Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. Engelli Öğretmen ataması için çalışmalıyız...

Sosy@lci

2017 de de ilk atama yazıyor.öğretmenler ilk kez atandıktan sonra özür grubu tayinle atanabiliyor.ilk atama dediği o.

Sosy@lci hocam, inşallah gönlünüzden geçtiği şekilde olur. dilate50 hocamın paylaştığı haber umutlarımızı yesertti. Henüz kesinleşen bir şey olmadığı için bizim en azından mail bombardımanına ve 147 yi arayıp kontenjan ve atama taleplerine gunluk devam etmemiz gerektiği düşüncesindeyim. Bedelli askerlik için Bimer o kadar aranmiski telefonlar kirlenme noktasına gelmiş. Ve bedelli gündeme geldi, iktidar resmi beyanat vermeye başladı. Biz çok azız ama sevdiklerimizde 147 yi arayabilirler. Herkes bu konuda sevdiklerine ricada bulunsa arayan sayısı 5 e yada 10 a katlanabilir.

MEB' de Yeni dönem; İnşallah Her Şey Daha Güzel Olacak Sn Bakanım, Siz Duyun Sesimizi

Zannımca Bir Profesörün, Hocaların Hocasının Milli Eğitim Bakanı oluşu, onurlandırıcı... görünen o ki hiç bir şey eskisi gibi olmayacak,

Allah Makamını ve Görevini Hayırlara Vesile Kılsın. Hayırlı uğurlu etsin...

Sayın Bakanım sesimizi duyun, sesimizi duymalısınız; Engelli Öğretmen Atamaların da, Biz [FONT=sans-serif]Konaklama ve Seyahat Hizmetleri, Öğretmen Adaylarını da lütfen unutmayın... Son engelli öğretmen atama ve kontenjan dağılımlarında, '[/FONT][FONT=sans-serif]Konaklama ve Seyahat Hizmetleri' branşına vb. branşlara tek bir kadro bile tahsis edilmesi, bizleri ve ailelerimizi haylice üzdü ve kırdı... Ve dahası sanki bir daha bu kadrolara öğretmelik kontenjanı tahsis edilmeyeceği düşüncesi , bizleri kaygılandırdı. Ve öğretmen olma sürecinde, bir engeli olarak onca acıya zorluğa göğüs gerip de, emeğin zayi mi oldu kaygısı; bizleri kahretti.[/FONT]

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, yeni MEB bakanına ait bir e-posta adresi var, ziyasel@gazi.edu.tr
Toplu mail listelerimize eklemekte yarar var.

500 kişiydi 520 oldu. Demek ki istenince esneklik olabiliyor. Bu 20 kişi kim nere atandı hangi branştan atandı. Bunu öne sürelim. Ek atama isteyelim. Ağustosta 25000 atama olacak 25000 e 500 adalet mi? 25000 kişinin maaşını ödeyen devlet 500 kişiye daha maaş ödeyemez mi? Evlerde hapis olmak istemiyoruz. Onlarla aynı imkanlara sahip değiliz. Pozitif ayrımcılık istiyoruz. Sadaka değil.

Arkadaslar herkes kendi icin istekte bulunmasin toplu olarak atanmak isteyelim zaten fazla kisi degiliz bu acik

Yeni bakan hayirli gelir insallah

Hangi branşa 60 la atanan oldu ki. En fazla TDE kontenjanı vardı. En son 80 le atanmış kim atandıysa.

Lorne21

Bizim resimcilere 5 kontenjan verildi.sayimiz fazla ama 78,11'le kapattı.

Lorne21

bu veriler yayınlandı mı ki neye göre bunu söylediniz ?

öğretmen maaşı (ek ders olmadan ne kadar oldu bu arada?)

umarım bana memur olmak nasip olur...çıraklıktan başka mesleğe başlama kararı aldım bu sınavlar çileden çıkarıyor insanı

kbenly

Yaklaşık 2300 kişi varsa çok fazla bir sayı sayılmaz. bir yerde 5, 6 bin gibi bir sayı dillendirilmiş ama tahmine dayanıyordu. neden açıklamazlar ki bu sayıları!

Smail

Ankara'da olup yeni bakana direk ulaşma şansı olan arkadaş ya da arkadaşlar var mıdır acaba. hepimiz adına bir gurup arkadaş gidip görüşebilse daha etkili olur diye düşünüyorum. çünkü taleplerimiz, olmayacak talepler değil.

fırsattan istifade etmek gibi anlaşılmasın ama fetö'den dolayı MEB'den yaklaşık 650 kişi ihraç edilmiş. bu kişiler yerine bizden atama yapabilirler. yanlış bilmiyorsam 2017'deki 1500 engelli öğretmen ataması da fetö'den ihraç edilenler yerine yapılmış. tabi nihai amacımız hepimizin atanması olmalı. çünkü atanamayacak kadar çok sayıda değiliz.

kbenly hocam İnşAllah dediğin gibidir. resmi makamlar sayıları açıklasa da biz de önümüzü görebilsek.

herkes kendi icin istekte bulunmasin toplu olarak atanmak isteyelim

katılıyorum hocam. herkes atansın hiç kimse mağdur olmasın.

Yeni bakanın ilk icraatı 147 yi kapatmak olacakmış. Bilgilerinize.

kbenly

60 ı geçmiş derken ? meb taban puanları açıkladı mı ki?

ahmet22

Arkadaşlar sonuçlarınızı öğrendiğiniz sayfada alanınızda en son atanan kişinin puanı yazıyor.

ahmet22

Kaç kişi olduğumuzu yazdim.60 dan fazlayız.ama 5 kişi alindi. Taban 78,11 o da sonuç sayfasinda yaziyor.

ahmet22

Branşını belirtip konuya yaz. Atanan veya atanamayan biri yardımcı olur.

Lorne21
branşım lise matematik ,kime yardımcı olamaz çünkü atama az bu branşa..

kbenly
anladım , ya peki orada yığılm varsa ne yapacaksın kbenly ?

ahmet22 bizim resimciler barajı aşıp yetenek sınavıyla yerleştiği için kpss ekpss puanları çok yüksekte seyretmiyor.grupta çoğu 60larda puan almış orda yığılma var.

kbenly

Kesin emin misin ...bizim matematikçiler de bölüme düşük puanlarla gelip bölümde inek gibi çalıştıkları için onlara kepasese e kepasse gibi sınavlar zor gelmyor benim de ev çalışma koşullarım bu kadar kötü olmasaydı bende 90 ları aşmıştım muhtemelen :) :)

ahmet22

Emin ol matematikçilerle bir değiliz.öyle olsa 5 kişi 78.11 'le kapatmazdı. Sizinkiler 91le kapatmiş

kbenly

bitek matematikte fark atıyorlar ,başkada bir özellikleri yok ki onlarda çalışıyorlar ama matematik program olarak bu sınavlara mukayese ile daha zor olduğundan başarıyorlar

ahmet22 vallahi taban puanla aramda 0,2 puan bile yok.orda yığılma kaç tane olacak ki.60-70 kişiyiz .neyse yakında branş sıralaması açıklanır zaten.

Üst Alt