin engelli ogretmen alinmalidir bu alim olursa erdogan da deginmis gibi bise okumustum

#biravucengelliogretmen igine ile bastirin dewamli arkadaslarinizdanda destek tiwiti attirin

Meclis açılınca konu sunulacakmış ondan sonra atama olur...tabi bu sözleşmeli öğretmenlik için.umarim bizi de düşünürler.

Merhaba arkadaşlar. Netten baktığıma göre görünürde bir gelişme yok sanırım. Herkese iyi bayramlar.

Maalesef yok. 20000 atamada da bize yer olmadığı anlaşıldı. İnşallah en kısa zamanda bir takvim yayınlarlar. Rabbim herkesi işsizlik ve borç yükü altından kurtarsın inşallah.

Arkadaslar biri whatsaap gurubunun numarasini yazabilirmi . Bide dewam edelim sosyal medyadan ve baska mercilerden bikmadan meb den basvuru istek sikayet olusturalimm gecenki #biravucengelliogretmen paylasimini tekrar gundem yapalimm

Bayramdan sonra inşallah müjdeli bir haber gelir. Acaba bizim için bir çalışma var mı ki ? Artık kaldıramıyorum çevre baskısını. Her fırsatta dile getiriyorlar. Okudun da ne oldu diyorlar. Var mi bir soylenti bir duyum. Ben arastirdim bulamadim

Memurlar nette haber okudum.Ziya selçuk attığı tweetlerin altına konuyla alakasız atama mesajlarından rahatsız oluyormuş.kendisini ziyarete giden öğretmen adaylarına bunu söylemiş.Memurlar net haber yapmış.Bu konuda hassas ve dikkatli olalım.

Beni korku sardı.Youtube de izledim.Bennur karaburun konuşuyodu.30 bin tane öğretmen ihracı nedeniyle oluşan boşluğu doldurmak istemişler ve 2017 de1500 ünü engelli öğretmenlere ayırmışlar.şimdi boşluk kapandı.Nolacak???..Bilgisi olan beni aydınlatsın.

Engelli öğrenmen alımında bana da haber verir misiniz...

Bu linkten duyuruları mı takip edeceğim....Size özel mesaj da atılmıyor...

biraz twit atın fax çekin dilekçe gönderin. yatarak bu iş olmaz arkadaşlar 8-15 kişinin çalışmasıyla olmaz sadece. onlar işi yapsın ben başvururum zihniyetini bırakın çorbada sizinde tuzunuz olsun.

öğretmen olacaksanız biraz mücadele verin.

@mücevher evet haberleri ve duyuruları takip et...

Suskun Mutsuz Umutlu
Değerli hocam,2017 de 30 bin ihraçtan sonra öğretmen ihtiyacını karşılamak için alım yapıyorlardı.1500 ünü engrllilere vermişler.korkuyorum...olmayacak mı acaba?her yer doldu çünkü...birdaha bu kontenjan verilir mi acaba?

Kamuda yaklaşık 904 bin öğretmen görev yapmakta. 904 binin %3 ü yaklaşık 27 bin engelli öğretmen açığı olduğunu göstermekte. Şu anda mebde görev yapan mevcut engelli öğretmen sayısı ise 3.971 . 23 bin küsür engelli öğretmen açığı mevcuttur.

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum %100 2018 Ekpss sonrası 2. Engelli Öğretmen atamasıda yapılacaktır. Fakat 3. nün yapılıp yapılmayacağı hakkında bir yorumum yok.

2018 Ekpss sonrası 2. Engelli Öğretmen atamasında 3.500 Engelli Öğretmenin branşlarına uygun şekilde atamalarının yapılması için twitter facebook gruplarında çalışmalara katılın. dilekçe gönderin fax çekin atama için. mücadele olmadan birşey olmaz.

İkinci Engelli Sınıf Öğretmenliği Ataması

Arkadaşlar bu sene yapılan engelli öğretmen yerleştirmelerinde sonuç sayfasına girdiğimde ''Alan Minimum Puanı: 1. Öncelik - (76,045890)'' yazıyordu. Bildiğiniz gibi Aralık ayında ikinci memur alımı olacağı söyleniyor. Şunu öğrenmek istiyorum ikinci engelli öğretmen ataması yapıldığında sınıf öğretmenliği branşında 76,045890 puanın aşağısındakiler mi atanacak? Böyle düşünmeme sebep olan olay şu: Bu sitede öğretmenlerin aldıkları puanları yazmaları istenmişti. O ankette benim bir üzerimde notunu paylaşan sınıf öğretmeni arkadaş 76,045 puan aldığını yazmıştı. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi günler.

berr evet kardeşim bu demek oluyor ki sırada sen varsın ikinci bir öğretmen atamasında. yani 5 tane sınıf öğretmeni alıyoruz bile deseler atanırsın

Bende de resim öğretmenliğinde 1. Öncelik 78.111 yazıyordu benim puanın 77.932 idi.şimdi sırada ben mi varım?bu geçen atamada formasyon alamayanlar,mezun olamayanlar önümüzdeki atama da tercih yaparlar...korkuyorum.

Arkadaslar calisma yapsn bir grup engelli ogretmen var twiter etkinlihini para toplayarak yapioruz whatsup gruplari var hep ayni kisiler maddi destek veriyor 3u 5i gecmiyor calisma ekibi hep memur olarak atanmis ama arkadaslar mucadelye devam ediyor digerlri armut pi agzima dus birlik olmiyoruz

Maddi destek lazim twiter icin kimsenin sesi cikmiyor gecen hafta mebte bekir erdoganls yapilan gorusmede adam mayis ayina kadar atama yok gidin memur olun dedi uyumayalim gorunurde atama yok suan

Calisma ekibi recep tayyip erdogana kadar ulasti suan bakanliktan randevu beklenior bir rapor hazirlsndi ve bakanlikta ozel kaleme sunuldu ama adamlar soyledigi Recep tayyip erdoganin bir sozu hattira aliniyorsunuz 2029 engelli ogretmenler icin yeni calisma yapilacak dior yani sadece bazi engel gruplari ogretmen olacak sadece bedensek engelli gibi bu calismalar son sansimiz

2019 olacak
Lutfen destek verecek olanlar bana yazsin twiter cok onemli

Üst Alt