Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. Engelli Öğretmen ataması için çalışmalıyız...

Bu cok sacma.engellileri ayiramazlar.kim soyledi size bunu acarmisiniz biraz.tweet konusuna gelince haklisiniz surekli atiyrm ben.mailde atyrm.fiziksel engelli harici ogretmen olamaz gibi birsey deyebileceklerini sanmiyrm.klsize kim dedi nasil bir calisma ve ne zaman

Metesvly 2019 mayıs mı ? o kadar bekleyeceğiz yani?Bekir erdoğan mı demiş?kenisi atama daire başkanı

Arkafaslar mail atanlar var uyumayin diye yazdim yazdiklarim dogru nasil gundem oluyoruz her hafta 600 tl veriyoruz twitlere etkinliklere katilin lutfen

Mesajlariniz gelmedi.surekli twlt atiyrm zatende su soylediklerinizi aciklarmisiniz.engellileri nasil ayircaklar nasil bir calisma bu

Bu konu çok önemli bir konu belli grupların mesleğe alınacağına dair olan Bilgi ne kadar doğru içeriği tam olarak nedir resmî kaynaklarda bu bilgi var mı gerçekten bilen varsa yazarsa sevinirim.

joker666 bende çift görme var.ama yetenek sınavında asil listeden resim bölümüne yerleştim.3.20 puanıyla bitirdim. yönetmeliğe göre resim öğretmeni olamamam gerekiyormuş.Allah çok büyük.Engelli raporu istemeye gittiğimde göz doktoru çift gördüğüme inanmadı.başka hastalığım vardı ondan aldım %40.şimdi düşünüyorum da iyi ki gözden alamamışım.yoksa kazandıktan sonra sıkıntı olacaktı....

Biri bi yalan atiyor sizde inaniyirsunuz belirli engel gruplarina ogretmenlik verilmesi ilk basta insan hsklarina aykiri oyle bisey olsa mahkemeden doner o uygulama her soylenene inanmayin ayrica 3500 ogretmen adayinin yarisinin alinabilecegi ili ilgili bir soz ilinmis meclisin acilmasi bekleniyor sanirim demem oki her soylenen seye itibar etmeyin

Burda yazan seyler zaten ogretmen kosul sartlari ysni atandiktan sonra ogretmenlik yspabilir raporu aliniyor ya o iste ve yillarcada var bu uygulama buna dayanarak duzrnleme yapiliyor diyen gercektende cok zekiymus

Biz tercih yapmayalım diye bişeyler uydurmak bu kadar kolaymış.yok daire başkanı memur olun dedi,yok her engel grubunu kabul etmeyecekler...inanmayın lütfen.

Merhabalar. Hodking Lenfoma evre 3 hastasiyim. 22 yasinda edebiyat ogretmeniyim. Atama durumlari ve taban puanlari hakkinda bilgisi olan var mi?

ebuozsoy01 hanım TDE branşı bu yıl 80 le kapattı....nisan 2018 yılında yapılan sınava girdiniz mi?????

Merhabalar, Tarih öğretmenliği hakkında KPSS ihtimalinin hemen hemen artık hiç kalmadığını biliyoruz. Fakat EKPSS ile atamada henüz az da olsa ihtimal var. Şimdi bilgisi olan arkadaşlara şunu sormak istiyorum:Ben ikinci üniversite olarak Tarih veya Çocuk Gelişimi okumak istiyorum, 4 yıl sonra engelli Tarih öğretmenliği ve Çocuk gelişimi ne durumda olur, biliyorum kestirmesi zor ama yinede bir tahmin yapabilir misiniz, birde her yıl ortalama kaç Tarih öğretmeni ataması yapılıyor ve taban puanlar ne oluyor ortalama? Formasyon alan bir çocuk gelişim öğretmeni, engelli öğretmen alımlarında okul öncesini tercih edebiliyor mu? Çocuk gelişiminin EKPSS nezdinde pek bir avantajı var mı? Çocuk gelişimi veya Tarih bölümü yazacağım ama bu söylediğim konularda kararsızım, lütfen bilen kimseler yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

raptap

bence öğretmenlik okumayın. çok dezavantajlı bir alan. ben matematik öğretmeniyim ve bunu söylüyorum ...

çok çok dezavantajlı bir alan..

ahmet22

O zaman Çocuk Gelişimi mi mantıklı hocam, sonuçta öğretmenlik dışında kurumlarda Çocuk gelişimci olarak çalışabiliyorlar?

raptap

İyi günler tarih bölümü mezunu çok fazla.Ekpss ile de olsa çocuk gelişimi olmali tercihiniz.çok rahat edersiniz..

kbenly

Merhabalar, araştırdığım kadarıyla EKPSS ile Çocuk Gelişimi öğretmeni alınmıyor, peki okul öncesi öğretmeni olabiliyor mu, formasyon almış Çocuk gelişimciler? Birde çok rahat edersiniz derken hangi yönlerden dediniz açıklar mısınız yani öğretmenlik dışında Çocuk gelişimci olarak Ekpss’de fazla bir alım yapılmıyor diye biliyorum da?

raptap

bana kalmış olsa ben sevdiğinizi ,zevk aldığınızı düşündüğünüz alana yönelin derdim. ama öyle şeyler oluyor ki ülkemizde bazı evrensel kurallar neredeyse geçersiz hale geliyor.

aslında ben akademisyenim. şu an iki makalem yayın için inceleme altında ancak sürünüyorum tabiri caizse. kar yağıyor , güneş çıkıyor , şimşek çakıyor ,yağmur var 4 mevsim değil fırtınalarla , kasırgalarla 7-8 mevsimi birden yaşıyorum :)

daha az önce bir enquiry i tamamladım. orada matematiği sevdiğimi ,mevcut matematikçilerin başarısız olduklarını , yada (üzülerek) yeteneksiz olduklarını bir bir sayıp döktüm ... haksız da değilim halen de dünyanın sayılı fen dergileriyle seyrek de olsa muhattağ durumdayım ama 5 para kazanmış değilim. ya onlar? bir akademisyen en kötü 5 bin tl alıyor şu an....

kaldı ki bir tübitak projesi kadar kıymetli bir çalışmayı biz dergiye bedava sunuyoruz ,yeterki yayın alsın.

bütün bunları niye söylüyorum , ben matematiği seviyorum ama buna rağmen bu zorlukları çekiyorum.

size yol gösterebilmek için aşağıda yer alan anahtar önerileri yazayım

** günlük hayatta yeri olan bir alana yönelmeye çalışın

** yada günlük hayatta yeri olan bir alanda eğitim almaya çalışın

** çok konuşlan dillerden birini öğrenin lütfen.

çok az da olsa para kazanmaya çalışın.

bütün bunlar zor diyorsanız anlıyorum ancak yavaş yavaş da olsa lütfen bunları yerine getirmeye düzenli olarak çalışın
((birkaç ipucu , linguistic bölümler (dili kullanabiliyor olmak veya olacak olmak kaydıyla) kötü tercih olmaz ve tercihen çince seçin çünkü ingilizceyi zaten öğreneceksiniz veya zaten biliyorsunuz (ben şu an öğrenmeye çalışıyorum az da olsa)) bir de bir diploma sahibi olmak (bu yüksek lisans diploması hatta doktora diploması dahi olsa,üstte yıldızla işaretlenen koşulları sağlamayabilir benim dediğim şey kullanımın var olması ,örneğin C# ile bir şirketin ihtiyaç duyduğu bir projeyi yazabiliyorsanız o zaman günlük yaşamda bunun bir yeri vardır diyebilriiz ancak "ben tarih lisans mezunuyum" diyorsanız bu bi anlam taşımaz. fakat tarih mezunuyum ve lisans döneminde arapça öğrendim" derseniz iş değişir yinede bu yeterli olmayacaktır tahminim ne kadar çok etkinlik varsa o kadar iyi)

başarılar.

Bugun biraz arastirdim ekpss de en cok kontenjan edebiyata ayrildigini bircok sitede gordum ona ragmen 80 ile kapatmasi dusundurucu. 2018 sinavina girmedim hastaligimi ogreneli 2 ay oldu.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılan engelli öğretmen adayıyım fakat e kpss ve engelli memur öğretmen ataması, sınavı vs hakkında bir bilgiye sahip değilim araştırıyorum sınavlar da nasıl oluryor sorular eğitim bilimleri falan soruluyormu belirli bir baraj varmı

iyk84

Merhaba baraj yok ama puanınızı yüksek tutun.eskiden adayların hepsini alıyorlardı.şimdi o yok.60 soru 60 dk.30 genel yetenek 30 genel kültür.eğitim bilimleri ve öabt yok.2 yılda bir yapılıyor ama geçerliliği 4 yıl.

ahmet22

Bilgiler için teşekkürler bayağı emek verip yazmışsınız. Dediklerinize katılıyorum, ben hali hazırda İktisat mezunuyum, ikinci üniversite kapsamında EKPSS’de ataması olan bir bölüm istiyorum. Tarihi seviyorum ve bu bölümden vazgeçmek istemiyorum ancak diğer bölümünde özellikle KPSS’de önü açık. Her iki bölümü de seçme hakkımın olduğundan bahsediliyor eğer öyle bir şey varsa iki bölümü de yazayım diyorum.

Şuan çalışıyorum çok şükür ancak bir yandan da alanımla ilgili sınavlara giriyorum, Allah nasip ederde atanırsam, önce İngilizce daha sonrada Arapça öğrenme düşüncem var. Bakalım zaman bize ne gösterecek, umarım sizde gönlünüzden geçenlere sahip olursunuz, Allah herkese hayırlısını versin inşallah.

Evet formasyon alınca okul öncesi öğretmeni oluyor

Anladım teşekkürler, KPSS’de okul öncesi için ÖABT şartı istiyor ama Ekpss’de ÖABT olmadığı için formasyon almış çocuk gelişimci direkt yazabiliyor o zaman Okul öncesini, doğru mudur?

2018 Engelli Öğretmen Ataması taban puanları... Hazırlayan arkadaşa teşekkürler.

lZ64Yl.jpg
[/url][/IMG]

Ziya selcuk trt de canli yayinda twetrdan sorularada bakilacak 2 enggelli atamasi icin destek olalimm

2.atamaların yapılması pek olası değil galiba

Nerde kaldi o sozler

Trt deki kadin sozlesmeli ogrtmnligi sordu digerlerini sordu bu engelli ogretmenler ne olacak demedi hic bilen duyan veya dile getiren yok bizleri

Bide diorki sorarken sayin bakanim yeni 20 bin ogrtm atadiniz bidaha atama soz 😠😠😠konusumu diyor soruya baksana drek sozbkonus degil diyesi gelior insanjn

Üst Alt