Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 Mayıs ayı evde bakım maaşı alan iller ve tutarları.?

dayicim

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
2011 mayıs ayı evde bakım maaşı alan iller ve tutarlarını bu başlık altında paylaşabiliriz arkadaşlar.. şimdi den herkese hayırlı uğurlu olsun.. SayqıLaR.! :p

mayıs ayına girmedikki daha az daha sabretseydin keşke

tabi ki erken ama bi başlangıç yapmak lazım. :)

Bu tür Nisan aylığı alan Mayıs aylığı alan gibi başlıklar hangi amaçla açılıyor arkadaşlar, ben evde bakım maaşı almıyorum ama merak ettim neden bu şekilde takip oluyor ?

bilgilendirme amaçlı yapılıyor

Hüseyin tamam işte onu merak ettim neye yarıyor bu bilgilendirme, emekliler emekli aylıklarını alınca neden yazmıyorlarda evde bakım aylığı alanlar yazıyor ve burayla pek alakasız olcak ama neden evde bakım aylığım 30 gün-45 gün gecikmeli yatmış diyor bazı engelliler, bir sabit günü yok mu bu ödemenin emekli maaşları gibi ?

kardeş bu bakım aylıkları belli bir günde yatmadığı için ve evinden çıkıpta takip edemeyen arkadaşlarımız var. en azından burdan takip edip ona göre bankaya gidiyolar.

Arkadaşlar.
ilgilenenler için yazıyorum.Annem Nisan ayı evde bakım maaşını daha bugün aldı.Muğla ili Datça ilçesi için
Aldığımız miktar 570 tl dir.İlk kez bu evde bakım parası aldık.

ahmet akkuş güle güle harca..bu parayı nasıl beklediğini biliyorum..bi yandan 3 bin kusur geliri olu sadece tansiyon vs.. hasta olan anasına bu parayı almak isteyenleri görünce de isyan edesim geliyor..

bakım aylığı

mayıs ayını alan varmı çanakkaeleden?

çanakkale bakım maaşı alan varmı mayıs ayı

Arkadaşlar dün samsunda bakım parası yatmıştır.

Tekirdağ'da evde bakım aylığı yatmıştır(12.05.2011),570tl.hayırlı günler diliyorum...

Üst Alt